Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nice mutlu yıllara zeynoooooooooooooommmmmmmmmŞenizhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytiyiki doğdun zeynooooo iyiki doğdun zeynoooo iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance:

nice mutlu yıllara zeynoooooooooooooommmmmmmmmŞenizhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytiyiki doğdun zeynooooo iyiki doğdun zeynoooo iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance::dance:

mafoldumben ayyhhh çok duygulandım sağol canım hep beraber mutlu yıllara inşaallah

amin canım çok sağol bende sizin için öle diliyorum
aşılaman tutar inşaallah:Saruboceq:

tutacak kız bak görürsün senin tüp benim aşılama, hamile kalıp burda konuşmaya devam ederiz bakarsın gelmeyen kızlara inatkaydirigubbakcemile5

tutacak kız bak görürsün senin tüp benim aşılama, hamile kalıp burda konuşmaya devam ederiz bakarsın gelmeyen kızlara inatkaydirigubbakcemile5

hihoyyyt evet öle olucak inşaallah
inadına bu topik çoookkkk sayfa gidecekkaydirigubbakcemile2

bugün işim çok
kahvaltı yapıcam, temizlik yapcam, 1 yasin okuyucam , saçımı yıkıycam, alışverişe gitcem, içli köfte yapcam

vay vay vayyyy ne o kız akşama hazırlık mı var doğum günün diye anlarsınya

yok valla eşim istedi içli köfteyi
normal ev temizliği canım ya ve mutfak alışverişi yapıcam evde maydonoz ne yokta
içli köftede maydonozlu olurya

emoşum hadi gelde kahvaltı yapalım

valla öyle iyi olurki cokacimcoookbenim bugün sabah kahvaltım çubuk kraker seninle konuşurken bir yandanda kahvaltımı yapıyorumafiyet olsun tatlım sen yap kahvaltını rahat rahat gelince konuşuruz.

valla öyle iyi olurki cokacimcoookbenim bugün sabah kahvaltım çubuk kraker seninle konuşurken bir yandanda kahvaltımı yapıyorumafiyet olsun tatlım sen yap kahvaltını rahat rahat gelince konuşuruz.

yok kısss burda kahvaltı yapıyorum tepsiyle kucağımda

yok valla eşim istedi içli köfteyi
normal ev temizliği canım ya ve mutfak alışverişi yapıcam evde maydonoz ne yokta
içli köftede maydonozlu olurya

içli köftenin maydonozlu olduğunu ilk defa senden duyuyorum kız içli köfteye maydonoz mu konur bugüne kadar ne yedim nede duydum ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…