Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
he valla bi biz kaldık koca topikte :roflol:
beni bırakma naşkımmmmmmmm

hamile kalırsa oda girmez artıkın :dilcikar:

yok canım bırakırmıyım seni hiç bıraksam bugüne kadar yaşadığımız tartışmalar sonucunda bırakırdım olmuyo ayrılamıyorum senden hamile kalıncada bırakmıycam bak görürsün laf olsun diye söylemiyorumŞeniz
yokkıııızzzzz gelir beyzanur eğer oda gelmezse yıkılırım ben artıkmafoldumben

valla bende bilmiyom özelden artık girmiycem
arada girip okuyup çıkıcam dedi bende anlamadım bişeymi oldu dedim yok bişey dedi :sm_confused:fisfisfis

o zaman hiç gelemsin okumasın yazdıklarımızı kendine bişey diyen mi olmuş ki okuyup çıkacakmış varsa bişey söylesin yok söylemiyosa hiç gelmesin.

Şeniz öle kıss biz çok kavga ettik ama ayrılamadık neden acaba CADIARZU
o zaman hiç gelemsin okumasın yazdıklarımızı kendine bişey diyen mi olmuş ki okuyup çıkacakmış varsa bişey söylesin yok söylemiyosa hiç gelmesin.

valla bilmiyom nolduysa yemin etti bişey olamdı diye hatta emineyle seni çok sevdim dedi bi daha konuşmuycam dedi çıktı:sm_confused:

zeyno biz ayrılamayız biz ayrılamayız eller ayırsabile yollar ayırsabile yıllar ayırsabile biz ayrılamayızolumunekankayizsmilene biliym canım çok şey paylaştık en çok seninle sohpet ettik ondan herhalde.

cnm eminecim sana bişe diyen mi oldu ki böle diyosun anlamadım niye beni yanlış anladınız bende onu anlamadım yaaa ...

öle kıssss biz ayrılamıyoruz :roflol:

kızlar yemin ederim ki bişe olmadı yaaa niye böle üsteliyosunuz anlamadım ailevi sorunşar var anlıycanızı umuyodum ama malesefffff yanılmışımmafoldumben

cnm eminecim sana bişe diyen mi oldu ki böle diyosun anlamadım niye beni yanlış anladınız bende onu anlamadım yaaa ...

sana hoşgeldin diyoruz cevap yok sonra zeynepten öğrendim gelip okuyacakmışsın ama yazmayacakmışsın bu ne demek bizimle konuşmaya tenezzül mü etmiyosun yok varsa bişey söyle ben buna sinirlendim yoksa buraya gelmek konuşmak senin tercihin kimseyi zorla konuşturmuyoruz burda.

kızlar yemin ederim ki bişe olmadı yaaa niye böle üsteliyosunuz anlamadım ailevi sorunşar var anlıycanızı umuyodum ama malesefffff yanılmışımmafoldumben

sen bize konuşmamanla ilgili bişey söylemedin ki yanlış anlayalım yaptığın haraket yanlış bize diyebilirsin sorunlarım var artık konuşmucam biz seni zorlamı konuşturucazki.

asi konun ne oldugunu bilmiyorum ama sen konuşmuycam diyince bizde bişeymi oldu kırıldımı diye düşündük bunun seni anlamamakla ilgisi yok canım

bi sorunun varsa biz seni dinleriz bi kardeş gibi ama anlatmak veya anlatmamak sana kalmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…