Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ağlamam ama bir şartla uzat göbüşünü öpücem bebişiŞeniz

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

catlak kız seni tmm öp
yeter ki aglama ama dikkat et bebek tekme atar bu gece azacık melegimi hissettim sanırım oynu döndü karnımda:)))))

ayşem adet olunca bunalıma giriyorum resmen halbuki bu ay aşılamam yapılacak moralimin düzgün olması lazım napıcam ben ya.

tatlım adetin verdigi stres birde bebek heycanı sende karışmış anlaşılan emine bol bol oku cnm ben hep allahımdan hayırlı ve saglıklı evlat istedim ve hep böyle dua ettim rabbim bana peygamber gefendimizn yüzü suyu hürmetine saglıklı ve hayırlı evlatlr ver die efenidimizi vesile kılarak rabbimden istedim onun yüzü suyu hürmetine rabbim kabul eti dualarımızıı inş seninde olcak cnm

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

catlak kız seni tmm öp
yeter ki aglama ama dikkat et bebek tekme atar bu gece azacık melegimi hissettim sanırım oynu döndü karnımda:)))))
ben öpüymde mummmmaaahhhh :ecrin_bebek:atsın kız tekme nolur onun tekmesinden kaydirigubbakcemile3onun vurduğu yerde gül biteropuyorumnanaktan

canım çok dua ediyorum hergün yalvararak dua ediyorum Allahıma meryem süresini okumaya başladım 41 gün okuycam inşallah Rabbim kabul ederde gönderir meleğimi:Saruboceq:

ben geldım kızlar işleri toplarlıyodum o yuzden çıktım.
bu arada hepinizi çok öpüyorum dilekleriniz için. emine sende adet olmuşsun bakalım inş aşılaman tutar canım. geçmişi okumadım esinteden haber varmı ne oldu

beyzanur hoşgeldin canım hamilelerin göbeklerine bakıyodum az önce yakaladın beni orda napıym ancak bakmakla yetiniyorum:çok üzgünüm:esinte hamile artık gelmiyo canım 3 aylığı geçti terketti bizi:a015:ben adet oldum yarın başlıyorum iğnelere kısmet olursa.sen neler yaptın hangi süreçlerden geçtin neden tutmamış doktor bişey demedimi :1no2:

canım herşey çok guzel gidiyo iğneler bile fazla geldı. 13 yumurtam vardı 10 tane aldılar sadece bana transfer ettikleri 8 hücreliydi. herşeyim çok normaldi benden çok umutlydular. 1 hafta boyunca yattım evde ne ağır kaldırdım ne başka bişey. ama olmadı rabbım nasip etmedı çok dua etım hayırlısı olsun diye ama hayırlı değilmiş.siğer yumurtaları sormak için aradığımda döllenmişler fakat sonlanmışlar. onlarda çok üzüldü yarın toplanıp inceliycekler bana haber verceler. 2 tüp bebek 2 adet geçince oluyomuş ama ne bilim ben kışa yaptırım artık

canım başarısız tüp bebekten sonra araştırılma yapılması gerekiyo haberin olsun körü körüne üst üste yaparlar yoksa para için.

canım olsun bigun bizimde olur allahın izniyle esinte nasıl 3 aylık hamileki ben 12 gun yoktum bizdenmı saklamış . neyse hayırlısı .
canım inş senınde aşılman tutar aşılamada ne iğnesi oluyo emine yumurta büyütymek için iğnemi verdiler

esinte bizden saklamış canım sonradan anladık boşver gitsin.purogen verdi doktor bana yarın kullanmaya başlarım herhalde inş. canım ya inşallah tutar :Saruboceq:kız ben seni çok özlemişim iyiki geldinŞeniz

ilaçolarak puregon kullandım 225 garmlık bu yumurta büyütmek için bide orantılamak için bi iğne vardı onu hatırlamıyom en son çatlatmak için olivetti kullandım transferden sonra 13 tüp jel verdıler. hergun rahım içine sıktım tutunmayı sağlıyomuş ama bebeğim tutunamadı

canım bende sizi özledım transferde hep sze dua ettim isim isim hep adlarınızı andım. bide sen bana ' o yaradandır yoktan var edendır' hep onları söyledım okudum

aynı canım benim ilaçlarda sen aşılamada ne kullanmıştın benim ilk aşılmam klomen ile olmuştu.

canım bende sizi özledım transferde hep sze dua ettim isim isim hep adlarınızı andım. bide sen bana ' o yaradandır yoktan var edendır' hep onları söyledım okudum

yapılan dualar boşa gitmez evet 'o yaradandır yoktan var edendir' bizede yavrumuzu gönderecek.ben meryem süresini okumaya başladım canım sende oku 41 gün okunacak bakarsın normal yoldan gelir meleğin.

benimde aşılamam ve tüpüm tutmadı maalesef :çok üzgünüm:

inşallah bu sefer tutcak canım sen kalbini temiz tut bide şunu anladım.. ister aşılama yaptır . ister tüp ne kadar yatarsan yat rabbım nasip etmeyınce olmuyo ben bu başarısız sonuçlarımın ikisindede hep yattım ama bu sefer yatmıyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…