Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
noldu kız dün ben görmedim geçmiş olsun:1shok:

aa senin haberin yok mu ben dün kapıya karnımı vurdum daha dogrusu kap çarptı birden oldu d.r gittik bebek çok şükür ii ama çok kokrtum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inş cnm benim rabbim hakkında hayırlısını versin saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş olcak merak etme sen tüp bebek falan mı yaptırmayı düşünüyorsun cnm
temmuz ayında aşılama yapılacak canım daha önce bir tüp birde aşılama yaptırdım olmadı.
aa senin haberin yok mu ben dün kapıya karnımı vurdum daha dogrusu kap çarptı birden oldu d.r gittik bebek çok şükür ii ama çok kokrtum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hadi ya ay bişey olmadı dimi sen nasıl korkmuşsundur bebişine bişey olacak diye neyse Allah korumuş dikkat et canım kendine.

yok bitanem şükür bebek iyiydi ama hiç kıpırdamıyordu kendi d.r gitmedim burda bir d.r gittim ama eşim dedi kalbi atıyordu genede huzursuzum valla bakalım pazartesi gelsinde rabbim izin verise kendi d.r gidecez

eminem sende çıktın sanırım ben biraz çıkımde dinlenim çok halsizim cnm kocaman öptüm seni alllaha emanet ol opuyorumnanaktan

canım işim çıktı cevap yazamadım gitmişin sende neyse dinlen biraz sonra görüşürüz yine.

herkese selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dr gittim karından muayne etti kis yok dedi ama yumurta da yok dedi kan testi verdi ıNŞALLAH pozitif cıkar
ALLAHIM yalvarırım pozitif cıksın kzılar dua edin lütfen bana

dr gittim karından muayne etti kis yok dedi ama yumurta da yok dedi kan testi verdi İNŞALLAH pozitif cıkar

hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle .sen de dualarında bizleri eksik etme

dr gittim karından muayne etti kis yok dedi ama yumurta da yok dedi kan testi verdi İNŞALLAH pozitif cıkar

canım ne için kan testi verdi

kız aleyna ben demin 3 gördüm şimdi 9 yazmışın nasıl oldu şaşı oldum herhalde.

ya emine anlattım ama yine anlatıyım kız ben bbu ay buhar preset ve ilişki günlerine cok dikkat ettim sabahta pecetede kan görünce dr gittim dr bana karından baktı kis yok yumurtada yok dedigebelik testi istedi
ben dahale yumurtam catlıyo ona yoruyorum ama dr bişe demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…