tamam canım Allah kabul etsin.
aaaaa ayşe gelmiş hoşgelmiş
kıslar aylinda girmiyormu artık
tatlım görmedim yazdıgını hemen çıkmam gerekiyordu çıktım özür dilerim hoş bulduk balım
estağfirullah canım
nasılsın bebiş nasıl hamile olmak nasıl bir duygu içinde bi canlının olması
tatlım görmedim yazdıgını hemen çıkmam gerekiyordu çıktım özür dilerim hoş bulduk balım
geldim
:)))) çok güzel bir duygu ama beni öldürüyor midem çok bulanıyor zeynep zor duruyorm bu gün çok kötüyüm aslında benim hamileligim süresince hiç midem bulanmadı bu gün başladı yaaa nie böyle oldu anlamıyorm içimdeki ufaklıga gelince daha hissetmiyorm onu çok küçük ama içimde oldugunu bilmek bile çok güzel darısı başına tatlımm
hoşdeldin
bendedeldim:2:
hg canım naılsın bakalım bbebşin hayırlı olsun
kız ayşe bizim hamişler bıraktı bizi senmi geldin onalrın yerine hoşgeldin canım benimŞeniz
hb ay canım bugün neler çekiyo neler oluyo bana ya delircem valla
amin canım takma kafaya bulantıları tuzlu şeyler ye zorluğu oluyordur ama çektiğin sıkıntıları düşün
ne kadar büyüklükte
kız ayşe bizim hamişler bıraktı bizi senmi geldin onalrın yerine hoşgeldin canım benimŞeniz
boşver geçerevet dogru söylüyorsun cnm ama ben sudan başka bir şey yiyemiyorm midem bulanınca belki gecer 2.5aydır yatıyorduk zaten biz düşük tehlikemiz vardı çok kanama oluyordu çok şükür artık atlattık bu süre zarfında hep tektim rabbim bana hep yardım etti şükür bir sorun çıkmadı onları düşününce şükürmide bulantısını takmıyorm ama bu gün dedigim gibi yeni başlıyor sanırım d.r söylemişti kızsa eger 3aydan sonra başlar die yandım valla :sm_cool::sm_cool:
eşime diycem alsın bu dogum kontrol hapı iştahımı nasıl açtı
cnm hoş bulduk saol sizide hamiş görmeden gitmiycem ben burdan :sm_cool::sm_cool:hehe daha dogrusu beraber doguracazdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya bende onu düşünüyordum bak 1 senelik arkadaşlarımız bizi bıraktı
ama yerine ayşe arkadaşımız geldi çok sağol canım bize moral oluyorsun sende bizi bırakıp gitme emi senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?