canım çok ağladım ama ağlamak üzülmek geri getirmiyo bişeyi 10 yumurtam vardı.yumuratalar döllendikten sonra kendi kendine sonlanmış yanı dondulmuş yumurtamda yok. napcamı bilemiyorum eşim çok üzgün sinirdem midesine kramplar girdi ama napalım bu da yaradandan ... dün tahlil verdım sonuç almak için sonra namza kıldım rabbıme dedimki : ben çok istiyorum anne olmayı ama çok istiyorum artık bi bebek gördüğümde bi hamile gördüpümde dayanamıyorum sen dedim herşeyın en iyisini en hayırlısnı bilirsin bizim için ne hayırlıysa onu nasip et dedim. ve sonuç öğremdım çok ağladım ama demekki rabbım böyle uygun gördü
cnm yaaa çok üzüldüm seni tanımıyorm ama duygularını düşüncelerini çok ii anlayabiliryomr bende il denememde yani aşılamada çok aglamıştım olmadı ama hamdolsun rabbime tüp bebegim tuttu inş mevlanam yüzünü güldürcek bak ben 5 yıl sonra anne oldum rabbim sanada bu güzel duyguyu tattırsın rabbim senide melegine kavuştursun insan kaderinde ne varsa onu yaşıyor vakti zamanı gelmeden hiç bir şey olmuyor sakın isyan etme sen debir gün anne olcaksın inş bu bir gün çok yakında olcakkk:Saruboceq::Saruboceqes etmek yokkk bu yolda anne olana kadar devam benim ne arkadaşlarım var 6. 7 denemsinde hamiş olan sen yeter ki güçlü ol 2.de olcak inş bitanemm
beyzanur hoşgeldin canım çok merak ettim seni sonucu almışsın inanki çok üzüldüm Allah büyük elbet bizde birgün anne olacağızmafoldumben
selam kızlar
aldım sonucu kocaman bi nrgatifffffffffffffffffffffffffffffff 0.01 :çok üzgünüm:
yani bekliyodum ama içimden de okadar ümitlenmiştim cok kanıma dıkundu cok üstüne düşmüştüm bu ay :çok üzgünüm:
kızlar nasılsınız herkeze hayırlı gunler bugun işbaşı yaptım raporum bitti ama sonuç malesef negatif gene olmadı gene başaramadım. üzülmüyorum bundada vardır bı hayır ..
selam kızlar
aldım sonucu kocaman bi nrgatifffffffffffffffffffffffffffffff 0.01 :sinifsinif:
yani bekliyodum ama içimden de okadar ümitlenmiştim cok kanıma dıkundu cok üstüne düşmüştüm bu ay :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selam kızlar
aldım sonucu kocaman bi nrgatifffffffffffffffffffffffffffffff 0.01 :sinifsinif:
yani bekliyodum ama içimden de okadar ümitlenmiştim cok kanıma dıkundu cok üstüne düşmüştüm bu ay :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ay ayşem gelmişŞenizbende burda tek başıma ağlıyodum yanlız kaldımsenağlama
oy oyyy yerüm senii ben kuşum sen aglama :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?