cnm benim eşim muasebeci şirketten banada özel sıgorta yaptırdı güneş sıgorta 5 milyarlık limiti var gerci en fazla tüp bebekte dörtyüz milyon etkileti tüp bebekte sogorta geçmiyor ama kontrollere hiç para vermiyorm sigortam % 100 karşılıyor tamamaını yani bebek toplam 6.100 tuttu hemen hemen ama süper bir yer acı badem
:))))))) )) saol cnm aminnn inş darısı sizin başınıza birde oynuyor teyzesi bir gör benim kızım seninde oglun olursa :))))))) kızımı sana veririm hehe:)))
ayyyyy canım MAŞALLAH 3 ayda tam bi bebek olmuş kolları ayakları ayyy ne kadar güzel bişe RABBİM bizede versin ,İNŞALLAH
ayyyyy canım MAŞALLAH 3 ayda tam bi bebek olmuş kolları ayakları ayyy ne kadar güzel bişe RABBİM bizede versin ,İNŞALLAH
olur dünür oluruz :roflol:
zeynep senide okudum ama istanbulda belki fiyatlar deyişir diye ayşeye sordum o istanbulda yaptırmış
has ismini söylemedim cünkü reklam oluyomuş diye duydum ama siz söylüyosunuz demekki yasak deyil
ayşe sagol canım galiba sigortan yoksa 7milyarı gözden cıkarıcan galiba
ayşe yaşın kac yaşında cok faktörü varmış tutunmada
yok canım reklamı yok bişi demiyorlarzeynep senide okudum ama istanbulda belki fiyatlar deyişir diye ayşeye sordum o istanbulda yaptırmış
has ismini söylemedim cünkü reklam oluyomuş diye duydum ama siz söylüyosunuz demekki yasak deyil
ayşe sagol canım galiba sigortan yoksa 7milyarı gözden cıkarıcan galiba
:sm_cool::sm_cool:KIZIMA KAYNANALIK YAPMA AMA TMMdelikafaduldendelikafadulden
AMİN canım
İNŞALLAH bizde hamile kalalaımda sana yetişelim dogum yapmadan İNŞALLAH
cnm benim 1eylülde 28 olcam inş:))))))) yaşlandımm bennn
yok canım reklamı yok bişi demiyorlar
bu özel hastanelerde istanbulu mersini olmaz galiba çünkü ekip çalışması varya aynı şirket ama başka hastaneleri bilmem kimi 5 kimi 7
bilemem valla oğluma iyi baksın yoksa saçını başını yolarım :roflol:
valla yazmayalım kızlar bir yerde topigi kapamışlar fiyat yazdılar die yaa mesela bazı kişinin protokoli uzun sürüyor ee o zamanda fiyat yükseliyor o yüzden fiyat yazmak iyi degil ben unuttum özür dilerim inş topigi kapamazlarr(((
emineyle aynı yaştaymışsınız
ANAM KIZIMI BEN SNA VERİYOM :))))) GERCİ D.R %80 KIZ AMA DEGİŞE BİLİR DEDİ BİRDE OGLAN OLUYORMU:)))):sm_cool::sm_cool:
aaaa sizin yaş kaç kızlarr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?