sag gögsümde hafif vardı ama hep olur zaten adetime yakın
emine şimdi başka arkadaşa sordum yakı takmıştım dün çıkardım oda kanama yapıyomuş şimdi duydum
burdan duymuştum yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diye bende yaptım acaba omu yaptı dr demeyide unuttum
canım ondan fazla olmaz sanırım
selam şeker sen hala burdasın maşallah şeker şey
inşallah sende hamile haberi veririsin canım
gerçekten miiiiiiiiiiiiiiii bende geçen ay yakı yapıştırmıştım benimde ara kanamam olmuştu hemde 15 20 gün boyunca demek bu yüzden olmuş benimde her duyduğumu yaparsam böyle olur işte salak kafam bu bana:mymeka:ama inş. seninki yerleşme kanamasıdır.
canım sen panadolu yazmışın ben tanıyom onu ya bebegini kaybetmiş çok üzüldümm ama neden olmuş canım
bugul yok canım özele gittim ayıptır söylemesi 50 tl yakın param gitti kız
avatarındaki bebek çok tatlı canım senin bebeginde çok tatlı olur inşallah
tatlım onun bebegi 6+5 günlüktü kalbi atmadı benim bildigim kadarıyla ben sürekli konuşuyorm teldede çok mükemmel bir kız tıpkı sizin gibi rabbim onunda gönlüne göre versin inş rahman
ama nedense içimden bi ses yumurtluyomuşum gibi geliyo bana hamileleik hiç gecmiyo
:)))) saol cnm inş saglıklı olsunda babası esmer benim ki kesin esmer olur ben beyaz tenliyim inş bana çeker:)))))))bebegim
bende anlamadım demekki hastaneden hastaneye farkediyoben kan testinin o kadar geç çıkmasını anlamadım özelde 3 saatte falan çıkar
canım içinde öyle bir his varsa akşam atla kocanın üstüne değerlendir bu fırsatı:jeyyar:
ama emine canım sen bikerede enfeksiyon kapmıştın neden doktor kontrolünde olmayan şeyleri yapısosunuz canım heleki sen tedavidesin doktorun bi duysa:mymeka:
bende anlamadım demekki hastaneden hastaneye farkediyo
benimde aklımdan o geciyo emineCADIARZU
valla maşallah şimdi iyi çok şükür rabbim izin verise gene deniycek sanırım ama ne zaman bilmiyorm allahım yüzünü güldürsün çok acı çektinasıl toparlandımı onlarda sorun neydi canım
aminnnnnnnn inş cnminşallah canım hayırlı bi şekilde dünyaya gelsinde hayata
neyse kızlar eşim birazdan gelir ben müsadenizi istiyim sonra gelirim İNŞALLAH
bende çıkıyorum canlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?