canım sen bu ay kaç kez ilişki yaşadın bide yattın mı ilişkiden sonra kalp atışalrını erken duymuşunuz bayaaaa maaşallah
beyzanurda 4-5 senedir bekliyo galiba Rabbim yüzünü güldürür inş. canım arkadaşımın.
esinte hani yatacaktın dayanamadın geldin mi gıııııı.bak sana bir sürü soru sorum hadi cevap bekliyorum:1shok:
esinte miden bulanıyomu hala başında dönüyomu aha böle kafamçokkarıştı
canım hiç bişey yapmadım ilişkiden sonra kalkıp üstümü flan giyerdim hiç özen göstermedim canım ilahi kıss nerden bileyim kaçkez ilişkide bulundum :kedi: daha önce hiç düşünmedimki canım bide bende belirti adetim gectikten sonra iştahsızlık başladı bulantı cok vardı ama adet belirtilerinide yaşadım sivilcelenmeler bide karında gurultu bide akıntım bi vardı bi yoktu bunlar
esinte hani yatacaktın dayanamadın geldin mi gıııııı.bak sana bir sürü soru sorum hadi cevap bekliyorum:1shok:
:roflol: :roflol: :roflol: kalkıp üzerimi giyerdim diyooooo :roflol: :roflol: :roflol:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
cevapladıya kıssss Şeniz
emine sabah akşam ilişki :roflol: :roflol: :roflol:
bi deri bi kemik kalmış bak esinte 1 kilo vermiş :roflol: :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım belirtileri sormuşsun bide ilişkiyi cevabladım başka varmı du bakem .he ya sıkıldım bende geldim koçişde evi temizliyo valla mis gibi yaptı
aman sordun işte belki hesap tutmuşundur diye kıııııızzzz sayısını bilmeyecek kadar çokmu oldu:roflol:bende karnım gurldadığı sivilcem çıktığı zaman tamam bu ay olmadı diyorum demekki alakası yokmuş bende takmıycam artık bu bana:mymeka:
işteeeee hamileliğin avantajlarından faydalanmaya başladın heeeeeeeeeeyyyy koçişinin eline sağlıkalkisalkisalkis bütün sorularımı cevapladınvereliniortakteşekkür ederim ama bende soru bitmez haberin olsun:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?