Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar biz geldik nasılsınız ben bugün bebişimi gördüm geldim bidahaki ay tekrar gitcem hamileliğim biraz zor gecio annemlerdeyim yarın yine gitcem gittikce kilo veriom bebiş iyi ama allaha şükür bu gün sırf sizin için geldim eve annemlerde internet yok hepinizi özledim şu ayları gecireyim tekrar beraber olcağız kızlar hepiniz tek tek dualarımdasınız hepinizi özlediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

esinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

söle cadımmmmmmmmmm uykuda sesinle uyandım kim bu bağıran die kıss cadı bebeği uyandırdın zati anca uyutmuştum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

esinte hadi gözün aydın tekrar tebrik ederim

sağol canım darısı başınıza ayağımı sürtüm zaten ardından siz geliosunuz hep dualrımdasınız bu ayların yüzüsuyu hürmetine inşallah :Saruboceq:

nerdesin kıs sen nasılsınız yeğenim nasıl bakem tut bebeyi :mymeka:

canım rahatsızım annemlerde kalıyom hafta sonu gelebiliom eşim bakıyo cünkü oda bu gün mesaisi var beni yine annemlere bırakıcak inşallah yarın evde olur bende burda olurum yeğenin iyi teyzesi dün yine gördük hepinize dua ediyo bu mübarek günlerde

yerim ben onu esinte hala inanamıyorum biliyormusun hamile olduğuna
sanki size şaka yaptım diyecekmişsin gibime geliyor
hani tedavi ne görmeden bi anda geldiyaŞeniz
canım eve girer girmez zaten neti actım kimseler yoktu demetle msnde konuştuk sonra cıktım hastaneden gelmiştim yorgundum sempatiksalakcinni
kıssss ne hastası oldun kaç aylık oldu sempatiksalakcinni yani kaç haftalık
e zeynom sen naptın başladınmı tedavini bu arada beyzada haberiniz varmı transferi olmuşmu
valla beyza şimdiye gelmesi lazımdı sonuçta öğrenmiştir galiba

e zeynom sen naptın başladınmı tedavini bu arada beyzada haberiniz varmı transferi olmuşmu

emine çok yoğun bu günlerde
oda ilaçlarını aldı temmuz adetiyle başlıyor inşallah
bende d.kontrol ilacı içiyorum
dr lucrin verdi ona başlıycam temmuz adetimle hormon iğnelerine başlayıp trasnferim olacak hayırlısıyla ramazanın ilk günleri sonuç öğrenicem
dua et nolur eşin annenler sen hepinizden bekliyoruz

zeyno bulantılarım var canım pazar günü ikinci ayımı bitircem 3 gircem allahın izniylen evet hala bende inanamıyom şoktayım düşünsene bi anda hamile oldunu öğrenion bide 1,5 aylıksın şaka gibi ama anacım allahtı doktordan allaha güvendim canım ben cıkıyom hadi öptüm yarın gelirim inşallah

tamma canım güle güle
inşallah zeynom dualrım hep sizinle namazda isimlerinizi tek tek sayıyom bu mübarek günlerde

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…