Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman gelen gelir gelmeyen gelmez bide onumu düşünücem başım ağrıyo bugün neden acaba sigarayı azalttım ondan herhaldesempatiksalakcinni

yok canım ben adetim şu an zaten valla 10 gün falan kalcaz 5 gün falan otelde diger günler eşimin halsı var akçayda onların yazlıgında bakalım kısmet

aman gelen gelir gelmeyen gelmez bide onumu düşünücem başım ağrıyo bugün neden acaba sigarayı azalttım ondan herhaldesempatiksalakcinni

sen azltma tamamiyle bitir cnım

doktorum da dinledim arabalardan cıkan egzoz gazı varya onu bebeyinizin agzına koymuş gibi oluyosunuz dedi

evet nergisi bende merak ediyom dogumu yaklaşmıştır onun bide ikizdi galiba
evet canım çünkü nergis herzaman yazrdı mutlaka ama sanırım bi kayıp oldu yapmazdı eminim evet ikizdi

ya tabi gelmeyen gelmezde işte merak ediyoz alıştık birbirimize sigarayı günde kaç tane içmeye başladın

sen azltma tamamiyle bitir cnım

doktorum da dinledim arabalardan cıkan egzoz gazı varya onu bebeyinizin agzına koymuş gibi oluyosunuz dedi

tamamen bırakamıyorum deli oluyorum böyle başım çok ağrıyo hiçbir iş yapamıyorum yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün ama hamile kalırsam hiç içmicem şu an streste var sigarada içmeyince tam oluyorumkötükedihüso ama hamile kalırsam içmiycem bebeğime kıyamam o benimle olursa canım sigarada istemez:CüvCüv:şimdi günde 5 tane falan içiyorum önceden yarım paketi geçerdi

canım bende akşamalrı işte eşimle balkonda oturuken çayın yanında 2 tane faln içiyom tabi içmemek daha iyi

canım bende akşamalrı işte eşimle balkonda oturuken çayın yanında 2 tane faln içiyom tabi içmemek daha iyi
napıym canım ya oda olmazsa kafayı sıyıyırırım herhalde-tatlicadiarzu-
ben deldim
annem böcüğü attı hihoyyyt

hoşgeldin ürkek zeyno aman gözün aydın kurtuldun böcüktenvereliniortak

napıym canım ya oda olmazsa kafayı sıyıyırırım herhalde-tatlicadiarzu-

hoşgeldin ürkek zeyno aman gözün aydın kurtuldun böcüktenvereliniortak
:kedi: ama napıyım korkuyorum
kız tavuk yürekli bende aynıyım ama napaim ya çekirgeden o kadar korkmamda ay hamamböcegi düşünemiyom kız annen demedimi beni bunun için niye çagırdın allah iyiligini versin demiştir kadın

kıss bende hamam böcüğünden çok korkarımda evlere o gelmez fazla görmem onu ama bu uçuyoya ayyyyeyvahedigeldismile çok fena kocaman bişi :kedi:
yok annem biliyo zaten benim korktuğumu çarşıdada işi vardı bana geldi şimdi çarşıya gitti

çekirgede nerden gelmiş hayret yani

canım bu bantlar var eczanede bide sakızlar hiç denedinmi sigarayı bırakmak için

canım sakızı denedim çok iğrenç bişey zaten oda nikotin veriyo vücuda bant kullanmadım ama oda nikotin veriyo vücuda sadece el alışkanlığını yok ediyo aman ne biliyim hafif olanından içiyorum Allahım verecekse kısmeti varsa ve ol dediyse olur hiçbişey engel olamaz inşallah vakti gelmiştir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…