Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte hani yatacaktın dayanamadın geldin mi gıııııı.bak sana bir sürü soru sorum hadi cevap bekliyorum:1shok:

aman sordun işte belki hesap tutmuşundur diye kıııııızzzz sayısını bilmeyecek kadar çokmu oldu:roflol:bende karnım gurldadığı sivilcem çıktığı zaman tamam bu ay olmadı diyorum demekki alakası yokmuş bende takmıycam artık bu bana:mymeka:

esinte hani yatacaktın dayanamadın geldin mi gıııııı.bak sana bir sürü soru sorum hadi cevap bekliyorum:1shok:

canım belirtileri sormuşsun bide ilişkiyi cevabladım başka varmı du bakem .he ya sıkıldım bende geldim koçişde evi temizliyo valla mis gibi yaptı

canım belirtileri sormuşsun bide ilişkiyi cevabladım başka varmı du bakem .he ya sıkıldım bende geldim koçişde evi temizliyo valla mis gibi yaptı

işteeeee hamileliğin avantajlarından faydalanmaya başladın heeeeeeeeeeyyyy koçişinin eline sağlıkalkisalkisalkis bütün sorularımı cevapladınvereliniortakteşekkür ederim ama bende soru bitmez haberin olsun:roflol:

kıss yani hiç aklıma gelmedi sapık evet hiç alakası yokmuş canım hesab tutmaya vakit kalmadan bebek olmuş zaten anasının kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…