bizde öyleyiz zaten onlar ayrılıgı düşünseydi çoktan biterdi ama bizi seviyorlar ki farkındalarda bunun imtihan oldugunun Rabbim neylerse güzel eyler sabrımızın mükafatını verir muhakkak
ne biliym canım ya hani sorun bende ya kendimi suçluyorum hep benim yüzümden çocuk sahibi olamadı o sevgiyi yaşayamadı çok üzülüyorum mafoldumben
yok canım bunlar benim degil alıntı hem ben öyle çok aşık neyim olmadım herşeyi mantıga dayayan biriydim halen de öyleyim
bende hep hayatımda çok duygusal biriydim ama insan pişman oluyo canım birazda mantıklı davransaydım diye
benimde canım sıkılıyo adet oldum az önce yarın gidicem doktora başlıyoruz tedaviye hayırlısıyla
fıstıklar günaydın nasılsınız ?
fıstıklar günaydın nasılsınız ?
saol cnm valla bu gece hiç uyku yoktu bende gündüz 10 da yattım ve çok kötü rüyalar gördüm rabbim hayıra çıkarsın cnm az bir şeyler yiyim gelirim tmmmgünaydın şeker hg sen nasılsın nasıl kalktın sen
hoşgeldin aşkııımmm ben adet oldum az önce yarın iğneler başlarım herhalde nolur bu süreçte beni yanlız bırakmayın dualarınızı esirgemeyin.sen nasılsın yeni mi uyandım nisan topiğinde yazdıkların beni çok etkiledi çok duygulandım tekrar teşekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz
tamam canım hadi git gelkızlar cnm yazarsanız dönerim azacık işim var bebegim içimi kemiriiyor yemek yemek yicek çok acıkmışt
teyzeleri gelirim hemen ama profilim acık ok
hoşgeldin aşkııımmm ben adet oldum az önce yarın iğneler başlarım herhalde nolur bu süreçte beni yanlız bırakmayın dualarınızı esirgemeyin.sen nasılsın yeni mi uyandım nisan topiğinde yazdıkların beni çok etkiledi çok duygulandım tekrar teşekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz
kızlar nasılsınız herkeze hayırlı gunler bugun işbaşı yaptım raporum bitti ama sonuç malesef negatif gene olmadı gene başaramadım. üzülmüyorum bundada vardır bı hayır ..
kızlar nasılsınız herkeze hayırlı gunler bugun işbaşı yaptım raporum bitti ama sonuç malesef negatif gene olmadı gene başaramadım. üzülmüyorum bundada vardır bı hayır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?