Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gerçekten miiiiiiiiiiiiiiii bende geçen ay yakı yapıştırmıştım benimde ara kanamam olmuştu hemde 15 20 gün boyunca demek bu yüzden olmuş benimde her duyduğumu yaparsam böyle olur işte salak kafam bu bana:mymeka:ama inş. seninki yerleşme kanamasıdır.

ama emine canım sen bikerede enfeksiyon kapmıştın neden doktor kontrolünde olmayan şeyleri yapısosunuz canım heleki sen tedavidesin doktorun bi duysa:mymeka:

canım sen panadolu yazmışın ben tanıyom onu ya bebegini kaybetmiş çok üzüldümm ama neden olmuş canım

tatlım onun bebegi 6+5 günlüktü kalbi atmadı benim bildigim kadarıyla ben sürekli konuşuyorm teldede çok mükemmel bir kız tıpkı sizin gibi rabbim onunda gönlüne göre versin inş rahman

ama emine canım sen bikerede enfeksiyon kapmıştın neden doktor kontrolünde olmayan şeyleri yapısosunuz canım heleki sen tedavidesin doktorun bi duysa:mymeka:

yaptım işte bu bana:mymeka::çok üzgünüm:doktor duysa bana çok kızarbilmiyorumkismile

bende çıkıyorum canlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan

bende çıkıyorum canlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan

çıkın çıkın bende çıkıyorm h:))))))bu gün çok pc başında oturdum birazcıkta yatımmm öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…