İNŞALLAH emine
insanı bazı dertler vurur gecermiş bazısıda deler gecermiş bu beni delip geciyo emine bazen cok zorlanıyorum ALLAHIM İNŞALLAH mükafatını verir
emine bulantılar ilactan olabilir canım
benimde sag kasıgım cok agrıyo ayagma vuruyo adet olucam galiba
inşallah canım Rabbim mükafatını verecek bizlerede hepsi geçecek bunların şu an sınavdayız.kaç gün var adetine canım.
emine canım ne kadar ignenin kutusu rapor falan çıkardımı
24. günüm canım bugün bu hafta içinde olurum adetinşallah canım Rabbim mükafatını verecek bizlerede hepsi geçecek bunların şu an sınavdayız.kaç gün var adetine canım.
aleyna sizin varmı tatil planın ız
emine zaten hamile olcak tatilr gidemez bu seneye:CüvCüv:
24. günüm canım bugün bu hafta içinde olurum adet
yok canım biz kullandık hakkımızı tekirdagına kaynanamlara gittik eşim daha izin alamaz
24. günüm canım bugün bu hafta içinde olurum adet
yok canım biz kullandık hakkımızı tekirdagına kaynanamlara gittik eşim daha izin alamaz
anladım canım seneye gidersiniz inşallah tekirdagın neresi
belkide adet olmazsın ne biliyosun kız bu adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı hiç belli olmuyo bu işler adet olucam derken pat hamile olduğunu öğreniyosun inş. seninde öyle olur:dance:
ağzından bal damlıyo yerim senin o emine hamile kalacak diyen dillerini yerimŞenizinşallaaaaaahhhhh bebişim gelsinde ben tatil falan istememonun mutluluğu yeter bana hihoyyytAllahmı söyletti seni nedir ay içim kıpır kıpır oldu:dance:sağol canım ya inşallah sende tatil dönüşü bize hamiş olduğunun haberini verirsin belki sende hamile kalır:CüvCüv: gidemezsin ne güzzellll oluuuuuurrrrr:teytey:
İNŞALLAH emine dr kesin yok dedi bebek teste göre
bugul se ramazanda mı başlıycan tedaviye zor olmuycakmı
emine daha küşüksün kız
esintede gelmez oldu hiç ya acaba eve arada hiçmi ugramıyo yazsa keşke inşallah iyidir
aman boşver doktorun ne dediğini Rabbim ol dedikten sonra olur:Saruboceq:
sende mesenesi yokmu orda karşılaşmıyomusunuzesintede gelmez oldu hiç ya acaba eve arada hiçmi ugramıyo yazsa keşke inşallah iyidir
işte oda öyle deyince 0.01 cıkınca becbur öyle düşünüyom kızaman boşver doktorun ne dediğini Rabbim ol dedikten sonra olur:Saruboceq:
bunda da bi hayır vardır belki normal yolla gelir adet dönemine gelmiyomu tatil zor olucak senin için denize girmen falanevet canım napim hep erteliyoz rabbim yardımcı olur inşallah
ne küçüğü kız 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?