sabah şekerlerim günaydın :))))) biz daha yeni kalktık anca ama maşallah yeni anne adaylarımız süper
erkenci emine zeynep nasılsınız kızlarr
hoşgeldin canım iyiyiz napalım eminem yemeğe çıktı
sen nasılsın
SAGOL CANIM OKURUM TABı HATTA BUGÜN BAŞLIYIM BENselam arkadaşlar rabbim herkesin dualarını kabul etsin evet benimde çocuğum olmuyordu 2 aşılama ve 1 tüp bebek denedik hepside negatif sonuçlandı tüp bebekten sonra bayağı ümitlerim tükenmişti o dönem hiç namaz kılmayan ben rabbim kabul ederse namaz kılmaya başladım ve aklıma her geldiğinde ya varis i 707 kere okudum süreklide allahın 99 ismini okuyordum ve bir arkadaşımın teşvikiyle aşağıdakı yazacağım duayı bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okudum (duanın özelliği herhangi bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okuyup bitirmekmiş) ve tam ikinci tüp bebek tedavisine başlayacağım ay hastaneden randevuma kadar almıştım kendiliğinden sadece rabbimin yardımı mucizesiyle hamile kaldım işte böyle arkadaşlar tavsiyem fırsat buldukça ya varisi ve yazacağım duayı okuyun rabbim cümlemizin duasını kabul etsin. Bu arada şuan 20 haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre bi oluşum olacakmış darısı en kısa zamanda sizlara inşallah
'' fe in tevellev fe kul la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.'' anlamı: Ey habibim eğer senden yüz çevirirlerse deki; bana allah cc. Yeter ondan başka ilah yoktur ona dayandım o büyük arşın rabbidir.
Sagol emine okurum tabi allah kabul etsin inşallah
zeynep bak okudum çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim.
afiyet olsun
adet gününden itibarenmi 18 gün oldu
bazıları heç yumurtlayabiliyor canım
ben şöle anlarım 2 yada 3 gün çok fazla beyaz akıntım olur o zaman yumurtamın düştüğünü anlarım
hoş bulduk iyiyim bitanem hamdolsun yaradana emineeee kız benim yerimede yeee:))))
sen nasılsın bayag konuşmuşsunuz maşallah siyaretciniz çok olmuş:)))
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
öle canım sen elini sürterek geldin galiba yoksa buraya giren fazla yok
HoŞgeldİn ayŞe nasılsın
kıslar siz konuşun benim işim var birazdan gelirim
AyŞe nasıl resİm yÜlenİyo bana tarİf verİrmİsİn canım
tatlım nice yıllara iyiyki dogdun inş rabbim sana yeni yaşında saglıklı bir evlat vnasip eder
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
AyŞe nasıl resİm yÜlenİyo bana tarİf verİrmİsİn canım
sağol canım benim
aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?