Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaç tane ne kadar okuyorsun tefriciyeyi

emine aşılaman hayırlı olsun canım İNŞALLAH mucizen bu tedavinle gelir

teşekkür ederim canım ya dört gözle bekliyorum mucizemi inşallah temmuz ayında gelecek Allaha sığındım beni çaresiz aciz kucağım boş bırakmayacak buna inanıyorum:Saruboceq:

kaç tane ne kadar okuyorsun tefriciyeyi

canım tefriciyeyi 4444 kere okuman gerek. kaç günde bitirdim hatırlamıyom ama bayağı hızlı okumuştum her zaman okurdum yolda yürürken, işte , yemek yaparken...
saki ben ne kadar hızlı okusam o kadar çabuk bebişime kavuşacakmışım gibi hissediyordum çünkü .
gün sınırlaması yok bildiğim kadarıyla ama yinede siz araştırın dua kitaplarına bakın.
Hani hep derler Allah o kadar kullarını severki hiçbir duayı geri çevirmez ama uanın kabul zamanını bekler diye .
herkesin duası kabul olur arkadaşlar içimizi ferah tutalım

nihalcan okuduktan ne kadar zaman sonra hamile kaldın canım.

ekimde aşılama için uğraşıyordum ve dua yı okudum aynı zamanda o aylardı inan tam hatırlamıyom ama yeni yıl aksamıda kan tahlilinde öğrendimki hamileymişim. 30 haftalık olacak işte bebişim inşallah .

hb canım
eminem kayınbabam götürdü beni
konuştuk babamla kızım bana niye sölemiyorsunuz ben nası dua ediyom biliyonmu inşaallah bu sefer olacak dedi
bak bu hastane ne güzel diğerine hiç benzemez dedi beni rahatlattı ben demedim ama adam anladı :2:
bidahaki kontrol ne zaman dedi bende 25 gün sonra baba dedim tamam beni bi çaldırman yeterli ben seni götürür getiririm dedi hihoyyyt
çok mutluyum şu an Allah bozmasın
annemlerde umreye yazlımışlar ramazandan 20 gün sonra gidiyorlar ben sonucu öğrendikten sonramafoldumben

çok sevindim senin adına canım:lepi:Allah bozmasın mutluluğun daim oldun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…