Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende vermiyorum kontrollere gidince
bide acıbademin avantajları var ilk ikincisi ücretli 3. bedava

ayyyyy canım MAŞALLAH 3 ayda tam bi bebek olmuş kolları ayakları ayyy ne kadar güzel bişe RABBıM bizede versin ,ıNŞALLAH

zeynep senide okudum ama istanbulda belki fiyatlar deyişir diye ayşeye sordum o istanbulda yaptırmış

has ismini söylemedim cünkü reklam oluyomuş diye duydum ama siz söylüyosunuz demekki yasak deyil

ayşe sagol canım galiba sigortan yoksa 7milyarı gözden cıkarıcan galiba

ayyyyy canım MAŞALLAH 3 ayda tam bi bebek olmuş kolları ayakları ayyy ne kadar güzel bişe RABBİM bizede versin ,İNŞALLAH

tatlım o daha 2.5 aylık hali dün az kanamam oldu acile gittik yemin ederim öyle hareketliydiki d.r resmini çekemedii :) çok agladım melegime bir şey oldu die şimdi daha büyük maşallah pazarrtesi ikili testimiz varr inş sorun çımaz o zamanda bol bol resmini çekcem videoya aldı babası:))))cnm bütün kalbimle diliyorm rabbim sizede en kısa zamanda versin ve burda hep bunları konuşalım yani bebeklerimizi inş benim dogumdan önce sizde hamile kalırsınız bana yetişirsinnAMİNNNNNNNNN

valla yazmayalım kızlar bir yerde topigi kapamışlar fiyat yazdılar die yaa mesela bazı kişinin protokoli uzun sürüyor ee o zamanda fiyat yükseliyor o yüzden fiyat yazmak iyi degil ben unuttum özür dilerim inş topigi kapamazlarr(((

yok canım reklamı yok bişi demiyorlar
bu özel hastanelerde istanbulu mersini olmaz galiba çünkü ekip çalışması varya aynı şirket ama başka hastaneleri bilmem kimi 5 kimi 7
:sm_cool::sm_cool:KIZIMA KAYNANALIK YAPMA AMA TMMdelikafaduldendelikafadulden

bilemem valla oğluma iyi baksın yoksa saçını başını yolarım :roflol:

ANAM KIZIMI BEN SNA VERİYOM :))))) GERCİ D.R %80 KIZ AMA DEGİŞE BİLİR DEDİ BİRDE OGLAN OLUYORMU:)))):sm_cool::sm_cool:

yok canım ben kaç yere yazdım bişi demiyolar

ayşe daha küçüksün ya öyle deme bende 25 yaşındayım

zeynep burda bişe olmuyo ben öbür topikte şarkı paylaştım hemn uyarı aldım bilimiyorum artık

has. farkediyo canım bazısı deişik fiyat cekiyo bazısı az bazısı cok bende arştırıyorum en iyisi hangisiyse ona yaptırıyım TABı VEREN RABBıM ONUN ıZNıYLE OLUCAK nereye yaptırsamda ALLAH vermiyince olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…