Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya isyan etmemek için zor direniyorum gücüm kalmadı artık düne varasıya herşeye iyi taraftan bakan ben artık dayanamıyorum taşıyamıyorum bu yükü

ama ben deme biz ve bizim gibiler ne oluyor bu dünyada tek senin çocuğun olmuyo yanlız değilsin canım unutma
hayat güzel boşuna kendine stres yapma misafirmi geldiler sana

sizlerde varsınız biliyorum ama burada arkadaşlar arasında bitek benim böyle ben gitmiştim oturmaya aslında hepsi çok iyi insanlar ama biz bu konuda hassas oldugumuzdan herhalde içim acıyor

Son düzenleme:
bugün gezmeye gitmeden leke geldi hastalanıcam yarına kadar bide bu haber kötü oldum yaaa

canım ben çıkmalıyım eşim çalışacak pc de
strese girme ne yaparsan kendine yaparsın ben bunu anladım kimseye bişi olmuyor kocalarımıza bile olan hep kadınlara
onun için sende aklına bişi takma herşey çocuk değil ondan önce sağlık var ve etrafımızdaki sevdiklerimiz annemiz babamız bizim sıkıntı çekmemizi istemez değilmi sende üzülüp onları üzme derim ben annemi çok üzdüm inşaallah bu tedavimde tutarda sevindiririm onları
unutma sağlık ve annemiz :teselli:

aşılama yapıldı bidaha bişey yaptırmadım tahlil falan yeniden yaptırdım sorun bulunmadı biliyorsundur son hsg de tüpün biri kapalı çıktı onu da bi dr a mesaj yazdım film esnasında spazmdan kapalı gözükebilir dedi bilmiyorum

tamam canım görüşürüz

hakkında ne hayırlı ise o olsun canım benim sen tevekkülü elden bırakma rabbim en iyisini bilir biliyorsun
çocuk sahibi olamamamızda bi hikmet vardır elbette ona sığın ona güven o en iyisini bilir :teselli:

hakkında ne hayırlı ise o olsun canım benim sen tevekkülü elden bırakma rabbim en iyisini bilir biliyorsun
çocuk sahibi olamamamızda bi hikmet vardır elbette ona sığın ona güven o en iyisini bilir :teselli:

bencede o yada bu bahane bence Rabbim isterse verir

bencede o yada bu bahane bence Rabbim isterse verir

haa bunu biliyorsan tevekkül ediyorsun demektir şimdi elini yüzünü yıka eşine bi öpücük kondur hayatın tadını çıkar zamanı gelince nasıl olsa olur
zamanı yoksada napalım rabbim böle uygun görmüş deriz
boynumuz kıldan incedir hihoyyyt

biliyorum nasip kısmet işi bunlar ama beni üzen herkese laf anlatmak zorunda olmak istiyormusun bebek yok olmuyormu sonra sorun hastalık ne sendemi eşindemi diye uzayıp gidiyor bu dertler varken hayatın tadıda çıkmıyor ki be güzelim

amaannn boşver o onların ahmaklığı onlar sana sorarak arkandan konuşarak günahlarını döküyor takma kafaya geçer ben çıktım eşim kızıyo iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…