noldu emoşum
olan bişey yokta canım sıkkın işte bilmiyorum keyifsizim.ya zeyno bu aşılamam tutar inş. benim için dua et :Saruboceq:
sıkma canını bebişin için git gel bin taksiye versin parasını takma kafaya :teselli:bu nası iştir emine yaa mafoldumben
eşime baban beni götürüp getirsin dedim dr ye bugün yine kontrol var
babası bugün beni affedin önemli işim var demiş n.. taksiye binsin parasını ben veririm demiş çok üzüldüm yaaa beni kullanıyorlar emine mafoldumben mafoldumben mafoldumben
başım döne döne kendim gidecekmişim ölede yorgunumki
otobüsten iniyorum 2 km kadar yol yürüyorum 10 dk doktora gözüküp tekrar 2 km yürüyüp otobüse biniyorum
sence dayanırmı enerji geberiyorum
eşim tel açtı taksiye bin diye bende yok dedim anlasın binmediğimi benden önemli ne olabilir
ben doğurunca bebeği kucaklarına alıp sevecekler sıkıntısını ben çektikten sonra
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hepimiz emek harcıyoruz artık parayı geçtim inşaallah tutar canım
ben meryem süresi okumaya başladım sende oku canım.
yok taksiyle gitmiycem kıssasa kısas
anlasınlar banane mafoldumben
herşeyi göğüsleyen ben oluyorum kimse yanımda değil emine oraya gelenler ya kaynanasıyla yada eşiyle babasıyla gidiyo ben yanlız kuş gibi gidip geliyorum haksızlık ama
diyorumki benim anneliğim bu günden itibaren başlamıştır ne kadar fedakarızmafoldumben
okuyodumda hastalndım pazartesi başlayabilirim artık
haklısın canım ne diyimki Allah yardımcın olsun onlara inat güçlü o kızguclubacismilebebeğini kucağına aldığında söylersin bunları.
canım ara vermemek lazımmış sen hastayken yerine başkası okuyabilirmiş ben kayınvalideme söyledim ben hastalanınca o okuyacak sende bul birini.
annemde hasta başka kime okutturuyumki herkes kendine bu devirde
biliyorum canım yaptım bende bu ay başlarım transferden sonrada anneme okuttururum40 gün ara vermeden okumak gerekiyormuş bide her okumada tilavet secdesi var onu yapmayı unutma.
arkadaşın falan yokmu okuyacak.
zeyno noldu kız niye sustun.
biliyorum canım yaptım bende bu ay başlarım transferden sonrada anneme okuttururum
yok kimsem yok
oy kıyamam ben sana canım ya ben okurum sana gece uyumam yinede okurum adetin bitene kadar adetin bitince söyle bana:1hug:
kaç gün okumadın şimdi sen ama ara vermiş oldun nasıl olacak başta söyleseydin ya bilmiyodum ben okuduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?