Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine şimdi senin rahim duvarın tam olarak kalınlaştı dimi neden bu sorunu yaşadıgını anlayamadım

canım şu an normal gözüküyo inş. böyle kalır kız ben laparoskopi oldumya aşırı kalınlaşma vardı rahim duvarını temizlediler inceldi ilaçla normal kalınlığı elde etmeye çalıştı doktorum şimdilik iyi.kız bu sayfalar ne kadar ağırlaştı böyle sinir oldum.

kızlar hoşbulduk geçmişi okuyordum görmedim kusura bakmayın tam okuyamadım bi gelişme varmı acep aleyna ne yapmış öyle bebek diye diye başka dertler bulcaz valla bu gidişle

kızlar hoşbulduk geçmişi okuyordum görmedim kusura bakmayın tam okuyamadım bi gelişme varmı acep aleyna ne yapmış öyle bebek diye diye başka dertler bulcaz valla bu gidişle

yok canım bir gelişme beyzanurdan haber bekliyoruz aleyna bugün kan testi sonucu alacak ben adet olmak üzereyim tedaviye başlıycam sen neler yapıyosun pek takılmıyosun buraya.hiç deme gitsin bebek için başımıza gelmedik kalmadı Allah aydınlığa çıkarsın hepimizi.

inşallah beyzam hamiledir
ben bu aralar fazla giremedim kk ye eşim evde olunca yazışamıyorum burası benim özel yerim ben normalde güçlü duran kolay aglamayan biri olarak tanınıyorum fazla derdimi paylaşmam aslındaa öyle degilim de ama burda hep aynı dertten kişileriz tüm yalınlıgımla sizlerle paylaşıyorum duygularımı
gelemesem de kalbim dualarım hep sizlerle canım
bende yeni temizlencem az sonra duş alıcam bu hafta dr a gidecek gibiyim bi aksilik olmazsa

Son düzenleme:
emine zeyno başka topikte e sen neler yaptın eşin nasıl gönlünü aldı

zeynep kapalı şuan hangi topikteymiş kızCADIARZUcanım kandil gecesine denk geldi küslüğümüz bende böyle bir gecede kavga edip küs kalmak istemedim barıştıkvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…