Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiym bende canım ya kızlar ben size bişe diycem

kızlar benden bu sabah cok küçük bi kan geldi ama cok küçük peceteyle silerken sabah namazını kılıcaktım küçük bi kan parcası elimle bastırdım kan oldu pecete kızlar sizce bu ney bugün adetimin 19. günü

canım dün gece eşinle bişey oldumu anlarsın ondanda yoksa adet olamaz

yok canım adet deyil cok küçük zaten şimdi de bişe yok evet dün calışma vardı adetimin 10. gününden belli calışıyoz presette kullandım sen ce bu neyki canım

bugullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

aleyne bebek degildir cnm oo eger öyle olsa kan parcası degil sogan sarı gibi beyaz bir şey olması gerek bebek olması için merak etme adet kanıdır ..

kızlar ya yoksa olgunlaşmadan düştümü bebek aklıma ilk o geldi mafoldumben

yok tatlım en az adetini 15 gün geçmesi gerek bebegin olması yada düşmesi için anladın sorun yok merak etme yerüm seni datlu kızzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hg nasılsın şeker ama aleynanın adetinin 19. günü nasıl adet olucak

hoş bulduk cnm bazen kadınlarda hormon degişikliginden oluyor bende çok oluyordu eger çok kanaması varsa d.r gitsin aşagdan bakarlar ama %90 sanmıyorm bir şey oldugunu

kızlar bende anlamadım kanamam yok sadece karnımda hafif bi agrı sonra peceteye az bişe kan parcası bugünde bişe yok yani

ama böyle akıntının içindeydi kan parcası ben de anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…