canım 5 milyarı gözünden çıkaracan kaba taslak öle gidiyo masraflarayseuzal tüp bebek sana ne kadara cıktı ögrenebilirmiyim mahsuru yoksa
hoşbuldum zeynep nasılsın bugün dün sıkıntılıyıdın
hep öle oluyo hemile kalan gidiyo
ben o topiğe girmedim gizemlinin açtığı topik galiba
ama nisan topiğide beni çok şaşırttı ne kadar çok hamile kalan varmış öle maaşalllah
evet cnm nisan topiginde hamileler peş peşe patlatı bir bir haftada 8tane hamiş haberi alıyorduk:))))) bende şas eseri buldum o topigi inş seninde orda tutar bak orda zübeyde özlem panodaol azra azra museette daha ismini sayamadıgım bir çok kız var hepsininde negatif çıktı sonuçları onlar gene deniycekler yakındır denemeleri bir birlerni mükenmel bir enerji verirle çok pozitif kızlardır hepsi inan bana özellikle özlem çok bilgili bir kız ben onu çok seviyorm maşallahı varr hepsiyle konuş benim ne demek istedigimi anlarsın hemen senin sahiplenirler
o yemeğe çıktı canım
tmm cnm saol
ayşecim profilindeki senin bebişmi yoksa
hep öle oluyo hemile kalan gidiyo
ben o topiğe girmedim gizemlinin açtığı topik galiba
ama nisan topiğide beni çok şaşırttı ne kadar çok hamile kalan varmış öle maaşalllah
evet cnm nisan topiginde hamileler peş peşe patlatı bir bir haftada 8tane hamiş haberi alıyorduk:))))) bende şas eseri buldum o topigi inş seninde orda tutar bak orda zübeyde özlem panodaol azra azra museette daha ismini sayamadıgım bir çok kız var hepsininde negatif çıktı sonuçları onlar gene deniycekler yakındır denemeleri bir birlerni mükenmel bir enerji verirle çok pozitif kızlardır hepsi inan bana özellikle özlem çok bilgili bir kız ben onu çok seviyorm maşallahı varr hepsiyle konuş benim ne demek istedigimi anlarsın hemen senin sahiplenirler
o yemeğe çıktı canım
tmm cnm saol
tamam canım inşaallah cevap verirlerde dertleşiriz ağustosun nbaşına sonuç alıyorum inşaallah
ayseuzal tüp bebek sana ne kadara cıktı ögrenebilirmiyim mahsuru yoksa
tamam canım inşaallah cevap verirlerde dertleşiriz ağustosun nbaşına sonuç alıyorum inşaallah
sen başladın mı bebege ?
yok kıss ne 10 milyarı hangi ünlü hastane neden yazmadın ben acıbademde yaptırıyorum orasıda ünlü biliyon en fazla 5 gidiyoiyi kız ben su ünlü has. varya orası 10 milyarı bulur dediler sigortasız
bende şimdiden has araştırıyom ramazandan sonra eşimide ikna edersem bizde başlıycaz artık İNŞALLAH
OHHHHHHHHH git gez ne güzel yeni görümcem demişsin o nasıl oluyo kız
albümdeki mi ? cnm ultrasyonda gördügün profilimde albümüm var ordaki benim melegim annesine yaslanmış ellerini yüzüne kapamış demi:))))))))
sen başladın mı bebege ?
canım ben şuan d. kontrol hapı kullanıyorum haftaya lucrine başlıycam temmuzdaki adetimle iğnelere başlıycam inşaallah
yok kıss ne 10 milyarı hangi ünlü hastane neden yazmadın ben acıbademde yaptırıyorum orasıda ünlü biliyon en fazla 5 gidiyo
fazla göremedim yaa yada anlamadım hamiş olunca nasıl durduğunu ne bilirim şimdi anlamıyorumki bilmiyorumkismile
ayyyyyy cevap vermişsin pardon
özel sigorta nasıl oluyo yani sgortaylamı birlikte 5.750
raporsuz ne kadar acaba bilgin varmı canım
tatlım benim profilime gir ordan sag tarafta albümüm var hayatıma hoş geldin bebegim yazoyor bebek net görünüyor orda :)))))))
ayyyyyy cevap vermişsin pardon
özel sigorta nasıl oluyo yani sgortaylamı birlikte 5.750
raporsuz ne kadar acaba bilgin varmı canım
ayyy gördüm canım benim çok tatlı Allah bağışlasın ellerini yüzüne kapamış yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?