:roflol: Allah bilir canım kısmet ama kız gibi duruyo saçınımı düzeltiyodu ne süslü bişibayanssulusmile
ayşe daha küçüksün ya öyle deme bende 25 yaşındayım
zeynep burda bişe olmuyo ben öbür topikte şarkı paylaştım hemn uyarı aldım bilimiyorum artık
has. Farkediyo canım bazısı deişik fiyat cekiyo bazısı az bazısı cok bende arştırıyorum en iyisi hangisiyse ona yaptırıyım tabi veren rabbim onun izniyle olucak nereye yaptırsamda allah vermiyince olmuyo
yarın benim doğum günüm 22 ye giriyorum kısmetse
yaa ben niye almadım nese sussss ses etme eyvahedigeldismileayşe daha küçüksün ya öyle deme bende 25 yaşındayım
zeynep burda bişe olmuyo ben öbür topikte şarkı paylaştım hemn uyarı aldım bilimiyorum artık
has. farkediyo canım bazısı deişik fiyat cekiyo bazısı az bazısı cok bende arştırıyorum en iyisi hangisiyse ona yaptırıyım TABİ VEREN RABBİM ONUN İZNİYLE OLUCAK nereye yaptırsamda ALLAH vermiyince olmuyo
sendende Allah razı olsun :roflol:delikafaduldendelikafaduldenBENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN RABBİMDE SENİ GÜLDÜRSÜN EMİNN EŞİM DİYOR ERKEK OLSUNN BEN DİYORM SAGLIKLI OLSUNDA FARK ETMEZ 5 YILDIR BEKLİYORZ BU BEBEGİ D.R DA DİYOR BU KIZ OLSUN BİDA YAPARIZZZ:sm_cool::sm_cool:ÖLDÜM GÜLMEKTEN NE KOLAY BİDA YAPARIZ BEN NE YAŞADIM BİLEN YOK:)))) AMA D.R BİR NUMARA MÜKENMEL BİR İNSAN ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
dogum günün kutlu olsun zeynep seneye yaşına kucagında bebekle girersin İNŞALLAH
ANAM ANAM MİNİCİK ANEMİZ NE GÜZEL ANNE OLUR SENDE YAAA:))))) MAŞALLAH SİZ GENÇSİNİZ KENDİMİ NİNE GİBİ HİSSEDİYORM:sm_cool:AMA BEN MİYONUM O YÜZDEN YAŞIMI HİÇ GÖSTERMİYORM GECEN HASTANEYE GİDİYORM TAKSİCİ BANA BAKTI ABLA SEN KARA DENİZLİMİSİN DEDİ:)) EVET DEDİM BENDE NERESİ FALAN DERKEN BAYAG BİR KONUŞTUK DEDİ ABLA SEN GEÇMİ EVLENDİN DİYOR NEDEN DEDİM YAŞ 19 DAHA GENÇSİZN DİYOR ABİ NE DİYON YA DEDİM BEN 28 YAŞINDAYIM ADAM DONDU KALDI HAHA:sm_cool::sm_cool:
ayşe dr kim canım banada önerirmisin memnunsun galiba bizde ramazandan sonra düşünüyoz ama kısmet tabi
ahhh ahhhh geçnliğimi yaşayamıyomki dertler yakamızı bırakmıyor bugünüme hamdolsun
kıslar ben çıkıyorum 2 saatlik çarşıda işim var görüşürüz
ayşe yaşımız genc ama bu dert bizi yaşlandırdı cöktüm omuzlarıda sanki bissürü yük var kendimi 50 yaşında hissediyorum
cnm hepimiz öyleyiz ama sabır sadece sabır rabbim vadesi geldiginde veriyor bebegimizi bize bak benimde 5 yıl sonra verdi çok şükür olcak inş allahın izniyle ama sakın ümitsiz olma
Evet cem demİrelİ duymuŞtum cok met etmİŞlerdİ sen kadıkÖydekİ acıbademe yaptırdın galİba
bİde medİkanı cok met edİyolar senİn fİkrİnvarmı o has. Konusunda
gÜle gÜle zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?