Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugul canım çıkıyordum bi gezdim öylesine topikleri
emine laparoskopi olmayı düşünüyorum da bu son dr a olmam canlıyken nasıl davrandı paldır küldür işini bitirmek için bi de bayılınca kimbilir ne olur can taşıyoruz sonuçta
başka bi ilde dal merkezi var kadın dogum ve tüpbebek üstüne oraya gidecez bu hafta eger eşim izin alabilirse yalnız gidemem belki bi müdale yaparsa dr eşimin yanımda olması lazım nasip bakalım ne olcak

anladım canım hakkında hayırlısı olsun ne diyim

yitirdigim tüm sevgilerin ardından aglıyorum
hüznüm yakıcı , kalıcı , bulaşıcı
yazık şimdi mavi bir kediyim artık
önüme biraz süt koysunlar yeter
bırak okşamasınlar beni
istemem
her okşayıştan sonra
bırakacaklarsa derbeder

tatlım bune ya benide aglattınmafoldumben

aman işte bildiğin karı koca kavgasıalsanaalsanasmile ne olacak çoktan geçti gitti.kız bugul nerden aklına geldi bu şimdikaydirigubbakcemile3

oluyor be eminem taksan kafaya bir sürü dert sorun var bi de bu bebek sorunu bizde tahammül bırakmadı eşlerde de öyle ne yapalım şeytan ugraşıyor insanlarla kalp kırılsın diye bende öyleyim boşanmaya felan kalkıyorum bazen laf aramızda eşimde kırmak istemez ama oluyor ev içinde tartışmalar

:çok üzgünüm:bebek hasreti şair de yaptı bizi sonunda

tatlım bune ya benide aglattınmafoldumben

bunu bekarken çok okurdum edebiyata düşkünüm 18 lerinde ne hissediyorsam artık bu aralar yine dilime dolandı ama şimdi duygular çok farklı ne sevgili ne de aşk gibi bu
her ay heyecanla korkuyla beklemek ve olmayınca yıkılmak kaybolmak onlarca kalabalıkta yalnız olmak ne biliyim öyle bişey

aynen canım bende aynı durumdayım kavga ediyoruz boşanalım diyorum zaten çocuğumuzda yok bitsin sende git evlen diyorum adama çocuğun olur en azından kurtulursun benden diyorum sorun bende ya uğraşmazsın benimle diyorum sonra pişman oluyorum onuda kendimide üzüyorum boşu bomafoldumbenşuna

bir ayna kırıldı
ben duruyordum karşısında
her bir parçası dagıldı
odanın her bir tarafına
bütün parçaları toplasam birleştirsem
kanayan yerlerinden yapıştırsam da
izler kalacak silinmeyecek
ve benim senin için agladıgım
asla bilinmeyecek

canım niye öyle kelimeler kullanıyosun yapma canım çocuk olmuyosa çözüm boşanmakmı allah korusun hem olucak inşallah ama zamanı var işte napalım

bunları kesin aşktan yanarken yazmışın belli

bizde öyleyiz zaten onlar ayrılıgı düşünseydi çoktan biterdi ama bizi seviyorlar ki farkındalarda bunun imtihan oldugunun Rabbim neylerse güzel eyler sabrımızın mükafatını verir muhakkak

canım niye öyle kelimeler kullanıyosun yapma canım çocuk olmuyosa çözüm boşanmakmı allah korusun hem olucak inşallah ama zamanı var işte napalım

ne biliym canım ya hani sorun bende ya kendimi suçluyorum hep benim yüzümden çocuk sahibi olamadı o sevgiyi yaşayamadı çok üzülüyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…