aaaaaaaaaa yok ya nasıl olmuş bişeyi yoktur umarım ALLAH yardımcısı olsun cok gecmiş olsun
zeynepcim saolhadi ya :1shok: inşaallah bişi olmaz :çok üzgünüm:
ayyyyyyyyyy canım inşallah bişey olmaz dualarımız seninle
fotoş benim eşimin de düşük dedi dr yani sınırda dedi dr keciboynuzu sizde işe yaramış bende yaptım ama bişe olmadı kız
nasıl yaptın bir gün bile ara vermeyip düzenli uygulamalısın.ilaç kullanıyor gibi 3 ay olmalı bide kaynatma süresi çok önemli.ben telefonun geri sayım sayacıyla çok dakik yaptım anlıycan
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşgeldin ne yaptın dr işini tekrar gecmiş olsun canım nasılsın şimdi
ayşe nasıl vurdun kız görünmez kaza buna derler işte neyse bişe olmadıgına sevindim canım tekrar gecmiş olsun
tatlım yaa beni yatak odasının kapısının arkasında bir dolap var kapı hızlı acıldı birde geri geldi tam ben kapıdan gecerken karnıma nasıl tuttu bayıldım yaaa resmen çok şükür melegim ii oynuyordu onu görmeseydim ölürdüm heralde rabbim bize bagışladı melegimi
tşk ederim cnm çok saol iyi dilerklerin için
zeynepcim saol
bebegim ii maşallah
kızlar geldim çok şükür bebegim iyi ya ben ne sakarım yaa onu gözümden korudukca başımıza bir şeyler geliyor oynuyordu sorun yok bir şey olmaz korkma dedi d.r burda bir d.r gittik pazartesi kendi d.r gidicez inş biraz agrım var sadece sanırım oda korkudan oldu(((((
evet cnm aynen öyle oldu rabbim korudu çok şükür bir daha o kapıyı sökecem ordan zaten kullanmıyorm:))))))ucuz atlattın canım ALLAHIM KORUMUŞ MELEYİNİ korkma artık gecti daha dikkatli olursun bundan sonra
ayşecim çok geçmiş olsun
fatoş sana özel mesaj attım canım okusana bi
ayşe canım dua ettim sana maaşaallah bişi olmamış
ben yeniyim ve özel mesajı nerden okuyacağımı bilmiyorum
hoşgeldin ayşe hamilesin galiba Rabbim melegini sana bagışlasın
zeyneppppppppppppppppppp çok korktum balım yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok saol gercekten allah razı olsun rabbim seninde yüzünü güldürsün inş
kendine dikkat et canım biraz bebek kolay bulunmuyor sende biliyorsun
bırak ev işi kalsın yemek kalsın millet ne derse sesin sen aldırma yavaş davran aman ha dikkat et:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?