Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam bidaha girmiycem kızlar hakkınızı helal edin hpiniz bulunmaz arkadaşlarsınız

hoppala bune şimdi sen iyimisin sen kendi kendine böyle bir karar almışın zaten niye şimdi biz sebep olmuşuz gibi konuşuyosun Allah Allah ya.

bi hoşgeldin yok hıh hüsüm:umursamaz:
hg tatlımmmmm
kızlar yemin ederim ki bişe olmadı yaaa niye böle üsteliyosunuz anlamadım ailevi sorunşar var anlıycanızı umuyodum ama malesefffff yanılmışımmafoldumben
canım anlatta derdine çare bulalım
birden ben yazmıycam artık diyince bizde kötü olduk bişeymi yaptık bişimi oldu diye
tamam bidaha girmiycem kızlar hakkınızı helal edin hpiniz bulunmaz arkadaşlarsınız

canım gitme
kızlar belki eşi istemiyo burda konuşmasını

demet noldu canım ya anlat anlatılmayacak gibiyse çıkma moral verelim sana hemşerim

dert topiği oldu burası bırakıp gidenler durduk yere küsenler hani nerde paylaşım nerde arkadaşlık nerde kaldı nerdemafoldumben

kızlar eşi istemiyosa söyler konuşmaz bunda ne var ki benim anlamadığım biz bişey yapmışız gibi konuşması.

asi bak hepimiz sorunlarımızı anlatıyoruz içimiz acılıyo care olamayız belki ama sana morel veririz

sende anlat rahatla canım

kıslar üstelemeyin belli bi şeye canı sıkılmış diyemiyor bana bile
konuşmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…