Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İNŞALLAH emine

insanı bazı dertler vurur gecermiş bazısıda deler gecermiş bu beni delip geciyo emine bazen cok zorlanıyorum ALLAHIM İNŞALLAH mükafatını verir

emine bulantılar ilactan olabilir canım

benimde sag kasıgım cok agrıyo ayagma vuruyo adet olucam galiba

inşallah canım Rabbim mükafatını verecek bizlerede hepsi geçecek bunların şu an sınavdayız.kaç gün var adetine canım.

emine canım ne kadar ignenin kutusu rapor falan çıkardımı

canım 600 lük ve 300 lük 2 kutu puregon var bir bant var birde çatlatma iğnesi vardı galiba raporsuz 1000 tl falanmış raporlu 400 tl civarında oluyo rapor çıkarıyoruz aşılama yaptıracağım hastane çıkarıyo hemde çok sevindim çıkmasına biliyosun özel hastane raporunu devlet kabul etmiyodu ilaçları raporsuz aldık gittik doktorum artık rapor çıkarabildiklerini söyledi şans yüzüme güldü bu sefer inş. sonucuda güzel olur:Saruboceq:

inşallah canım Rabbim mükafatını verecek bizlerede hepsi geçecek bunların şu an sınavdayız.kaç gün var adetine canım.
24. günüm canım bugün bu hafta içinde olurum adet
aleyna sizin varmı tatil planın ız

yok canım biz kullandık hakkımızı tekirdagına kaynanamlara gittik eşim daha izin alamaz

emine zaten hamile olcak tatilr gidemez bu seneye:CüvCüv:

ağzından bal damlıyo yerim senin o emine hamile kalacak diyen dillerini yerimŞenizinşallaaaaaahhhhh bebişim gelsinde ben tatil falan istemem onun mutluluğu yeter bana hihoyyytAllahmı söyletti seni nedir ay içim kıpır kıpır oldu:dance:sağol canım ya inşallah sende tatil dönüşü bize hamiş olduğunun haberini verirsin belki sende hamile kalır:CüvCüv: gidemezsin ne güzzellll oluuuuuurrrrr:teytey:

24. günüm canım bugün bu hafta içinde olurum adet

yok canım biz kullandık hakkımızı tekirdagına kaynanamlara gittik eşim daha izin alamaz

belkide adet olmazsın ne biliyosun kız bu adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı hiç belli olmuyo bu işler adet olucam derken pat hamile olduğunu öğreniyosun inş. seninde öyle olur:dance:

anladım canım seneye gidersiniz inşallah tekirdagın neresi

belkide adet olmazsın ne biliyosun kız bu adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı hiç belli olmuyo bu işler adet olucam derken pat hamile olduğunu öğreniyosun inş. seninde öyle olur:dance:

ıNŞALLAH emine dr kesin yok dedi bebek teste göre

Son düzenleme:

canım olur inşallah allah büyük olur inşallah canım bende tatil dönüşü inşallah hayırlı haberler veririm inşallah

esintede gelmez oldu hiç ya acaba eve arada hiçmi ugramıyo yazsa keşke inşallah iyidir
sende mesenesi yokmu orda karşılaşmıyomusunuz
aman boşver doktorun ne dediğini Rabbim ol dedikten sonra olur:Saruboceq:
işte oda öyle deyince 0.01 cıkınca becbur öyle düşünüyom kız
evet canım napim hep erteliyoz rabbim yardımcı olur inşallah
bunda da bi hayır vardır belki normal yolla gelir adet dönemine gelmiyomu tatil zor olucak senin için denize girmen falan

kac gün kalıcan
ne küçüğü kız 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın

bende 84 yüm ama senenin sonunda bende 26 girecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…