zeynep dogum günün kutlu olsun canım eşin ne alıcak fikrin varmıa.s.
e canım pazartesi toplu temizlik mecbur ütüde eşim bankadaya takım elbise gömlek çok ve artık bagrıyoruyorum inan tam 3 saat ütü yaptım sen nasılsın canımbugul hoşgeldin canım geçmişe hiç girme bitiremezsin okumaklakız seninde işin hiç bitmiyo maaşallah.
hg kıslar
bugull sen çokmu titizsin bu ne işi kıss hergün
sağol canım eşim bi öpücük alır galiba
adam bi sürü masrafın içine girdi bide ben bişi istesem olmaz öpücük yeter banaŞeniz
haklısın canım allah saglık versinde ödersiniz borcu inşallah öpücük bide tatlı söz herşeye deger tabiki hep mutlu olun inşallah eşin bu işlerden anlıyo demek güzel sözler falan ay ne güzelkaydirigubbakcemile2
aman doğum gününün neresi güzel 1 yaş daha bitti
e canım pazartesi toplu temizlik mecbur ütüde eşim bankadaya takım elbise gömlek çok ve artık bagrıyoruyorum inan tam 3 saat ütü yaptım sen nasılsın canım
şeker bugün senin dogum günün ne güzel ya canım evde iş bitiyomu
yok anlamaz sevgi sözcüklerindende sadece özle günümüzde der
sevgi parayla satın alınmaz der hep benim içimdesin sen bi öpücük tatlı söz yetmezmi der
hakikaten evde olunca iş bitmiyo ben bir hafta sonu evdeyim hiç işim bitmiyo-tatlicadiarzu-hele o ütüyü hiç söyleme benim eşimde aynı memur olduu için hergün gömlek değişir öldüm ütü yapmaktan benimkilerde cabası çalışmasam bu kadar sorun olmazda çalışında daha zor oluyo.
aman bugull ölede seneye 23 e giricem hersene yaş farkediyohatunada bak kız daha kaç yaşındasınki allah iyiligini versin dur sende bende onlardan bahsetmeye çok var burda herkez çıtır maşşallah daha yaşlanmak yasaksositososito
hakikaten evde olunca iş bitmiyo ben bir hafta sonu evdeyim hiç işim bitmiyo-tatlicadiarzu-hele o ütüyü hiç söyleme benim eşimde aynı memur olduu için hergün gömlek değişir öldüm ütü yapmaktan benimkilerde cabası çalışmasam bu kadar sorun olmazda çalışında daha zor oluyo.
öle :asigim:tatlı bi öpücük yeter herşeye:1hug:Şeniz
aysel yokmu bugün
öle :asigim:
aysel kim
yok anlamaz sevgi sözcüklerindende sadece özle günümüzde der
sevgi parayla satın alınmaz der hep benim içimdesin sen bi öpücük tatlı söz yetmezmi der
yazdım ama gönderemedimmi gelmedi mi cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?