Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba kızlar hoşgeldiniz kız cadı aleyna biz sabahtan beri zeyneple sohpet ediyoruz sen yoksun nerdesin sen bakıym daha bide kızlar yoksunuz bugün diyeklava:neyse ne var ne yok nasılsınız bakalım.

nasılsın eminem bugün rüyamda bebegim olmuş öyle güzeldi ki kıyamıyorum bakmaya severken uyandım ne ki acep

eminem ben halimi arzettim canım eşimin çalışmasından dolayı glemiyorum fazla ama kalbim hep sizle canım bazen gece girip yazdıklarınızı okuyorum tabii siz olmuyorsunuz kusura bakmayın ne olur

Emıne kız gec kalktım Şımdıde baŞka topıye ugradım

sızler ne yapıyonıuz nasılsınız ben aynıyım deyıŞen bıŞe yok canım

nasılsın eminem bugün rüyamda bebegim olmuş öyle güzeldi ki kıyamıyorum bakmaya severken uyandım ne ki acep

yakında rüyanda sevdiğin o bebek gibi güzel bir bebeğin olacak demek:ecrin_bebek:hele tam anlat şu rüyayı ayrıntılı bir şekildeCADIARZU

Kızlar ben bugÜn eŞımle gezmeye cıkmıŞız cok gÜzel bı dere gÖrdÜm parlıyodu aynı cızgı fılımde parıltılar olurya onun gıbıydı ıÇınde de tÜrlÜ tÜrlÜ hayvanlar vardı hayırdır ıNŞALLAH

Selam Özlemay nassın canım tedavİ oluyon mu sen baŞladın mı tedavİye
yok alayna dr sinirlerimi tavan yaptırdı bir ay dinleneyim diyorum bakalım çok kötü oldum günlerce kendime gelemedim eşim gitmeyelim dr bir süre dedi yoksa seni kaybetcem diyor:teselli:
yakında rüyanda sevdiğin o bebek gibi güzel bir bebeğin olacak demek:ecrin_bebek:hele tam anlat şu rüyayı ayrıntılı bir şekildeCADIARZU

kız güya hamileymişim sonra bibakıyorum kucagımda bebek var hangi ara dogduysa beyaz renkli gözlü çok şeker bişeydi bakmaya kıyamadım seviyordum uyandım birden bu kadar canım rüyam

kıslar uzun protokol olacakmış nasız sizce eminem sen anlıyorsun nasıl oluyor
önceki kısaydısempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…