Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle ya artık eşlerimizle bile bu konu hakkında konuşamıyoz eşimde bile anlayışsızlık seziyorum o beni daha cok yıpratıyo herkesin eşleri gidiyo götürüyo benimki hiççççççççççççç daha benle bir kere gelmedi bir şılama yapcagımızda geldi oda mecbur

aaaaaaaaaa yok ya nasıl olmuş bişeyi yoktur umarım ALLAH yardımcısı olsun cok gecmiş olsun

tşk ederim cnm çok saol iyi dilerklerin için
hadi ya :1shok: inşaallah bişi olmaz :çok üzgünüm:
zeynepcim saol
bebegim ii maşallah
ayyyyyyyyyy canım inşallah bişey olmaz dualarımız seninle

kızlar geldim çok şükür bebegim iyi ya ben ne sakarım yaa onu gözümden korudukca başımıza bir şeyler geliyor oynuyordu sorun yok bir şey olmaz korkma dedi d.r burda bir d.r gittik pazartesi kendi d.r gidicez inş biraz agrım var sadece sanırım oda korkudan oldu(((((

fotoş benim eşimin de düşük dedi dr yani sınırda dedi dr keciboynuzu sizde işe yaramış bende yaptım ama bişe olmadı kız

nasıl yaptın bir gün bile ara vermeyip düzenli uygulamalısın.ilaç kullanıyor gibi 3 ay olmalı bide kaynatma süresi çok önemli.ben telefonun geri sayım sayacıyla çok dakik yaptım anlıycan

ayşe nasıl vurdun kız görünmez kaza buna derler işte neyse bişe olmadıgına sevindim canım tekrar gecmiş olsun

tatlım yaa beni yatak odasının kapısının arkasında bir dolap var kapı hızlı acıldı birde geri geldi tam ben kapıdan gecerken karnıma nasıl tuttu bayıldım yaaa resmen çok şükür melegim ii oynuyordu onu görmeseydim ölürdüm heralde rabbim bize bagışladı melegimi

ucuz atlattın canım ALLAHIM KORUMUŞ MELEYİNİ korkma artık gecti daha dikkatli olursun bundan sonra

ayşecim çok geçmiş olsun

aleyna cnm ben azacık uzanıyım gelirim gene karnım bayılıyor resmen kızlara çok slm söyle sanırım onlar yok öptüm kocaman kaydirigubbakcemile3

ayşe canım dua ettim sana maaşaallah bişi olmamış

zeyneppppppppppppppppppp çok korktum balım yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok saol gercekten allah razı olsun rabbim seninde yüzünü güldürsün inş

hoşgeldin ayşe hamilesin galiba Rabbim melegini sana bagışlasın

hoş bulduk ozlemay evet 11 haftalık oldu tşk ederim darısı sizin başınıza ama biz bu aralar biraz sakarız çok şükür sorun yok hamdolsun mevlama bebegim benimle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zeyneppppppppppppppppppp çok korktum balım yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok saol gercekten allah razı olsun rabbim seninde yüzünü güldürsün inş

kendine dikkat et canım biraz bebek kolay bulunmuyor sende biliyorsun
bırak ev işi kalsın yemek kalsın millet ne derse sesin sen aldırma yavaş davran aman ha dikkat et:teselli:

kendine dikkat et canım biraz bebek kolay bulunmuyor sende biliyorsun
bırak ev işi kalsın yemek kalsın millet ne derse sesin sen aldırma yavaş davran aman ha dikkat et:teselli:

tatlım dogru söylüyorsun ama ben iş yapmıyordum zaten 3 aydır bir yemek şirketiyle anlaştık ordan yiyorz istesemde yapamıyorm çok nadir yapıyorm mide bulantım olur tiksiniyorm yani anlamdım nasıl oldu birden oldu ama şükür sorun yok off allahım kazasız belasız şu bebegi bir dogursam saglıkla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…