günaydın kızlar zeynom günaydın canım bugün pek gelemem herhalde işim çok toplantı var nasılsnız bakalım.
emine hastalandım karnım bacaklarım fenayımmafoldumben
cnm rabbim hakkında hayırlısını versin inş....bende hastalanıcam galiba belirtiler var
emine hastalandım karnım bacaklarım fenayımmafoldumben
canım benim neyse çok şükür bak adet olabiliyosun tedaviye başladın geçen ay benim ahlimi gördün neyseki sen öyle bir sorun yaşamadan hastalandın adaçayı iç canım çok faydasını görürsün ben içmiştim rahatlatıyo insanı.
geçti emine ilaç içtim
sen nasılsın işlerin bittimi
eh işte bitti sayılır başım ağrıyo bugün işten güçten.cumartesi günü benden sonra konuştunuz mu esinteyle geçmişi okuyamadım.
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı başlıyon tedaviyeemine hastalandım karnım bacaklarım fenayımmafoldumben
kızlar meraba nasılsınız bakem bende yeni spordan geldim çok yorucuydu yaaa
zeynep bugün işim yok gelip bakıyorum sürekli kimse yok çıkıyorum gelde konuşalım.az önce nasıl moralim bozul iş yerinden bir arkadaş 1 saatliğine bebeğini bıraktı buraya bakalım diye ben bakarım dedim çıkarkende öpmek yasak dedi çıktı nasıl zoruma gitti nasıl üzüldüm anlatamammafoldumben
soğol aleynam canım darısı başınıza başımda ilk aylarda bebek istedik 3 ay olmayınca ben kdoktora gittim ve bende sorun olmadığı ortaya cıktı 3 ayda klomen bide catlatma iğnesi oldum ve yine negatifti 6 ay sonra eşimdediki ben gidecem belki bendedir gitti varikosel olduğu ortaya cıktı evliliğimizin 7 ayında ameliyat oldu cünkü biz bu bebeği cok istioduk sonra ameliyat başarıylan gecti eşim 1 ,5 sene klomen gibi arttırıcı ilaçlar kullandı keci boynuzu denedik fayda etmedi sonra eşim bi aktara gittin anlattı bi macum varmış hazırlattı cok etkiliymiş macunu bir ay kullandı ama yine olmadı sonra aşılama dedik büyük umutlarla denedik ve tutmadı hayal kırıklığına uğradık enson tüp olcak dedik her seferinde tüp için topladığımız para elimizden gidiodu ensonunda yeter dedim yıprandım hemde cok 2,5 senelik evliliğimden hiç bişey anlamadım her ay sonu ağlamaktan allahım canımı al demekten usandım hiç evliliğimi yaşamadım cok mutlu bir evliliğimin olmasına rağmen sonra tabi milletin lafları millete her sefeinde ne uydurcam die kendimi yedim ortamlara girmek istemiodum sorcaklar die hamile arkadaşlarım yan yana geldiklerin gitmek istemiodum hep boynum bükük kalıyodu tam alıştım artık bebeğim olmnayacak tüp artık yaptırmayacam dedim hayatımı evliliğimi yaşayacam dedim umursamamaya başladım o sırada meleğim gelmiş bana zaten ama herzaman içimde umut vardı bana can veren rabbim onada can verecekti allahıma bin şükür şimdi meleğim benimle evliliğimin hayatın tadını yeni almaya başladım bide şu doğuma kadar ayları atlatsaydım yeter o bana meleğimi kollarımı arasına alma heycanını yaşıyom sanki saatler aylar günler gecmio o kadar heycanlıyımki ama şükürler olsun iyiki gec oldu içimde bebeğimin kalbi pıt pıt die atıyo ne sesi duysam bu benim meleğimin kalp atışı diom okadar güzel okadar masum bi duyguki kızlar herzaman dua ediyom benle yeğeniniz sizlere allah büyük kızlar unutmayın darısı tüm bebek yolu gözleyenlerin olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: kızlar bide ben bu ay her akşam ayetel kürsüyü okudum bide şifa ayetlerini bi deneyin insanın içindeki sıkıntıyı stersi alıyo bunuda sölemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?