Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rabbim izin verise bundan sonra hep böyle olur inş ben sürekli pc başındayım zaten işim yokkk:)) bol bol konuşuruz cnm size azcıkta olsa bir moral verdiysem ne mutlu bana
ne azcığı canım ya bi anda pozitif insan oldum olacak inşaallak hiç çaresi yok hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
evet cnm tefriciye çok büyük bir dua insanın yeterki önce ona inanması gerek önce allah sonra dualarımız inş tutacak bakalım allahtan hayırlısı olsun inş rahman:Saruboceq:

bende okumaya başlıycam inşaallah

sağol canım ya inan sen çok iyisin hamileyim halim yok yatıyım banane herkesten ben hamile kaldımya demiyorsun başkaları gibi çok teşekkürler Şeniz

cnm benim saol niye diyim ki bir hamile haberi duydugumda ben ne kadar mutlu oluyorm bir bilsen yeminle bak rabbim olmayan herkese versin cnm sizdende allah razı olsun beni aranıza kabul ettiginiz için

sen şımartılmaya layıksın canım
sabah çok kötüydük herkes gitti emine bizde çıkalım artık demiştikki sen geldinhihoyyyt[/QUOTE]

ee artık burdayız rabbimden bir mani keder çıkmazsa inş :))))

ee artık burdayız rabbimden bir mani keder çıkmazsa inş :))))[/QUOTE]

yanımda olsaydın seni böle öperdim valla Şeniz

ee artık burdayız rabbimden bir mani keder çıkmazsa inş :))))

yanımda olsaydın seni böle öperdim valla Şeniz[/QUOTE]

:kedi::kedi::kedi::kedi:ay cnm benim :) saol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şeniz

ay gene acıktım bu çoçuk içimi kemiriyor resmen:)))) ne yesem ki zeynep seniimi yesem yoksa:)

yaff zeynep bu iki alıntıyı birden nasıl yapıyorsun ben yapamıyorm(((( birde buraya resim ekliyorlar yaa sen cantayı eklemişsin mesela onu nasıl yapıyorlar cnm

ay gene acıktım bu çoçuk içimi kemiriyor resmen:)))) ne yesem ki zeynep seniimi yesem yoksa:)
yiyebilirsin yanaklarım tombiştir
yaff zeynep bu iki alıntıyı birden nasıl yapıyorsun ben yapamıyorm(((( birde buraya resim ekliyorlar yaa sen cantayı eklemişsin mesela onu nasıl yapıyorlar cnm

alıntı yapın yanında no varya hangilerini istiyorsan nolara bas sonra cevaplaya tıkla normal yaz gönder

resimde cevapla yapınca aşağıda eklenti var ona tıklayınca gözat çıkıyo zaten ne istiyorsan pc den yükle de gönder

canım çıkıcaksan hadi çık daha çookkk konuşucaz burda benim eşimde gelmek üzere
sende uzan dinlen karnını doyur aç kalma

cnm tşk ederim saol bi,r türlü buraya resim yükliycem yapamıyorm olmuyor kızlara sordum büsürü şey anlattılar yapamadım bakalım yapabilcem mi :sm_cool:

tmm cnm şimdi 10 dakikası var benim kide gelcek tmm tatlım yarın görüşürz kendine çok cici bak allaha emanetsin kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…