başım çatlıyo ağrıdan bugün iş yoğundu üstüne birde adet oldum
inşallah bu sefer tutcak canım sen kalbini temiz tut bide şunu anladım.. ister aşılama yaptır . ister tüp ne kadar yatarsan yat rabbım nasip etmeyınce olmuyo ben bu başarısız sonuçlarımın ikisindede hep yattım ama bu sefer yatmıyacam
inşallah.canım bende ilk aşılamamda klomen hapı kulladnım sonra çatlatma ipnesi olarak pregely kullandım . rabbım inş güldürcek yüzünü
evet ya göbekten sen kalçadan mı yaptırdın kaç gün kullanacağımı bilmiyorum aşılama gününü sordum doktora adetinin 13. veya 14.günü olur dedi yumurta gelişimine göre herhalde.senin iğneler göbektenmı canım kaç gun kullancan
benım başım çok ağrıyo bugun havadanmı ne zeynep nerelerde hiç yok bugun
senı iğneye başlayına 2 gunde bir çağır yumurta gelişimini izler ona göre gun verır izin alcanmı
sen aşılamada jel falan kullandın mı yada progestan ilaç ben kullanmamıştım bakalım bu sefer doktor öyle bişey verecek mi.
aşılamada progesteron hap kullanmıştım bizim işyerinde de o konuda çok anlayışlılar. benım tüp bebek fakultede oldu fakulte biraz şehir dışında 25 dk sürüyo özel araçla
zeynep kapalı şuan hangi topikteymiş kızCADIARZUcanım kandil gecesine denk geldi küslüğümüz bende böyle bir gecede kavga edip küs kalmak istemedim barıştıkvereliniortak
ben deldimmm kıslar
beyzanur çok üzüldüm canım Allahtan ümit kesilmez vardır bir bildiği yılmak yok
aleyna canım sanada üzüldüm hayırlısı olsun
gelelim emineyeeeeeeeeeee kötükedihüsokıss ben hangi topikteymişim :mymeka:
kimle küstün barıştın kıssss benlemi CADIARZU
kıslar bizim burda çok önceden yaşamış bir zat var onun türbesini ziyaret ettik hepinize dua ettim
hepinizin gönlündeki muradı versin rabbim dedim inşaallah kabul olur
kız deli dedim ya sonradan zeynep kapalı şu an başka topikte değil diye çatlakklava:
duan için teşekkürler Allah kabul etsin.
kısssssslaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr ben deldim dedimmmmm kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?