Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız zeyneppp nerdesin çık sakladıgın yerden :))))))) alüüüüüüüüüü zeynep sesimi duyan var mııııı

canım ben eyüpte oturuyorum sen nerde oturuyon

canım şimdi koydugun yukardaki gibi resimleri soruyom pasta gibi

onu ben koydum ayşe alıntı yapmış

2 türlüsü var 1 eklenti ekleme 2.si netten yükleme

eklenti ekleme şöle
normal cevaplayı aç
aşağıda eklenti ekle var oraya tıkla
sonra gözat çıkacak bilgisayarından resmi yapıştır sonra yanında yükle var onada tıkla
sonra pencereyi kapata tıkla
normal gönder bişeyler yazıp gönder

2.si ise netten bulucan bilgisayardan olmuyo

netten bulduğun resmin üzerine sağ tıkla resim bilgisine tekrar tıkla yeni pencere açılacak
orda yazılar var yazıların en üztünde konum var adresi yazıyo onu kopyala fareyle
sonra buraya gel cevaplayı aç aynı sonra cevaplada yazı tipleri boyut büyük Aharfi yüz resmi varya haahhh orda küçük bi dağ resmine benzeyen bişi var üstüne tıklamadan fareyle bakın grafik ekle yazıyo ona tıkla
hani fareyle konumu kopyalamıştıkya grafik ekleye yapıştır kendi geliyo zaten sonra normal cevapla de

kızlar hemen gelcem bir tane arkadaş var ona yorum yazacam transferi olmuş sonuç bekliyor biraz stresli ona bir bakım gelim ok

Yapamadım ya bende eklentİ ekle yok grafİk ekle var bİde lİnk ekle var

ya nası olmaz

şunlar yokmu şu yazılar iyice aşağıya bak

Çeşitli Seçenekler
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin
Eklenti ayarları
İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg
Konu Abonelik ayarları
Abonelik türünü seçiniz:

Neyse zeynep ne yapalım bende yapmıyım artık

zeynep tekrar dogum gÜnÜn kutlu olsun canım nİce senelereŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmilea.s.SENEYEDE BÖYLE Bİ BEBEKLE KUTLARSIN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…