noldu kız dün ben görmedim geçmiş olsun:1shok:
temmuz ayında aşılama yapılacak canım daha önce bir tüp birde aşılama yaptırdım olmadı.inş cnm benim rabbim hakkında hayırlısını versin saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş olcak merak etme sen tüp bebek falan mı yaptırmayı düşünüyorsun cnm
aa senin haberin yok mu ben dün kapıya karnımı vurdum daha dogrusu kap çarptı birden oldu d.r gittik bebek çok şükür ii ama çok kokrtum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
temmuz ayında aşılama yapılacak canım daha önce bir tüp birde aşılama yaptırdım olmadı.
inş bu sefer tutar cnm rabbim bu sefr yüzünü güldürsün inş
hadi ya ay bişey olmadı dimi sen nasıl korkmuşsundur bebişine bişey olacak diye neyse Allah korumuş dikkat et canım kendine.
temmuz ayında aşılama yapılacak canım daha önce bir tüp birde aşılama yaptırdım olmadı.
cnm inş bu sefer tutar hadi bakalım rabbim hakkında hayırlısını versin inş rabbim yüzünü güldürür emeklerinini karşılıgı versin kurban oldugum aminnnn
herkese selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dr gittim karından muayne etti kis yok dedi ama yumurta da yok dedi kan testi verdi İNŞALLAH pozitif cıkar
ALLAHIM yalvarırım pozitif cıksın kzılar dua edin lütfen bana
hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle .sen de dualarında bizleri eksik etme
herkese selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dr gittim karından muayne etti kis yok dedi ama yumurta da yok dedi kan testi verdi İNŞALLAH pozitif cıkar
ALLAHIM yalvarırım pozitif cıksın kzılar dua edin lütfen bana
selam emine
kız gebelik testi istedi benden erken deyimi kız sen daha iyi anlarsın
9 gün var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?