olmaz olurmu benim şimdiden başladı
o böceği görünce kendimi çok kastım şimdi felaket ağrıyo bi ılık duş alıyım belki geçer mafoldumben
canım sakin ol ya ne bu kadar korkacak hem ölmüştür makinenin içinde al at nolacak kız bak ben varım yanında korkmaolumunekankayizsmile
zeynep aaaa kızıcam ama niye kendini kasıyon bu kadar omadı duş al dışarı çık rahatlabiraz annende gelecekmiş azcık hav alın.
ben çıkıyorum emine annem gelmek üzeredir :a015:
zeynep aaaa kızıcam ama niye kendini kasıyon bu kadar omadı duş al dışarı çık rahatlabiraz annende gelecekmiş azcık hav alın.
eminecigim allah yardımcın olsun inşallah demek igneler zor ama canım göbekten olması gine iye eger kalçadan olsa hergün dışarda olmak zorunda kalırsın allaha yardımcın olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dualarım sizinle her zaman
iyiym emine aynı deyişen bişe yok canım SEN NASILSIN
sen başlamışsın ignelere hadi hayırlı ugurlu olsun sonu bebek olsun İNŞALLAH
bende iyiyim ne olsun işte iğnelere başladım bu ayın ortasında falan yapılır aşılamam kısmet olursa tabi sağol canım ya inş. kasıklarımda karnımda baskılar başladı yumoşlar gelişiyo galiba.
evet canım büyüyolar ondan agrın var
başka topikte kız tüpe hazırlanırken dogal yoldan hamile kalmış hemde ikizmiş onu okuyodum ne güzel dimi
İNŞALLAH bizimde olur
miğdemde de hafif bulantı var acaba iğnenin yan etkisi mi buda böyle sersem gibiyimsempatiksalakcinni
ne güzel ya Allahım sen nelere kadirsin Yarabbim bizimde olacak inan buna:lepi:
miğdemde de hafif bulantı var acaba iğnenin yan etkisi mi buda böyle sersem gibiyimsempatiksalakcinni
ne güzel ya Allahım sen nelere kadirsin Yarabbim bizimde olacak inan buna:lepi:
hoşgeldin bugul daha gitmedinmi tatile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?