daha öncekini nerde yaptırdın eşim sevgi hast. gidelim diyor ama pek iyi olmadığını bu sitede öğrendim.benim için erken ama sıkıntı bastı
ben aşılamamı orda yaptırdım pek memnun kalmadım yinede sen bilirsin
hiç memnun olana rastlamadın zaten.ama bu hastane sahibi tanıdık o yüzden yani baskı var.yoksa benim özel sigortam var .bana her yer aynı yani para ödemiyorum
herkese selam misafirim gelene kadar sizlere bi bakıyım dedim
fatoş hoşgeldin canım aşılamamaı yaptırıyon hayırlı olsun
hoşbuldum zeynep ne var ne yok görüşmeyeli
herkese selam misafirim gelene kadar sizlere bi bakıyım dedim
fatoş hoşgeldin canım aşılamamaı yaptırıyon hayırlı olsun
teşekkür ederim canım
hormonlarımı kontrol altına alabilirsek inş
hormon bozuklugumu var sende
tsh kac benimde yüksekti dr troit başlandgıcı var dedi 1 sene sonra kendiliyinden düştü bende anlamadım nasuıl düştü
senin kac cıktı tsh benim 4 buçuklardaydı[/QU
22.5 ben güne 2 tane ilaç alıyorum daha önceki düşüğümden dolayı d vitamini çok düşmüş vücutta kemik erimesi seviyesinde onun içinde tedavi görüyorum öyle bi durumun varsa endokrin uzmanına mutlaka git bide bu hastalık stresi kaldırmıyo
koskoca topikte bi emineyle ben kaldım
beyzanur tüp yaptırdı sonucu bilemiyoruz gelmiyo
esinte hamile kaldı bize yeni 1 aylık dedi annem bana bakıyo dedi 1 hafta sonra bebeğim haftaya 3 aylık oluyo dedi yani yalan söledi
aylindayı yeni gördük hamile topiğinde yazışıyo ama buraya girmiyo altta gördüm girdi şimşek hızıyla geri çıktı
bugulun zaten ha varlığı ha yokluğu
emine aşılama tedavisinde bende tüp boshayallersmile
zeynep canım dogum günün kutlu olsun inşallah tedavin olumlu olur da gecikmeli de olsa hediyeni alırsın canım benim
sıra bana gelince eşim evde oluyor burası da benim özel dünyam sıkıntımı sevincimi aynı şekilde sizlerinde mutluluklarını sevinçlerini paylaştıgım bir yer bu dünyamı eşim dahil kimse bilsin istemem o yüzden evdeyken gelemiyorum
Ben çok güçlü duran kolay aglamayan sogukkanlı biriyim ama aslında öyle degil de eşime dahi yansıtamıyorum ama sizlerle konuşurken dogal ve kendimim...Kimse bilmesin yanlız kaldıkça agladıgımı çektigim sıkıntıları
aklım dualarım hep sizlerle gelemezsem bile bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?