Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi kız ben su ünlü has. varya orası 10 milyarı bulur dediler sigortasız

bende şimdiden has araştırıyom ramazandan sonra eşimide ikna edersem bizde başlıycaz artık ıNŞALLAH

OHHHHHHHHH git gez ne güzel yeni görümcem demişsin o nasıl oluyo kız

yok kıss ne 10 milyarı hangi ünlü hastane neden yazmadın ben acıbademde yaptırıyorum orasıda ünlü biliyon en fazla 5 gidiyo
albümdeki mi ? cnm ultrasyonda gördügün profilimde albümüm var ordaki benim melegim annesine yaslanmış ellerini yüzüne kapamış demi:))))))))

fazla göremedim yaa yada anlamadım hamiş olunca nasıl durduğunu ne bilirim şimdi anlamıyorumki bilmiyorumkismile

ayyyyyy cevap vermişsin pardon

özel sigorta nasıl oluyo yani sgortaylamı birlikte 5.750

raporsuz ne kadar acaba bilgin varmı canım

tatlım benim profilime gir ordan sag tarafta albümüm var hayatıma hoş geldin bebegim yazoyor bebek net görünüyor orda :)))))))

aleyna özel sigortalar varya hayat sigorta gibi
ayşede acıbademde yaptırmış
ben sana ne diyorum
sigortasız ben yaptırıyorum görmüyonmu beni 5 milyara kadar diyorum

cnm benim eşim muasebeci şirketten banada özel sıgorta yaptırdı güneş sıgorta 5 milyarlık limiti var gerci en fazla tüp bebekte dörtyüz milyon etkileti tüp bebekte sogorta geçmiyor ama kontrollere hiç para vermiyorm sigortam % 100 karşılıyor tamamaını yani bebek toplam 6.100 tuttu hemen hemen ama süper bir yer acı badem

ayyy gördüm canım benim çok tatlı Allah bağışlasın ellerini yüzüne kapamış yaramaz

:))))))) )) saol cnm aminnn inş darısı sizin başınıza birde oynuyor teyzesi bir gör benim kızım seninde oglun olursa :))))))) kızımı sana veririm hehe:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…