günaydın kızlar nasılsınız a.s.
esinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
esinte hadi gözün aydın tekrar tebrik ederim
nerdesin kıs sen nasılsınız yeğenim nasıl bakem tut bebeyi :mymeka:
ben gece girdim tam sen çıktın
yerim ben onu esinte hala inanamıyorum biliyormusun hamile olduğunacanım rahatsızım annemlerde kalıyom hafta sonu gelebiliom eşim bakıyo cünkü oda bu gün mesaisi var beni yine annemlere bırakıcak inşallah yarın evde olur bende burda olurum yeğenin iyi teyzesi dün yine gördük hepinize dua ediyo bu mübarek günlerde
kıssss ne hastası oldun kaç aylık oldu sempatiksalakcinni yani kaç haftalıkcanım eve girer girmez zaten neti actım kimseler yoktu demetle msnde konuştuk sonra cıktım hastaneden gelmiştim yorgundum sempatiksalakcinni
valla beyza şimdiye gelmesi lazımdı sonuçta öğrenmiştir galibae zeynom sen naptın başladınmı tedavini bu arada beyzada haberiniz varmı transferi olmuşmu
e zeynom sen naptın başladınmı tedavini bu arada beyzada haberiniz varmı transferi olmuşmu
tamma canım güle gülezeyno bulantılarım var canım pazar günü ikinci ayımı bitircem 3 gircem allahın izniylen evet hala bende inanamıyom şoktayım düşünsene bi anda hamile oldunu öğrenion bide 1,5 aylıksın şaka gibi ama anacım allahtı doktordan allaha güvendim canım ben cıkıyom hadi öptüm yarın gelirim inşallah
inşallah zeynom dualrım hep sizinle namazda isimlerinizi tek tek sayıyom bu mübarek günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?