Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugul hoşgeldin canım geçmişe hiç girme bitiremezsin okumaklakız seninde işin hiç bitmiyo maaşallah.
e canım pazartesi toplu temizlik mecbur ütüde eşim bankadaya takım elbise gömlek çok ve artık bagrıyoruyorum inan tam 3 saat ütü yaptım sen nasılsın canım
hg kıslar
bugull sen çokmu titizsin bu ne işi kıss hergün

şeker bugün senin dogum günün ne güzel ya canım evde iş bitiyomu

sağol canım eşim bi öpücük alır galiba
adam bi sürü masrafın içine girdi bide ben bişi istesem olmaz öpücük yeter banaŞeniz

haklısın canım allah saglık versinde ödersiniz borcu inşallah öpücük bide tatlı söz herşeye deger tabiki hep mutlu olun inşallah eşin bu işlerden anlıyo demek güzel sözler falan ay ne güzelkaydirigubbakcemile2

yok anlamaz sevgi sözcüklerindende sadece özle günümüzde der
sevgi parayla satın alınmaz der hep benim içimdesin sen bi öpücük tatlı söz yetmezmi der

hakikaten evde olunca iş bitmiyo ben bir hafta sonu evdeyim hiç işim bitmiyo-tatlicadiarzu-hele o ütüyü hiç söyleme benim eşimde aynı memur olduu için hergün gömlek değişir öldüm ütü yapmaktan benimkilerde cabası çalışmasam bu kadar sorun olmazda çalışında daha zor oluyo.

canım ya senin işin çok zor bi haftasonun var çamaşır ütü temizlik dinlenmeyede zaman olmaz en azından cumartesi günleri tam tatil olsa çok daha rahat edersin ama çalışmakta lazım

hatunada bak kız daha kaç yaşındasınki allah iyiligini versin dur sende bende onlardan bahsetmeye çok var burda herkez çıtır maşşallah daha yaşlanmak yasaksositososito
aman bugull ölede seneye 23 e giricem hersene yaş farkediyo

canım ya bende ütü çok yaparımda
eşimde pantolon gömlek giyer 5 tane felan gömleği var 3 pantolonu var cumartesiye kadar 2günde bir gömlek ve pantolon değiştirir bende hafta içi yıkayacaklarımın arasına atarım yıkanır hemen ütülerim öle daha kolay oluyor

yok anlamaz sevgi sözcüklerindende sadece özle günümüzde der
sevgi parayla satın alınmaz der hep benim içimdesin sen bi öpücük tatlı söz yetmezmi der

ay zeynep okurken güldüm kız benim kocamda aynı sözleri söylüyo

sade benim kocan der zannederdim meyer başkalarının kocalarıda dermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…