Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok ağladım ama ağlamak üzülmek geri getirmiyo bişeyi 10 yumurtam vardı.yumuratalar döllendikten sonra kendi kendine sonlanmış yanı dondulmuş yumurtamda yok. napcamı bilemiyorum eşim çok üzgün sinirdem midesine kramplar girdi ama napalım bu da yaradandan ... dün tahlil verdım sonuç almak için sonra namza kıldım rabbıme dedimki : ben çok istiyorum anne olmayı ama çok istiyorum artık bi bebek gördüğümde bi hamile gördüpümde dayanamıyorum sen dedim herşeyın en iyisini en hayırlısnı bilirsin bizim için ne hayırlıysa onu nasip et dedim. ve sonuç öğremdım çok ağladım ama demekki rabbım böyle uygun gördü

cnm yaaa çok üzüldüm seni tanımıyorm ama duygularını düşüncelerini çok ii anlayabiliryomr bende il denememde yani aşılamada çok aglamıştım olmadı ama hamdolsun rabbime tüp bebegim tuttu inş mevlanam yüzünü güldürcek bak ben 5 yıl sonra anne oldum rabbim sanada bu güzel duyguyu tattırsın rabbim senide melegine kavuştursun insan kaderinde ne varsa onu yaşıyor vakti zamanı gelmeden hiç bir şey olmuyor sakın isyan etme sen debir gün anne olcaksın inş bu bir gün çok yakında olcakkk:Saruboceq::Saruboceqes etmek yokkk bu yolda anne olana kadar devam benim ne arkadaşlarım var 6. 7 denemsinde hamiş olan sen yeter ki güçlü ol 2.de olcak inş bitanemm

canım düşüncelerin için çok teşekkürler benımde aşılamam tutmamıştı alıştım artık ama hayırlısı bu demekki bu şekilde .. rabbım senınde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. canım sen kaç yaşındasın 5 yıl üzerine oldu dedınya oyuzden sordum... bugunde bizim kızların hiçbiri yok nerdesınız kızlar ya...

beyzanur hoşgeldin canım çok merak ettim seni sonucu almışsın inanki çok üzüldüm Allah büyük elbet bizde birgün anne olacağızmafoldumben

selam kızlar

aldım sonucu kocaman bi nrgatifffffffffffffffffffffffffffffff 0.01 :sinifsinif:

yani bekliyodum ama içimden de okadar ümitlenmiştim cok kanıma dıkundu cok üstüne düşmüştüm bu ay :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:

hg canım ama hazırlıklıydın allahtan hayırlısı üzülme canım

kızlar nasılsınız herkeze hayırlı gunler bugun işbaşı yaptım raporum bitti ama sonuç malesef negatif gene olmadı gene başaramadım. üzülmüyorum bundada vardır bı hayır ..

söyleyecek söz bulamıyorum seni çok iyi anlıyorum çünkü o negatif sonucu bende gördüm insanın dünya başına yıkılıyo ama napalım elden gelen bişey yok Rabbim bizim için hayırlı olanı bilir.peki neler yaşadın işlem başarılı mı geçmedi noldu neden tutmamış bişey demedi mi doktorlar.

beyzanur sonuç lmışsın canım ne kadar cok üzüldüm anlatamam canım ALLAHIM herşeyin en iyisini bilir
RABBıM ıNŞALLAH DOGAL YOLDAN VERıR CANIM

bugul bekliyodum ama işte içten içede ümitlenmişim

tabi herşeyin hayırlısı RABBıME SIGINDIM UMUDUM ALLAH ALLAH NEDERSE O OLUCAK ıNŞALLAH HAYIRLIZIYLA EN KISA ZAMNDA HAMıLE KALIRIZ

bu nasıl birgün böyle ya:çok üzgünüm:benimde başım çatlıycak ağrıdan adet oldum kötü haberler üst üste iş yoğun fıttırmak üzereyimmafoldumbenaleyna ne desem seni teselli etmiycek biliyorum o yüzden pek bişey söylemek istemiyorum gel beraber ağlayalımmafoldumbenmafoldumben

emine ben buradayım kızzzzz mojjjokkk balıma aglama kıyamam sana

cnmö bitanem sakın üzülme inş olcak ne diyim şimdi bilmeme ki peki o kanam neymiş bitanem

ay ayşem gelmişŞenizbende burda tek başıma ağlıyodum yanlız kaldımsenağlama

ayşem adet olunca bunalıma giriyorum resmen halbuki bu ay aşılamam yapılacak moralimin düzgün olması lazım napıcam ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…