Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok işini yapmıyo
yemin ederim asgari ücret alıyosenağlama

Son düzenleme:
evet ya beyzanuru bende cok merak ediyorum acaba ne oldu önümüzdeki perşembemi belli olcak sonucu acaba

eminenin haberi varmı acaba

aleyna benim eşimde işte o dediğimi okudu ama baba zoruyla okumuş yani hiç sevmiyor 1 sene kadar çalıştı okuduğu mesleği zor bela sonra babasına demeden iş değiştirdi
sevdiğim iş olsun az maaşım olsun dedi bende kıramadım sıkılmasın bunalmasın diye tamam dedim çıktı şimdi orda çalışıyo işini seviyor ama asgari işte
inşaallah artar yoksa bide bebek olursa nolur bilemem
Allah yardımcımız olsun

iyim canım olsun evinde tertemiz olmuşur şimdi bende büyük temizlik yapıcamda ne zamn karar veremedim
canım tabi temiz olunca bende rahat ediyom ama her pazartesi mecbur toplu gene yapıyom 2 kişide olsak batıyo valla sende yaparsın rahat edersin inşallah

canım niye yemin ediyon dogrudur eşinin seçimi bu işini yapmaması yetiyodur ama allahın izniyle

Son düzenleme:
bugulll alıntını silsene görülmesin
ne biliyim zengin olmadığım halde zenginmişim gibi görünmeyi sevmem onun için doğru sölediğimi anlayın dedim

yeter canım allah bereketini veriri sana şunu diyimmi fazla maaşta olsa inan denk gelmiyo bende anlamıyom ay sonu oldumu valla eşim allahtan kira vermiyoz diyo bin şükür inşallah sizde ev sahibi olursunuz canım ilerde

yeter canım allah bereketini veriri sana şunu diyimmi fazla maaşta olsa inan denk gelmiyo bende anlamıyom ay sonu oldumu valla eşim allahtan kira vermiyoz diyo bin şükür inşallah sizde ev sahibi olursunuz canım ilerde

amin canım
kiramızın yarısını biz yarısını babam karşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…