Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu nası iştir emine yaa mafoldumben
eşime baban beni götürüp getirsin dedim dr ye bugün yine kontrol var
babası bugün beni affedin önemli işim var demiş n.. taksiye binsin parasını ben veririm demiş çok üzüldüm yaaa beni kullanıyorlar emine mafoldumben mafoldumben mafoldumben
başım döne döne kendim gidecekmişim ölede yorgunumki
otobüsten iniyorum 2 km kadar yol yürüyorum 10 dk doktora gözüküp tekrar 2 km yürüyüp otobüse biniyorum
sence dayanırmı enerji geberiyorum
eşim tel açtı taksiye bin diye bende yok dedim anlasın binmediğimi benden önemli ne olabilir
ben doğurunca bebeği kucaklarına alıp sevecekler sıkıntısını ben çektikten sonra
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sıkma canını bebişin için git gel bin taksiye versin parasını takma kafaya :teselli:
hepimiz emek harcıyoruz artık parayı geçtim inşaallah tutar canım

bende geçtim canım paradan puldan yeterki gelsin bebeğim:ecrin_bebek:

yok taksiyle gitmiycem kıssasa kısas
anlasınlar banane mafoldumben
herşeyi göğüsleyen ben oluyorum kimse yanımda değil emine oraya gelenler ya kaynanasıyla yada eşiyle babasıyla gidiyo ben yanlız kuş gibi gidip geliyorum haksızlık ama
diyorumki benim anneliğim bu günden itibaren başlamıştır ne kadar fedakarızmafoldumben

haklısın canım ne diyimki Allah yardımcın olsun onlara inat güçlü o kızguclubacismilebebeğini kucağına aldığında söylersin bunları.

haklısın canım ne diyimki Allah yardımcın olsun onlara inat güçlü o kızguclubacismilebebeğini kucağına aldığında söylersin bunları.

offffffffffff emine offffffffffff hele bi olsun kimselere koklatmıycam
eşimin bile bebeğin üzerinde hakkı olmuyo bu tedavide hep ben ben ben mafoldumben

40 gün ara vermeden okumak gerekiyormuş bide her okumada tilavet secdesi var onu yapmayı unutma.

kaç gün okumadın şimdi sen ama ara vermiş oldun nasıl olacak başta söyleseydin ya bilmiyodum ben okuduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…