ben de 4 ekimde oldm aşılamamı,beklemedeym
ilk aşılamam inşlh müjdeli haberler alırz bu arada durumn nasıl ağrın sızın var mı canm
Biz de burada konuşalım o zaman. Buyrun
Ben 3 Ekim'de 2.aşılamamı oldum sonuc beklıyorum..Siz?
bacım yeni konu açmısın inşş hayırlara vesile olur bitanem
bayram öncesi hediyemiz olur bebişlerimiz
hoşgeldinnnn kuzum,öteki topiğimiz ay olarak geride kalmıştıböyle daha iyi oldu.
Nasılsın bugun?agrı acı?
hayırlı olsun zinnureyn..sol tarafımda birşey arasıra batıp duruyor. Sende nasıl var mı birşeyler?
inşallah.sağol canm,inşlh hepimz için hayrlı olur
benim sağda sanki çok yorulmuşum da hamlamışm gibi bi acm var aşılamadan beri
dr da sağa çalışmıştı zaten çünkü oıradaki yumurta kaliteliydi
gerçi, bunlara çok takılmıyorm da zaman geçmiyor
evet bebeğim ya orda başladık ama ay geçti valla biz beklemeye aldık kendimizi
valla bugün fena değil canım bel ağrım var çok sık wc gidiyorum :44::44:
inşallah.
sanırım bu hissettıklerımız de iğnelerden kaynaklanıyor. Doktorum yumurtalıklarını zorluyoruz,şişirıyoruz ığnelerle yumurta oluşması ıcın demıştı. Muhtemelen ondan.
çalışmıyorsan zaman zor geçer, ben hergun okula gıt gel en azından düşünmuyorum ve zaman gecırebılıyorum.
Haziran ayında olmuştum ılk aşılamamı, o zaman zor gectı işte tatıle denk gelınce
bel ağrısı iyiye işaret aslında:44:
Çatlıcaz meraktan
bimiyorum bitanem ya nsonuç ne olacak hiç fikrim yok
ama olmazsa en çok emeğime üzülürümtabi yine allah bilir o neyi nasıl nasip ettiyse öyle olacak
Haklısın canım, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah...
crimson canm çok şükr çalılşıyorm ben de yarım gün mesaim var
o zaman unutuyorm da işte evde olunca elim klavyede nette dolaşıyorm
hasretim senin test günün ne zaman,inşlh hepimz çifte bayram yaparz inşlhhh
iyi o zaman canım, gecıyor vakıt. ılk aşılaman sanırım?crimson canm çok şükr çalılşıyorm ben de yarım gün mesaim var
o zaman unutuyorm da işte evde olunca elim klavyede nette dolaşıyorm
hasretim senin test günün ne zaman,inşlh hepimz çifte bayram yaparz inşlhhh
canım aşılamanın 12.günü kan tahlılınde sonuc bellı olur. Yanı bız 15 Ekimde sonucu ogrenebılırız inşinşş bitanem hepimiz seviniriz bu emeklerimiz bekleyişlerimiz boşuna olmaz sabrımızn mükafatını alırız hayırlısyla
benim 18 kadar belli olacak dr eğer o güne kadar adet olmazsam dr bi test yap durumu bana bildirirsin dedi :18::18:
geçen ayda arkadaşım beni rüyasın da ikiz hamilesi görmüş kızmış hemdetabi tedavi olduğumu ve aşılama yaptıtdığımı bilmiyo kimseye söylemdim kimse bilmesin istedin inşş arkadaşım rüyası gerçek olur rabbim nasip eder kurban olduğum mevlam
senin ne zaman test günün canım
iyi o zaman canım, gecıyor vakıt. ılk aşılaman sanırım?
ben de tatılde ev işlerini yapıyorum bır yandan da nette gezınmekten baska işim yok.Ailemden uzagım ve adam akıllı arkadasım yok su cevremde malesef
canım aşılamanın 12.günü kan tahlılınde sonuc bellı olur. Yanı bız 15 Ekimde sonucu ogrenebılırız inş
çok tırsıyorum canım ya sonuç için :18::18: hakkımızda hayırlısı neyse o olsundesene 15 ekim kader günümüz
crimsonn tatlım 2. aşılama için hemen rapor veriyolar mı yoksa yine uzun uzun bekleniyor mu :44::44:
inşş bitanem hepimiz seviniriz bu emeklerimiz bekleyişlerimiz boşuna olmaz sabrımızn mükafatını alırız hayırlısyla
benim 18 kadar belli olacak dr eğer o güne kadar adet olmazsam dr bi test yap durumu bana bildirirsin dedi :18::18:
geçen ayda arkadaşım beni rüyasın da ikiz hamilesi görmüş kızmış hemdetabi tedavi olduğumu ve aşılama yaptıtdığımı bilmiyo kimseye söylemdim kimse bilmesin istedin inşş arkadaşım rüyası gerçek olur rabbim nasip eder kurban olduğum mevlam
senin ne zaman test günün canım
iyi o zaman canım, gecıyor vakıt. ılk aşılaman sanırım?
ben de tatılde ev işlerini yapıyorum bır yandan da nette gezınmekten baska işim yok.Ailemden uzagım ve adam akıllı arkadasım yok su cevremde malesef
canım aşılamanın 12.günü kan tahlılınde sonuc bellı olur. Yanı bız 15 Ekimde sonucu ogrenebılırız inş
crimson canm biz burada biribirimzie destek olalım ayrıca hasretime de yazdım ki şafak arkadaşlığı yapalım
kulağa komik geliyor ama neden olmasn
Yüce Rabbim hayırlısyla aşılamalarımzdan yüzümüzü güldürsn inşlh
anlıyorum canım ah şu prosedürler yok mu zaten onlar en can sıkıcı noktalar işte uzaktıkça uzatıyolarah kuzum ben devlette yaptırmadığım için bilgim yok malesef.
Devletle anlaşmalı özel bir hastanede yaptırıyorum, ve ben rapor ıcın hıc beklemıyorum. Hastaneye ekstra ücret de vermıyorum; sadece sperm yıkanması ıcın hastaneden bagımsız bır labaratuara 150 lıra ödedık o kadar. Hastaneye aşılama ücreti ödemıyorum.
benim abimin ikizleri var canım çok tatlılar kıyamam ben onlaraayy inşlh yaa,ben de cahil cesareti belki ama ikiz çokk istiyorm umarım arkadaşının rüyası gerçek olur
biz de limseciklere söylemedik aile dahil,drum 12 gün sonra belli oluır adet olmazsan dedi 4 ndeydi aşılamam bu durumda
17 18 gibi netleşr sizlerle aynı zamanda yani
ayy kendime şafak arkadaşları buldm pek mutluyn
Tabı canım, deneyımlerımızı paylaşalım elbette.Sen de bızden 2 gun sonra aşılama olduguna gore, 1 gun sonra öğrenebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?