Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olmaz olurmu benim şimdiden başladı
o böceği görünce kendimi çok kastım şimdi felaket ağrıyo bi ılık duş alıyım belki geçer mafoldumben

zeynep aaaa kızıcam ama niye kendini kasıyon bu kadar omadı duş al dışarı çık rahatlabiraz annende gelecekmiş azcık hav alın.

canım sakin ol ya ne bu kadar korkacak hem ölmüştür makinenin içinde al at nolacak kız bak ben varım yanında korkmaolumunekankayizsmile

ya emine ölmüş zaten ama parmak kalınlığında ben çok korkarım
böcüğe bakmaya tahammül edemiyorum sen al at diyon kafayı yerim
dur annem geliyo makinenin içinden atsınki ben rahat olamam
kıss transferim olmadan kayınbabama pencereye tel yaptırayım yoksa eve bidaha girerse yataktan zıplar kalkarım bebe mebe tutmaz valla

zeynep aaaa kızıcam ama niye kendini kasıyon bu kadar omadı duş al dışarı çık rahatlabiraz annende gelecekmiş azcık hav alın.

eminecigim allah yardımcın olsun inşallah demek igneler zor ama canım göbekten olması gine iye eger kalçadan olsa hergün dışarda olmak zorunda kalırsın allaha yardımcın olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dualarım sizinle her zaman

sağol canım evde olması daha iyi tabi tüp bebek yaptırdığımda fostimon göbekten yapamamıştım hergün hastaneye gidip kalçadan yaptırdım onu yapmak daha zordu evde daha çok acıtıyodu bu fazla acıtmıyo Allahtan napıym canım yavrum için dayanıyorum bu acılara.

aleyna selam canım bak ben burdayım her zamanki gibi zeynepte gelir annesi gidince beyzanur gelmiş hemen çıkmış.sen napıyosun nasılsın

iyiym emine aynı deyişen bişe yok canım SEN NASILSIN

sen başlamışsın ignelere hadi hayırlı ugurlu olsun sonu bebek olsun ıNŞALLAH

iyiym emine aynı deyişen bişe yok canım SEN NASILSIN

sen başlamışsın ignelere hadi hayırlı ugurlu olsun sonu bebek olsun İNŞALLAH

bende iyiyim ne olsun işte iğnelere başladım bu ayın ortasında falan yapılır aşılamam kısmet olursa tabi sağol canım ya inş. kasıklarımda karnımda baskılar başladı yumoşlar gelişiyo galiba.

evet canım büyüyolar ondan agrın var

başka topikte kız tüpe hazırlanırken dogal yoldan hamile kalmış hemde ikizmiş onu okuyodum ne güzel dimi
İNŞALLAH bizimde olur

evet canım büyüyolar ondan agrın var

başka topikte kız tüpe hazırlanırken dogal yoldan hamile kalmış hemde ikizmiş onu okuyodum ne güzel dimi
İNŞALLAH bizimde olur

miğdemde de hafif bulantı var acaba iğnenin yan etkisi mi buda böyle sersem gibiyimsempatiksalakcinni
ne güzel ya Allahım sen nelere kadirsin Yarabbim bizimde olacak inan buna:lepi:

miğdemde de hafif bulantı var acaba iğnenin yan etkisi mi buda böyle sersem gibiyimsempatiksalakcinni
ne güzel ya Allahım sen nelere kadirsin Yarabbim bizimde olacak inan buna:lepi:

İNŞALLAH emine

insanı bazı dertler vurur gecermiş bazısıda deler gecermiş bu beni delip geciyo emine bazen cok zorlanıyorum ALLAHIM İNŞALLAH mükafatını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…