ne alaka zeyno sende cadı catacak birinimi arıyon gel dövüşelim alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile yine bişey diycem ama dalga gecersiniz die demiom boşver o manada demedim bilion
ben kaçtım hoşçakalın.
ben kaçtım hoşçakalın.
sölemem valla sizi yakın hissettim söledim ama pişman oldum daha sölemem ama kalbini hiç kırmak istemedim bak dinlenmem gerekirken ben sizinle olmayı tercih ettim ve size nasıldua ediyom allah bilir unutma daha düne kadar sizinle aynı duygular içindeydik
...................................boşver esinte önemli değil
bende çıkıyorum iyi hafta sonları
........................................
çok sevindim canım çok allah kucagınada almayı nasip etsin rabbim istesin oluyo bin şükür
kızlar biz geldik yeğeninizle birlikte ben hamileyim şükürler olsun umudum allahtı herzaman halada hiç umut yokken umudumuz oldu herzaman dedim benim umudum allah canı verecek o şimdi çok mutluyum rabbim bebeğim için cok şükürler olsun[/QUOTE
esinteopuyorumnanaktan cok mutlu oldum ALLAHIM analı babalı büyütsün İNŞALLAH
2 gündür yoktum annemlerdeydim yeni aactım bi baktım esinte hamile:CüvCüv: darısı bizlere İNŞALLAH
esinte şöyle evlendiyinden belli neler yaşadın hangi tedaviler yaptın kür falan uyguladın mı sorununuz ney hüznünü mutlulugunu bu cocukla ilgili olan şeyleri yazarmısın sonunda mutlu zamna geldin mucizenle berabersin bizimle paylş ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bundan sonra böyle bişe yapalım başka topikte okumuştum başlarından ne gecmişse baştan sona özetle yazmışlardı cok güzeldi duygulanarak okumuştum bizlerde öyle yapalım
önce bi hayırlısıyla hamile kalalım sonra da yazalım esinte başı ceksin
tekrar hayırlı ugurlu olsun canım tekrar darısı bizlere İNŞALLAH
aaaaaaaa bide kan tahlili sonucun kac cıktı merak ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?