Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

işte ondandır uzun yapmışlar uzun olunca daha düzgün ilerliymuş yumurtalar

yumurtan cok oldugu için bazısı daha cok bazısı daha yavaş ilerlediyi için dr uzun yapıyolarmış bi arkadaştan duymuştum oda şimdi uzun yaptırıyo

benimkiler hemen büyüyosırnaşık şey

tedavin hayırlı olsun şeker uzun protoklo olması daha iyidir oh ne güzel valla zaten lucrini kullanmaya başladıktan dört beş gün sonra adet olursun adetinin 2.günüde tüp bebek ignelerine başlarsın lucrin beyinden yumurtalara sinyal yollar ve tedavide yumurtaların erken çatlamasını önler canım hakkında hayırlısı ama benim içime doguyo bu sefer olacak inşallah
kızlar ben cıkıyorum namaz kılmadım sonra görüşürüz

sen nasılsın şeker avatarı degiştirmişin napim avatarını kıskanıyodum hepkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

of işim çıktı yazamadım özlemayda gitmiş zeyno hoşgeldin canım lucrin ne için canım.

kıslar uzun protokol olacakmış nasız sizce eminem sen anlıyorsun nasıl oluyor
önceki kısaydısempatiksalakcinni

bide endometrium neyse ona normal dedi :sm_confused:

canım benimde kısa protokol olmuştu uzun daha iyi sanırım endometrium rahim duvarı demekki rahim duvarın bebeğin tutunmasına müsait durumda maaşallah benim sorunmun şuan bu biliyosun rahim duvarım inceliyo bebek tutunamıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…