Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben görmedim bu anlattıklarını bak canım yumurta yoksa çatlamış demektir peçetededeki kan yerleşme kanaması olabilir vajinal baksaydı daha net görürdü doktorun hadi inşallah güzel haberler verirsin bize ne zaman çıkacak sonuç.

daha önce yumurtan çatladığında lekelenmen olmuşmuyduki şimdi böyle diyosun hem 9 gün kalmış adetine çatlama zamanı geçmiştir tabi geç yumurtlamadıysan hakkında hayırlısı olsun canım.

emine ya gecekten mi canım bende hale yumurtam catlıyo ona yoruyorum

tes sonucum yarın 2 de cıkıcak ıNŞALLAH pozitiftir ıNŞALLAH o kadar cok istiyorum ki anlatamam

emine bide sag kasıgım cok agrıyo sanki yumurtlama zamnı olurya onun gibi

ben dr dedim belki yumurtam catlıyodur yumurta yokki dedi

emine ya gecekten mi canım bende hale yumurtam catlıyo ona yoruyorum

tes sonucum yarın 2 de cıkıcak İNŞALLAH pozitiftir İNŞALLAH o kadar cok istiyorum ki anlatamam

hiç stres yapma sakin ol sadece dua et Rabbim senin için hayırlı olanı bilir ama bence pozitif sonuç alacaksın.

aleynaaa cnm kanda testmi yaptırdın hadi bakem inş hamişsindir :))) valla bu goca göbegimle oynarım halayını cekerim öyle bir şey varsa inş vardır:))))))

sag gögsümde hafif vardı ama hep olur zaten adetime yakın

emine şimdi başka arkadaşa sordum yakı takmıştım dün çıkardım oda kanama yapıyomuş şimdi duydum

burdan duymuştum yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diye bende yaptım acaba omu yaptı dr demeyide unuttum

ayşem sagol canım ıNŞALLAH ıNŞALLAH ıNŞALLAH

başka kızlara sordum burdan onlar bu kadar erken cıkmaz ki kanda dediler dr nasıl istemiş dediler

ayşem sagol canım İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH

başka kızlara sordum burdan onlar bu kadar erken cıkmaz ki kanda dediler dr nasıl istemiş dediler

çıkar canım çıkar merak etme sen kim demiş çıkmaz diye doktordan iyi mi biliyolar hıııhhh.

canım ondan fazla olmaz sanırım
aleynaaa cnm kanda testmi yaptırdın hadi bakem inş hamişsindir :))) valla bu goca göbegimle oynarım halayını cekerim öyle bir şey varsa inş vardır:))))))
selam şeker sen hala burdasın maşallah şeker şey
gögüslerde ağrı falan adet sancısı gibi şeyler varmı canım
inşallah sende hamile haberi veririsin canım

ayşem sagol canım İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH

varsa çıkar içini ferah tut d.r işini bilir bir şey çıkacagını bilmese neden kanda test yaptırsın belkide çalışmalar tutmuştur:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…