fatoş hoşgeldin aramıza sende bebek için ugraşanlardansın herhalde
canım hoşgeldin
hoşbulduk sen de yenisin galiba aşılamamı yaptıracaksın geçmişi okuyamadım kendinden bahsetsene biraz
özlem nasılsın canım hepimiz aynıyız derdimi kimseyle paylaşmam burdakiler hariç sende cok takma kafaya
fatoş benim son yaptırdıgım teste düşmüştü ama şimdi tekrar cıkmıştır bu kadar sitrese yerinde durcagını zannetmiyorum
yok bebiş yok çagırıyorum gelmiyo kerata nedense
oooohhhhhhhhh kekler pogaçalar canım çekti çoktan yapmıyorum hamurişi özledim valla neyse yarın gezmem var orda yerim büyük ihtimallebende iyiyim misafirim gelcek hazırlık yaptım onları bekliyom
evet bugün katıldım sizlere 3.5 yıllık evliyim.ilk sene istemedik korundum.sonra karar verince bi doktora gittik.benim muayenemde bi sorun yoktu.eşimde sperm sayısı az ve hareketli çok düşüktü.keçiboynuzu kürü yaptık sonuç pozitif gebe kaldım.2.5 aylık bebişimi kaybettim.sonra 9 ay boyunca göğsümden süt geldi doktora gittim tiroit olabilir dedi.endokrine gittim haşimato tiroiti çıktı ve sonuç gebe kalamıyorum kalsamda ya düşükle sonuçlanırmış yada bebişimin zeka gelişiminde sorun olabilirmiş bekliyorum pazartesi kontrolüm var
oooohhhhhhhhh kekler pogaçalar canım çekti çoktan yapmıyorum hamurişi özledim valla neyse yarın gezmem var orda yerim büyük ihtimalle
hayırlısı olsun canım ya sorunlar farklı ama aynı kapıya çıkıyor inşallah tez zamanda saglıklı bir evladın olur da bu çektiklerini unutursun
bende seni hiç tanımıyorum bahsetsene kendinden biraz
ben 6 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz her türlü tahlil yapıldı sebepsiz diyorlardı geçen ay tekrar hsg çekildi tüpün biri kapalı çıktı belki çekim esnasında spazmdan kapalı gözükür dendi bilmiyorum neden öyle oldu tekrar dr a gidecem bi kendimi toplayımda
bu sabaha kadar öyle yalnızdım ki ... eşim beni ben onu üzmemek için konuşmaz olduk.sizlerle dertleşmek iyi geldi
inşallah bi problem yoktur hsg nasıl çekiliyor bende böyle bir muayene yapılmadı
hoş ya benim doktor para aşığı çıktı tahlil bile istemeden tüp bebk yapacaktı kaçtım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?