Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizde öyleyiz zaten onlar ayrılıgı düşünseydi çoktan biterdi ama bizi seviyorlar ki farkındalarda bunun imtihan oldugunun Rabbim neylerse güzel eyler sabrımızın mükafatını verir muhakkak

benim eşimde biz birbirimizi seviyoruz yetmez mi diyo

ne biliym canım ya hani sorun bende ya kendimi suçluyorum hep benim yüzümden çocuk sahibi olamadı o sevgiyi yaşayamadı çok üzülüyorum mafoldumben

eminem düne varasıya senin de sebebsiz kısırlıktı sorunlar yeni çıktı iyi de oldu en azında ne yapacagını biliyorsun artık darısı başıma
kavga tatlıya baglandıgına göre takılma artık bak aşlama yaptıracaksın morelini yüksek tutman lazım bu ay biliyorsun hem kendini hem eşini üzme gelecege bakın artık tamam mı canım benim

kızlar ben bi duş alıyım artık temizlencem de namaza yetişeyim görüşmek üzere

bende hep hayatımda çok duygusal biriydim ama insan pişman oluyo canım birazda mantıklı davransaydım diye

bende duygusalım ama içimde yaşarım eşim bile bilmez benim duygusal yönümü kimseye kolay açılamam ne yaşadıgımı ne hissettigimi kimse anlamaz kapalı kutuyum çevreme aslında sıcakkanlı biriyim ama hislerimi açmam kolay kolay
neyse ben kaçtım artık görüşmek üzere kızlar

benimde canım sıkılıyo adet oldum az önce yarın gidicem doktora başlıyoruz tedaviye hayırlısıyla

kızlar cnm yazarsanız dönerim azacık işim var bebegim içimi kemiriiyor yemek yemek yicek çok acıkmışt

teyzeleri gelirim hemen ama profilim acık ok

fıstıklar günaydın nasılsınız ?

hoşgeldin aşkııımmm ben adet oldum az önce yarın iğneler başlarım herhalde nolur bu süreçte beni yanlız bırakmayın dualarınızı esirgemeyin.sen nasılsın yeni mi uyandım nisan topiğinde yazdıkların beni çok etkiledi çok duygulandım tekrar teşekkür ederimopuyorumnanaktanŞeniz

günaydın şeker hg sen nasılsın nasıl kalktın sen
saol cnm valla bu gece hiç uyku yoktu bende gündüz 10 da yattım ve çok kötü rüyalar gördüm rabbim hayıra çıkarsın cnm az bir şeyler yiyim gelirim tmmm

oooooooo bitanem gözün aydın tabiki yanında olcaz benim bütün dularım rabbim kabul ederse sizinle zaten şimdiden hayırlı olur inş cnm yaa sabah nazaında bir uyandım oturdum yatagın prtasına aklıma gelenlerin isimlerini sayıyordum dua ediyordum bir anda bir hıçkırık ne bilim geldi bir aglama ama yemin ediyor kendimi zor tutuyorm sonra geldi öyle ne hissettiysem yazdım sizi çok ii anlıyorm ben bend eyaşadım onları biz kader arkadaşıyız kızlar sileri çok seviyorm
buarda hemen kahvaltımı yapım bu velek içimi kemiriyor anne acım die acayip bir şey karnım kazınıyordelikafaduldendelikafadulden

kızlar cnm yazarsanız dönerim azacık işim var bebegim içimi kemiriiyor yemek yemek yicek çok acıkmışt

teyzeleri gelirim hemen ama profilim acık ok
tamam canım hadi git gel

canım yanındayız sen merak etme olacak inşallah

kızlar nasılsınız herkeze hayırlı gunler bugun işbaşı yaptım raporum bitti ama sonuç malesef negatif gene olmadı gene başaramadım. üzülmüyorum bundada vardır bı hayır ..

kızlar nasılsınız herkeze hayırlı gunler bugun işbaşı yaptım raporum bitti ama sonuç malesef negatif gene olmadı gene başaramadım. üzülmüyorum bundada vardır bı hayır ..

canım benim bizde seni çok merak ettik ya nediyim canım kelimeler kifayetsiz kalıyo inşlallah olacak ama zamanı var demek çok üzgünüm canım benim

canım canım arkadaşım güçlüsün maşallah ama ben ne biliyim ya çok üzüldüm adeta çünkü işte kısmet bi bakmışın kendiliginden olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…