esinte gelmez artık hiç beklemeyelim boşuna
sende mesenesi yokmu orda karşılaşmıyomusunuz
işte oda öyle deyince 0.01 cıkınca becbur öyle düşünüyom kız
bunda da bi hayır vardır belki normal yolla gelir adet dönemine gelmiyomu tatil zor olucak senin için denize girmen falan
kac gün kalıcan
bende 84 yüm ama senenin sonunda bende 26 girecem
aman gelen gelir gelmeyen gelmez bide onumu düşünücem başım ağrıyo bugün neden acaba sigarayı azalttım ondan herhaldesempatiksalakcinni
evet canım çünkü nergis herzaman yazrdı mutlaka ama sanırım bi kayıp oldu yapmazdı eminim evet ikizdievet nergisi bende merak ediyom dogumu yaklaşmıştır onun bide ikizdi galiba
aman gelen gelir gelmeyen gelmez bide onumu düşünücem başım ağrıyo bugün neden acaba sigarayı azalttım ondan herhaldesempatiksalakcinni
yok canım ben adetim şu an zaten valla 10 gün falan kalcaz 5 gün falan otelde diger günler eşimin halsı var akçayda onların yazlıgında bakalım kısmet
güle güle git güle güle gel canım
sen azltma tamamiyle bitir cnım
doktorum da dinledim arabalardan cıkan egzoz gazı varya onu bebeyinizin agzına koymuş gibi oluyosunuz dedi
evet canım çünkü nergis herzaman yazrdı mutlaka ama sanırım bi kayıp oldu yapmazdı eminim evet ikizdi
ya tabi gelmeyen gelmezde işte merak ediyoz alıştık birbirimize sigarayı günde kaç tane içmeye başladın
tamamen bırakamıyorum deli oluyorum böyle başım çok ağrıyo hiçbir iş yapamıyorum yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün ama hamile kalırsam hiç içmicem şu an streste var sigarada içmeyince tam oluyorumkötükedihüso ama hamile kalırsam içmiycem bebeğime kıyamam o benimle olursa canım sigarada istemez:CüvCüv:şimdi günde 5 tane falan içiyorum önceden yarım paketi geçerdi
napıym canım ya oda olmazsa kafayı sıyıyırırım herhalde-tatlicadiarzu-canım bende akşamalrı işte eşimle balkonda oturuken çayın yanında 2 tane faln içiyom tabi içmemek daha iyi
ben deldim
annem böcüğü attı hihoyyyt
emine bak birbirimizi nası seviyorsak aynı anda girdik Şeniz
napıym canım ya oda olmazsa kafayı sıyıyırırım herhalde-tatlicadiarzu-
hoşgeldin ürkek zeyno aman gözün aydın kurtuldun böcüktenvereliniortak
ben deldim
annem böcüğü attı hihoyyyt
:kedi: ama napıyım korkuyorumnapıym canım ya oda olmazsa kafayı sıyıyırırım herhalde-tatlicadiarzu-
hoşgeldin ürkek zeyno aman gözün aydın kurtuldun böcüktenvereliniortak
kız tavuk yürekli bende aynıyım ama napaim ya çekirgeden o kadar korkmamda ay hamamböcegi düşünemiyom kız annen demedimi beni bunun için niye çagırdın allah iyiligini versin demiştir kadın
:kedi: ama napıyım korkuyorum
kıss bende hamam böcüğünden çok korkarımda evlere o gelmez fazla görmem onu ama bu uçuyoya ayyyyeyvahedigeldismile çok fena kocaman bişi :kedi:
yok annem biliyo zaten benim korktuğumu çarşıdada işi vardı bana geldi şimdi çarşıya gitti
canım bu bantlar var eczanede bide sakızlar hiç denedinmi sigarayı bırakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?