Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim inşaallah düzelicek bak gör sigara içme stres yapma

zeynep biliyomusun o anlattıgım komşunun fazla yumurtadan dolayı yumurtalıklarında sıvı toplanması oldu ve transferi bidaki aya kaldı bende işim var diyom ya onunla hastaneye gidiyom

zeynep biliyomusun o anlattıgım komşunun fazla yumurtadan dolayı yumurtalıklarında sıvı toplanması oldu ve transferi bidaki aya kaldı bende işim var diyom ya onunla hastaneye gidiyom

tamam canım anladım transfer etmedikleri iyi olmuş
bana etmişlerdi tutmadı

tamam canım anladım transfer etmedikleri iyi olmuş
bana etmişlerdi tutmadı

ama sende sıvı toplanmasımı olmuştu canım kız kaç gündür karnı nasıl şiş dolaşıyo yatamıyo uyuyamıyo her gün hastaneye gidip vücuduna serum takılıoyo 5 saat bende yalnız nasıl bırakayım bide yarın var bitcek inşallah neler çekti kız ya

yok benimki o kadar olmamıştı erken davrandılar sana o gün dedimya ohss olmuş o kıs
Allah yardımcısı olsun ne diyim

canım demiştim ya erkegin spermini 4000 _ 5000 kat büyütüp en iyisini seçme

doktor dedi zaten bana biz hastane labaravuvarımıza güveniyoruz
zaten 5 . güne her hastane bekletemez dedi
ee sonuçta acıbadem ben güveniyorum hem dr ye hem hastaneyealkisalkisalkis

kızlar işim var her yazılana cevap yazamıyorum kusura bakmayın az kaldı bitecek siz konuşun.

öle canım bu sefer çok güveniyorum ve Allahımdan canı gönülden istiyorum rabbim beni görüyor çektiğim sıkıntıları inşaallah bu sefer olacak
kıss lucrini 140 tl ye aldımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…