Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sabah şekerlerim günaydın :))))) biz daha yeni kalktık anca ama maşallah yeni anne adaylarımız süper
erkenci emine zeynep nasılsınız kızlarr

Servetlerin geçici sâhipleri elleri boş olarak yokluğa döndükleri zaman servetlerin hakikî sâhibi... Allah Teâlâ mülkün gerçek sâhibi olduğu gibi, gerçek vârisidir de. İnsanların mülk sâhibi olmaları geçici olduğu gibi, varislikleri de geçici ve muvakkattır. Mülkün gerçek vârisi, mülk sâhibi Allah'tır. Kıyâmet hengâmında bütün canlılar ölecek, bütün mülk tamamıyla O'na kalacaktır.

YA MÜBDİ

Mahlûkatı maddesiz ve örneksiz olarak ilk baştan yaratan... Mübdi, bir mânada îcad demektir. Muîd ism-i şerîfi de îcad mânasına gelir. İcadın bir benzeri daha evvel yaratılmış, meydana getirilmiş ise, iâde; değilse, yani, benzeri, maddesi olmayan yeni bir şey ise ibdâ denir.

bunuda okuyun

hoşgeldin canım iyiyiz napalım eminem yemeğe çıktı
sen nasılsın

hoş bulduk iyiyim bitanem hamdolsun yaradana emineeee kız benim yerimede yeee:))))
sen nasılsın bayag konuşmuşsunuz maşallah siyaretciniz çok olmuş:)))

SAGOL CANIM OKURUM TABı HATTA BUGÜN BAŞLIYIM BEN

evet adet günümden itiberen 18. Günüm galiba gec yumurtladım ben

Son düzenleme:
AyŞe nasıl resİm yÜlenİyo bana tarİf verİrmİsİn canım

tatlım bunlar gibi bende yükleyemiyorm dün zeynebe sordum o benim ne demek istedigimi anlayamadı sanırmım bebegimin linkini zor yükledim zeynep gelsin sorarız beraber olur mu valla bilmiyorm linkide eşim yükledi dün gece bana(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…