Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:roflol: Allah bilir canım kısmet ama kız gibi duruyo saçınımı düzeltiyodu ne süslü bişibayanssulusmile

delikafaduldendelikafaduldenBENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN RABBİMDE SENİ GÜLDÜRSÜN EMİNN EŞİM DİYOR ERKEK OLSUNN BEN DİYORM SAGLIKLI OLSUNDA FARK ETMEZ 5 YILDIR BEKLİYORZ BU BEBEGİ D.R DA DİYOR BU KIZ OLSUN BİDA YAPARIZZZ:sm_cool::sm_cool:ÖLDÜM GÜLMEKTEN NE KOLAY BİDA YAPARIZ BEN NE YAŞADIM BİLEN YOK:)))) AMA D.R BİR NUMARA MÜKENMEL BİR İNSAN ALLAH ONDAN RAZI OLSUN

maşallah siz çok gençsiniz valla kızlar allahın izniyle sizin şansınız daha yüzksek inş

ayşe yaşımız genc ama bu dert bizi yaşlandırdı cöktüm omuzlarıda sanki bissürü yük var kendimi 50 yaşında hissediyorum

yarın benim doğum günüm 22 ye giriyorum kısmetse

ANAM ANAM MİNİCİK ANEMİZ NE GÜZEL ANNE OLUR SENDE YAAA:))))) MAŞALLAH SİZ GENÇSİNİZ KENDİMİ NİNE GİBİ HİSSEDİYORM:sm_cool:AMA BEN MİYONUM O YÜZDEN YAŞIMI HİÇ GÖSTERMİYORM GECEN HASTANEYE GİDİYORM TAKSİCİ BANA BAKTI ABLA SEN KARA DENİZLİMİSİN DEDİ:)) EVET DEDİM BENDE NERESİ FALAN DERKEN BAYAG BİR KONUŞTUK DEDİ ABLA SEN GEÇMİ EVLENDİN DİYOR NEDEN DEDİM YAŞ 19 DAHA GENÇSİZN DİYOR ABİ NE DİYON YA DEDİM BEN 28 YAŞINDAYIM ADAM DONDU KALDI HAHA:sm_cool::sm_cool:

yaa ben niye almadım nese sussss ses etme eyvahedigeldismile
sendende Allah razı olsun :roflol:
dogum günün kutlu olsun zeynep seneye yaşına kucagında bebekle girersin İNŞALLAH

sağol canım amin inşaallah
Allah o günleride göstersin bizlere

ahhh ahhhh geçnliğimi yaşayamıyomki dertler yakamızı bırakmıyor bugünüme hamdolsun

kıslar ben çıkıyorum 2 saatlik çarşıda işim var görüşürüz

ayşe dr kim canım banada önerirmisin memnunsun galiba bizde ramazandan sonra düşünüyoz ama kısmet tabi

tatlım ben doç cem demirel le başladım mükenmel bir d.r ama sürekli konferaslarda oldugu için benim bebegimin tranferinde yoktu d.r ümit kaya yaptı ben o yüzden ugurlu d.r ümit kaya diyorm:))) bizim her şeyimiz ooo

ahhh ahhhh geçnliğimi yaşayamıyomki dertler yakamızı bırakmıyor bugünüme hamdolsun

kıslar ben çıkıyorum 2 saatlik çarşıda işim var görüşürüz

:)
TMM CNM AEOL KENDİNE İİ BAK opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayşe yaşımız genc ama bu dert bizi yaşlandırdı cöktüm omuzlarıda sanki bissürü yük var kendimi 50 yaşında hissediyorum

cnm hepimiz öyleyiz ama sabır sadece sabır rabbim vadesi geldiginde veriyor bebegimizi bize bak benimde 5 yıl sonra verdi çok şükür olcak inş allahın izniyle ama sakın ümitsiz olma

Evet cem demırelı duymuŞtum cok met etmıŞlerdı sen kadıkÖydekı acıbademe yaptırdın galıba
bıde medıkanı cok met edıyolar senın fıkrınvarmı o has. Konusunda

gÜle gÜle zeynep

Evet cem demİrelİ duymuŞtum cok met etmİŞlerdİ sen kadıkÖydekİ acıbademe yaptırdın galİba
bİde medİkanı cok met edİyolar senİn fİkrİnvarmı o has. Konusunda

gÜle gÜle zeynep

evet cnm kadıköy acıbadem de yaptırdım ben şimdi bir topige giricem bu topikte millet nerde hangi hastanede tüp bebek yaptırmış onları yazılaryor tüp bebek yaptırcak anneler için benim profilimden sende hemen gir tmm cnm orası sana yardımcı olcak çok güzel bir topik

kızlar ben çıkıyorm sizleri öptüm kocaman allaha emanet olun kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

bugul hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok.aha zeynoda gelmiş hoşgeldin kız nasıl geçti gezmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…