Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah kabul etsin kısssssssss üfff bende sıkıldım evde
perşembe annemlerle pikniğe gidicez benim kociş sevmez pikniği felan babamlarda beni götürecek

acaba beyzanur napıyo şimdi nasıl durumu çok merak ediyorum inş. tutunmuştur bebişi:Saruboceq:

Allah kabul etsin kısssssssss üfff bende sıkıldım evde
perşembe annemlerle pikniğe gidicez benim kociş sevmez pikniği felan babamlarda beni götürecek

evet bişiler atıştırdım
akşama göveç yapıyorum

oh ne güzel git kız gez benim yerimede piknik yapkaydirigubbakcemile2hıııııımmmm güveç haa çok severim afiyet olsun canım cokacimcoook

acaba beyzanur napıyo şimdi nasıl durumu çok merak ediyorum inş. tutunmuştur bebişi:Saruboceq:
bende tam yazacaktım inşaallah tutmuştur iştemi acaba yoksa evde yatıyomu
oh ne güzel git kız gez benim yerimede piknik yapkaydirigubbakcemile2hıııııımmmm güveç haa çok severim afiyet olsun canım cokacimcoook

evet canım iğnelere başlamadan bana moral olsun dedim

bende tam yazacaktım inşaallah tutmuştur iştemi acaba yoksa evde yatıyomu

evet canım iğnelere başlamadan bana moral olsun dedim

evde yatıyo 10 gün rapor aldı haberin yokmu öyle dedi ya cumartesi günü yaptırdı bugün 5.günü Allah yardımcısı olsun.evet canım sana moral olur tedavi öncesi kafanı dağıtırsın biraz:icecream:

aha asi gelmiş hoşgelmişsen gurban geçmişi okuyon herhalde oku oku da gel sohpete katıl.

aaaa görmemişim demekki iyi kaldı 7 günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…