niyeki bişey mi oldu
he valla bi biz kaldık koca topikte :roflol:
beni bırakma naşkımmmmmmmm
hamile kalırsa oda girmez artıkın :dilcikar:
valla bende bilmiyom özelden artık girmiycem
arada girip okuyup çıkıcam dedi bende anlamadım bişeymi oldu dedim yok bişey dedi :sm_confused:fisfisfis
Şeniz öle kıss biz çok kavga ettik ama ayrılamadık neden acaba CADIARZUyok canım bırakırmıyım seni hiç bıraksam bugüne kadar yaşadığımız tartışmalar sonucunda bırakırdım olmuyo ayrılamıyorum senden hamile kalıncada bırakmıycam bak görürsün laf olsun diye söylemiyorumŞeniz
yokkıııızzzzz gelir beyzanur eğer oda gelmezse yıkılırım ben artıkmafoldumben
o zaman hiç gelemsin okumasın yazdıklarımızı kendine bişey diyen mi olmuş ki okuyup çıkacakmış varsa bişey söylesin yok söylemiyosa hiç gelmesin.
hg demet yoruldun galiba anlat orda ne sporu oluyo kıssss
o zaman hiç gelemsin okumasın yazdıklarımızı kendine bişey diyen mi olmuş ki okuyup çıkacakmış varsa bişey söylesin yok söylemiyosa hiç gelmesin.
demnetin girdiği bi topikte arkadaşının babası ölmüş yasin ne okumuşlar onamı etkilendi ne bilmiyorumki
zeyno biz ayrılamayız biz ayrılamayız eller ayırsabile yollar ayırsabile yıllar ayırsabile biz ayrılamayızolumunekankayizsmilene biliym canım çok şey paylaştık en çok seninle sohpet ettik ondan herhalde.
cnm eminecim sana bişe diyen mi oldu ki böle diyosun anlamadım niye beni yanlış anladınız bende onu anlamadım yaaa ...
kızlar yemin ederim ki bişe olmadı yaaa niye böle üsteliyosunuz anlamadım ailevi sorunşar var anlıycanızı umuyodum ama malesefffff yanılmışımmafoldumben
kızlar yemin ederim ki bişe olmadı yaaa niye böle üsteliyosunuz anlamadım ailevi sorunşar var anlıycanızı umuyodum ama malesefffff yanılmışımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?