ya emine anlattım ama yine anlatıyım kız ben bbu ay buhar preset ve ilişki günlerine cok dikkat ettim sabahta pecetede kan görünce dr gittim dr bana karından baktı kis yok yumurtada yok dedigebelik testi istedi
ben dahale yumurtam catlıyo ona yoruyorum ama dr bişe demedi
emine ya gecekten mi canım bende hale yumurtam catlıyo ona yoruyorum
tes sonucum yarın 2 de cıkıcak İNŞALLAH pozitiftir İNŞALLAH o kadar cok istiyorum ki anlatamam
emine bide sag kasıgım cok agrıyo sanki yumurtlama zamnı olurya onun gibi
ben dr dedim belki yumurtam catlıyodur yumurta yokki dedi
ayşem sagol canım İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH
başka kızlara sordum burdan onlar bu kadar erken cıkmaz ki kanda dediler dr nasıl istemiş dediler
canım ondan fazla olmaz sanırımsag gögsümde hafif vardı ama hep olur zaten adetime yakın
canım neden test sonucu geç çıkıyo özelde yaptırmadınmı
emine şimdi başka arkadaşa sordum yakı takmıştım dün çıkardım oda kanama yapıyomuş şimdi duydum
aman canım yapmayalı şunları
burdan duymuştum yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diye bende yaptım acaba omu yaptı dr demeyide unuttum
selam şeker sen hala burdasın maşallah şeker şeyaleynaaa cnm kanda testmi yaptırdın hadi bakem inş hamişsindir :))) valla bu goca göbegimle oynarım halayını cekerim öyle bir şey varsa inş vardır:))))))
inşallah sende hamile haberi veririsin canımgögüslerde ağrı falan adet sancısı gibi şeyler varmı canım
ayşem sagol canım İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH
başka kızlara sordum burdan onlar bu kadar erken cıkmaz ki kanda dediler dr nasıl istemiş dediler
varsa çıkar içini ferah tut d.r işini bilir bir şey çıkacagını bilmese neden kanda test yaptırsın belkide çalışmalar tutmuştur:lepi::lepi::lepi:
bugulll aleyküm slm cnm hoş geldinn
aysem İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?