Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem nasılsın canım hepimiz aynıyız derdimi kimseyle paylaşmam burdakiler hariç sende cok takma kafaya

fatoş benim son yaptırdıgım teste düşmüştü ama şimdi tekrar cıkmıştır bu kadar sitrese yerinde durcagını zannetmiyorum

hoşbulduk sen de yenisin galiba aşılamamı yaptıracaksın geçmişi okuyamadım kendinden bahsetsene biraz

evet bugün katıldım sizlere 3.5 yıllık evliyim.ilk sene istemedik korundum.sonra karar verince bi doktora gittik.benim muayenemde bi sorun yoktu.eşimde sperm sayısı az ve hareketli çok düşüktü.keçiboynuzu kürü yaptık sonuç pozitif gebe kaldım.2.5 aylık bebişimi kaybettim.sonra 9 ay boyunca göğsümden süt geldi doktora gittim tiroit olabilir dedi.endokrine gittim haşimato tiroiti çıktı ve sonuç gebe kalamıyorum kalsamda ya düşükle sonuçlanırmış yada bebişimin zeka gelişiminde sorun olabilirmiş bekliyorum pazartesi kontrolüm var

aman canım dikkat et ben ilk bebişimi bu dertten kaybetmişim.aklına gelipte bi doktor bunu istemedi benden gebelikten önce.

bende iyiyim misafirim gelcek hazırlık yaptım onları bekliyom
oooohhhhhhhhh kekler pogaçalar canım çekti çoktan yapmıyorum hamurişi özledim valla neyse yarın gezmem var orda yerim büyük ihtimalle

hayırlısı olsun canım ya sorunlar farklı ama aynı kapıya çıkıyor inşallah tez zamanda saglıklı bir evladın olur da bu çektiklerini unutursun

inşallah hepimiz için aynı dilekler

bu sabaha kadar öyle yalnızdım ki ... eşim beni ben onu üzmemek için konuşmaz olduk.sizlerle dertleşmek iyi geldi

bende seni hiç tanımıyorum bahsetsene kendinden biraz

ben 6 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz her türlü tahlil yapıldı sebepsiz diyorlardı geçen ay tekrar hsg çekildi tüpün biri kapalı çıktı belki çekim esnasında spazmdan kapalı gözükür dendi bilmiyorum neden öyle oldu tekrar dr a gidecem bi kendimi toplayımda

inşallah bi problem yoktur hsg nasıl çekiliyor bende böyle bir muayene yapılmadı
hoş ya benim doktor para aşığı çıktı tahlil bile istemeden tüp bebk yapacaktı kaçtım ondan

fotoş benim eşimin de düşük dedi dr yani sınırda dedi dr keciboynuzu sizde işe yaramış bende yaptım ama bişe olmadı kız

bu sabaha kadar öyle yalnızdım ki ... eşim beni ben onu üzmemek için konuşmaz olduk.sizlerle dertleşmek iyi geldi

hepimiz aynı durumdayız canım bu pazar evlilik yıldönümümüzdü her yıl seneye bebegimizle kutluyacaz diye hayal kurardık ama yorulduk artık bu sefer sıradan gün gibi ne yemek ne kutlama hiçbişey yapmadık çünkü konu dönüp dolaşıp bebege geliyor üzülüyoruz
kendini yalnız hissetme çevre bizi anlamıyor zaten onlara göre herşey kolay oluveriyor oyüzden ben kimseyle konuşamam bu sorunları ama burası başka arkadaşlarım da çok degerli kişiler gelirsen yalnızlık hissetmezsin

inşallah bi problem yoktur hsg nasıl çekiliyor bende böyle bir muayene yapılmadı
hoş ya benim doktor para aşığı çıktı tahlil bile istemeden tüp bebk yapacaktı kaçtım ondan

radyoloji bölümünde alttan ilaç verip tüplerin durumuna bakılıyor zaten hsg çekilmeden tam tanı konmuş olmaz biraz agrılı bi işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…