Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
vay akşam yemeğine mi davet etti seni kaynanan ne yemek yapacakmış acepboshayallersmile

beyzanurun transferi oldu galiba inşaallah tutunur bebişi inşaallahda bi daha gerek kalmaz tüpe
beyza blastosist dedi ama 3. gün kondu keşke 5. gün konsaydı

bende bu transferde hiç kalkmıycam öncekinde acemiliğim çıktı bunda daha dikkat edicem inşaaallah yemeği eşim yapacak senelik izin alacak 1 hafta
inşaallah tutar

bebeğim olduğunu öğrenince erkek bile olsa ben hemen bi pembe patik alıcam hep istemişimdir mağazaların önünden geçerim böle süslü fiyonklu pembe patiklere pek imrenirim senağlama

kıss 10 gün sonra benim doğum günüm 22 ye giriyorumboshayallersmile
hayırlısyla inşallah bidahaki doğum gününde bebeğin kucağında olur inş.
beyzanurun transferi oldu galiba inşaallah tutunur bebişi inşaallahda bi daha gerek kalmaz tüpe
beyza blastosist dedi ama 3. gün kondu keşke 5. gün konsaydı
Allah verdikten sonra her şekilde olur transferi olmuştur şimdi inş. tutunur ya oda çok bekledi.
bende bu transferde hiç kalkmıycam öncekinde acemiliğim çıktı bunda daha dikkat edicem inşaaallah yemeği eşim yapacak senelik izin alacak 1 hafta
inşaallah tutar

canım ben dikkat ettim ama olmadı herşey Allahtan Rabbim esirgesin bizim esirgemiz neki tabi bizde tedbiri elden bırakmıycaz ama kalkmıycam diyede kendini strese sokma gerilme.

bebeğim olduğunu öğrenince erkek bile olsa ben hemen bi pembe patik alıcam hep istemişimdir mağazaların önünden geçerim böle süslü fiyonklu pembe patiklere pek imrenirim senağlama

üzülme canım ya bak benide üzüyosun bizde alacağız o patiklerden birgün:teselli:

beyzanurda 4-5 senedir bekliyo galiba Rabbim yüzünü güldürür inş. canım arkadaşımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…