ağlamam ama bir şartla uzat göbüşünü öpücem bebişiŞeniz
ayşem adet olunca bunalıma giriyorum resmen halbuki bu ay aşılamam yapılacak moralimin düzgün olması lazım napıcam ben ya.
ben öpüymde mummmmaaahhhh :ecrin_bebek:atsın kız tekme nolur onun tekmesinden kaydirigubbakcemile3onun vurduğu yerde gül biteropuyorumnanaktandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
catlak kız seni tmm öp
yeter ki aglama ama dikkat et bebek tekme atar bu gece azacık melegimi hissettim sanırım oynu döndü karnımda:)))))
tatlım adetin verdigi stres birde bebek heycanı sende karışmış anlaşılan emine bol bol oku cnm ben hep allahımdan hayırlı ve saglıklı evlat istedim ve hep böyle dua ettim rabbim bana peygamber gefendimizn yüzü suyu hürmetine saglıklı ve hayırlı evlatlr ver die efenidimizi vesile kılarak rabbimden istedim onun yüzü suyu hürmetine rabbim kabul eti dualarımızıı inş seninde olcak cnm
ben geldım kızlar işleri toplarlıyodum o yuzden çıktım.
bu arada hepinizi çok öpüyorum dilekleriniz için. emine sende adet olmuşsun bakalım inş aşılaman tutar canım. geçmişi okumadım esinteden haber varmı ne oldu
söyleyecek söz bulamıyorum seni çok iyi anlıyorum çünkü o negatif sonucu bende gördüm insanın dünya başına yıkılıyo ama napalım elden gelen bişey yok Rabbim bizim için hayırlı olanı bilir.peki neler yaşadın işlem başarılı mı geçmedi noldu neden tutmamış bişey demedi mi doktorlar.
beyzanur hoşgeldin canım hamilelerin göbeklerine bakıyodum az önce yakaladın beni orda napıym ancak bakmakla yetiniyorum:çok üzgünüm:esinte hamile artık gelmiyo canım 3 aylığı geçti terketti bizi:a015:ben adet oldum yarın başlıyorum iğnelere kısmet olursa.sen neler yaptın hangi süreçlerden geçtin neden tutmamış doktor bişey demedimi :1no2:
canım başarısız tüp bebekten sonra araştırılma yapılması gerekiyo haberin olsun körü körüne üst üste yaparlar yoksa para için.
sen şimdi bir aşılama bir tüp bebek yaptırmış oldun değil mi
canım olsun bigun bizimde olur allahın izniyle esinte nasıl 3 aylık hamileki ben 12 gun yoktum bizdenmı saklamış . neyse hayırlısı .
canım inş senınde aşılman tutar aşılamada ne iğnesi oluyo emine yumurta büyütymek için iğnemi verdiler
evet ne kadar acıdırki aşılamada tüpte tutmadı ..
esinte bizden saklamış canım sonradan anladık boşver gitsin.purogen verdi doktor bana yarın kullanmaya başlarım herhalde inş. canım ya inşallah tutar :Saruboceq:kız ben seni çok özlemişim iyiki geldinŞeniz
ilaçolarak puregon kullandım 225 garmlık bu yumurta büyütmek için bide orantılamak için bi iğne vardı onu hatırlamıyom en son çatlatmak için olivetti kullandım transferden sonra 13 tüp jel verdıler. hergun rahım içine sıktım tutunmayı sağlıyomuş ama bebeğim tutunamadı
canım bende sizi özledım transferde hep sze dua ettim isim isim hep adlarınızı andım. bide sen bana ' o yaradandır yoktan var edendır' hep onları söyledım okudum
benimde aşılamam ve tüpüm tutmadı maalesef :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?