Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm hoş bulduk saol sizide hamiş görmeden gitmiycem ben burdan :sm_cool::sm_cool:hehe daha dogrusu beraber doguracazdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyyyy çok duygulandım yamafoldumbençok sağol canım benim ihtiyacımız var bizim senin gibi bir arkadaşa iyiki geldin hoşgeldin.

...................... UMUDUMUZ ALLAH BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..................

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
esinte.......................doğaldan geldi miniği...................................... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

beyzanur55...............19.06 transfer.......................puregon..........................1 temmuz test

emineu......................1. aşılama.......................yakında gelecek inşaallah

zeynep4....................2.tüp bebek........................................................bu sefer olacak inşaallah

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????

Ah_kalBiM..................tüp bebek.......................??????.........................??????....

beni duygulandırdın sağol canım sana kanım çok kaynadı senağlama

ama aglaman için demedim cnm inş olcak öylede bak gör bizi bizden başka kimse anlamaz acılarımız dertlerimizortak çünkü benimde size kanım kaynadı sabahda demiştim ben fazla topiklerde durmuyorm die ama burayı çok sevdim bıcır cıvırsınız siz maşallahhh:))))))))

ayyyyy çok duygulandım yamafoldumbençok sağol canım benim ihtiyacımız var bizim senin gibi bir arkadaşa iyiki geldin hoşgeldin.

emine nasıl biri bu ya melek neymi acaba millet bizi bıraktı gitti yerine iyi niyetli melek gedi hadi beraber ağlayalım mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

benneyaptımki ben çok sevindim ondan canım çok arkadaşımız vardı sanki o dertleri beraber yaşamamışız gibi hamile olan çekip gittiydi
ara geçmeden sen geldin

emine nasıl biri bu ya melek neymi acaba millet bizi bıraktı gitti yerine iyi niyetli melek gedi hadi beraber ağlayalım mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar yaaa aglamayın ben sizi aglatmaya gelmedim tamam aglayın ama hamiş haberinizi duyunca aglayın mutluluktan innşşşşş olsun aglamanız inş rahman çok yakında hadi bakalım önce kim hamiş kalacak :)))))

çok tatlısın çok seni veren allaha şükürler olsun oh yandan

ya inanmıyorum seni Allah gönderdi buraya buna şüphem yok çok kederlendik zeyneple bir biz kaldık burda herkes bizi bırakıp gitti diye sen çıktın karşımıza ŞenizRabbimin mucizeleri işte bende okudum canım tefriciye inş. olacak okunan dualar boşa gitmez:Saruboceq:

valla ortamın havası değişti sen gelince ne pozitif bir insansın sen ya
hep böle morale ihtiyacımız vardı bizi bırakma nolurr

sabahki halimiz neydi şimdiki ney eminem gördünmü moralimiz nası düzeldi

canlarım ben çıkyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan

benneyaptımki ben çok sevindim ondan canım çok arkadaşımız vardı sanki o dertleri beraber yaşamamışız gibi hamile olan çekip gittiydi
ara geçmeden sen geldin

cnm sizi çok iyi anlıyorm aynı şeyleri yaşadım bir kişi bana yorum yazsa umut oluyordu mesela ben bilmezdimki hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıymış sürekli belim agrırdı kızlar bana hep derdi hamilesin ayşe o yüzden agrıyor die ne kadar umut dolu olurdum o zaman ve gercekten onlar çok teçrübeliler biliyorlar dedikleri dogru çıktı bende hamileik sırasında hiç lekelenme olmadı ben kızlar lekelenmemiz var diyorlar 2 gün sonra test yapıyorlar hamiş kendime bakıyordum hiç bir belirti yok lekelenmede yok özlem saolsun bana bir söz söylemişti ayşecim her kes aynı olcak die bir şey yok sende öyle hamilesin dedi ve ben dayanamadım 9. gün gittim test yaptırdım ve hamileyimmm yani acıkcası moral destek çok önemli sizi pozitif hale getircek sürekli birileri olmalı bizim özlem vardı daha büsü kız hepsinden allah razı olsun ama şimdi pek girmiyorlar topige yakında tekrar başlıycaklar tedaviye kızlar o zaman nisan topigi çok hareketli olur bizde onlara katılırız zeynepcimgim seni listeye almış zübeyde:))))) hayırlı olsun inş hamiş olursun en kısa zamanda

valla ortamın havası değişti sen gelince ne pozitif bir insansın sen ya
hep böle morale ihtiyacımız vardı bizi bırakma nolurr

rabbim izin verise bundan sonra hep böyle olur inş ben sürekli pc başındayım zaten işim yokkk:)) bol bol konuşuruz cnm size azcıkta olsa bir moral verdiysem ne mutlu bana

evet cnm tefriciye çok büyük bir dua insanın yeterki önce ona inanması gerek önce allah sonra dualarımız inş tutacak bakalım allahtan hayırlısı olsun inş rahman:Saruboceq:

canlarım ben çıkyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan
güle güle emoşum
sağol canım ya inan sen çok iyisin hamileyim halim yok yatıyım banane herkesten ben hamile kaldımya demiyorsun başkaları gibi çok teşekkürler Şeniz
:))))))))))) tşk ederim kızlar şımartmayın beni yaaa:)

sen şımartılmaya layıksın canım
sabah çok kötüydük herkes gitti emine bizde çıkalım artık demiştikki sen geldinhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…