Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rüyan çok güzel canım inş. yakın zamanda kendi bebişiniz gelir yatak odanıza gelip sizi rahatsız eder ikinizin arasına girip yatar

evet canım ya sabahları işim oluyo o yüzden geç cevap yazıyorum şimdide lavaboya gidicem sıkıştımgelirim hemen.

emine ben d kontrole başladımya dün aşırı kanamam oldu afedersin parçalar düştü 4 . gün böle olmazdım
bide ilaç bende baş dönmesi yapıyor

emine ben d kontrole başladımya dün aşırı kanamam oldu afedersin parçalar düştü 4 . gün böle olmazdım
bide ilaç bende baş dönmesi yapıyor

iyi işte vücuttan kirli kan gidiyo ne kadar gitse o kadar iyidiryerimsenibenilaç yan etkileri napıcan canım el mahkum kullanıcan bir süre sonra alışır vücudun.bende dün doktora gittim aşılama için ilaçlarımı ayarladı 750 tl tutuyo rapor çıkarsa 400 tl ne kadar pahalı ya özel hastaneden raporda çıkamıyo napıcam bilmiyorum.

öle canım ben 140 tl verdim ilacı görsem 5 mg düşünebiliyonmu topu topu 20 damla felan

dün asiyi gördüm bebek özlemi çekenler topiğinde çok keyifliydi bize yalan söylemiş demekki ailevi sorunlarım var diye orada konuşmak için gelmiyo yada başka sebebi var bilmiyorum konuşasın tamamda yalan niye söylüyo gittim bikaç bişey yazdam oradaki sohpete katıldım öylesine bakalım ne yapacak diye hiçbişey yazmadı benneyaptımki

boşver kim ne yaparsa yapsın takma
zeynep senin tüp bebek ne zaman yapılacak canım benim aşılama temmuzda kısmet olursa.

bende temmuzdaki adetimle başlıyorum kısss ramazandada sonuç öğrenicemhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…