Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese hayırlı akşamlar...
ben yeni üye...Kaderdaşlarımı bulunca çok mutlu oldum...Çünkü ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlarmış...
ben de 3 ekim de aşılama oldum...Rabbim hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaalah...

kızlar merhaba bende ekimde aşılama yaptıracagım suan gonalf kullanıyorum bugün dokuzuncu günüm ....size kaçıncı gününüzde aşılama yapıldı hangi ilaçları kullandınız?inşallah bu ay çifte bayram yaşarız

hoşgeldın vuslata_hasret. sen de ben ve hasretımle aynı gun aşılama olmuşsun.aynı zamanda ogrenecegız sonucu desene

kişiden kişiye değişir,iğneye verdıgın tepkı,kullanılan doz hepsı etkıler.
ben 20 eylülde regl omuştum.3 Ekimde aşılama oldum mesela.Reglin 5.günü iğbe vurmaya başladım 7 gün vurdum.
hayırlısı olsun ınş

hoşgldin aramıza,ben de 4 ekimde aşılamamı oldum
diğer arkadaşlarla beraber hepimz beklemedeyz inşlh güzel sonuçlar alırz

crimson ve hasretim nasıl gidiyor durumlar bakalım
ya benim kasıklarda ne ağrı ne batma hissi hiçbişi yok
nasıl hissetmem gerektiğini bilemiyorm
sizler nasılsnz

bu arada cemre hoşgeldin,benim aşılamam 13.günümde oldu,ikinci gün başlamıştm iğnelere

benım de arada sırada sol tarafıma giren batmalar devam edıyor.Başka bir degışıklık yok canım

benım de arada sırada sol tarafıma giren batmalar devam edıyor.Başka bir degışıklık yok canım

kuzum uzun zamandır haberleşemedik, hayırlı olsun aşılaman, Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkartmasın, hayırlı haberlerinizi bekliyorum, sizin için bol bol dua ediyorum canım

kuzum uzun zamandır haberleşemedik, hayırlı olsun aşılaman, Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkartmasın, hayırlı haberlerinizi bekliyorum, sizin için bol bol dua ediyorum canım

Allah razı olsun arkadasım uğramıyorsun artık buralara tabı goruşemeyız
Canım benım bebeklerın kocaman olmuş, bırı kız bırı erkektı sanırım. Ne guzel maşallah
Nasılsın, nasıl gıdıyor goruşmeyelı?

Merhabalar. Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah. Daha 2 hafta var adet olmama onu bekliyorum. Herkese verilen ilaçlar iğneler farklı ama doktor bana merional yazmış kimse bu iğneyi kullanmıyor sanırım aranızda kullanan var mı? Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Aşılama yaptıran herkesin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. Allah kolaylık versin.

valla bebeğim ben hiç bilmiyorum çok karmaşık duygular içerindeyim bişey hissetmiyorum mutsuz olmaya başladım
bi tek bel ve göğüs hassasiyetim var ve bugün öksürürken sol tarafıma ani bi karmp girdi başka da olmadı malesef

sende neler var kuzum :26:

aşılaman inşş hayırlı olur tatlım
valla canım bana dr menegon pregon ve ovitrella verdi tabi canım bu ilaçlar kişiden kişiye değişir hepimize aynı verilcek diye bişey yok dr bi bildiği vardır mutlaka sen içini ferah tut daha şimdiden kendine boş yere stres yapma daha tedaviye bile geçilmemiş neyin en olacağı hiç bilinmez

arkadaşlar ben eylül ayınd aşılma yptırdım olmadı maalesef..aranızda bilgili olanlar varsa yardıma ihtiyacım va şu an adetim 4.günündeyim..yaın tekrar edirneye gidip tedviye başlasam mı yaa hemen 2. aşılamayı yaptırmak daha iyi bir sonuç veriyo mu..bileninizvar mı..işyerndede aksi gibi haftya sayımlar var falan offf....

canım ben diğer sayfadan takip ediyordum ama oraya yazmayı bıraktın sanırım bebekler büyüdü çok şükür, Rabbim inşallah sizlerede tattırsın bu duyguyu, hamilelik iyi gibi ama ikiz bebek çok yıpratıyor anneyi, çok yoruluyorum herşeyden, birde ciğerlerim sıkışmaya başladı galiba nefes alamıyor gibi oluyorum, onun dışında iyiyim çok şükür, sizlerin hayırlı haberlerini duysam çok daha iyi olacağım canım

iyi temennilerin için teşekkr ederz canm
bu dediğin iğneyi duymadm ama dr un senin durumuna özel bi ilaç yazmış olabilir
herkesin tedavisi kendine özel sonuçta
aldığnz karar hayrlı olsn

bişey hissetmeme noktasında aynen senin gibiym heralde canm ya
hiçbi belirtm yok yani
ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı diğer aylardan farkm yok gibi
gerçi iğneleri kullanrken de göğüs hassasiyeti kasık ağrısı olmadı
sence bu durum iyiye mi kötüye mi işaret:18::18:

bende bugun kontrole gıttım yumurtlama olmuş.Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olacağım çarşamba sabah 2 aşılamam olacak.Rabbim inş hepimize hayırlı kusursuz evlatlar nasip eder.

Haklısın ama evhamlıyım biraz işte. Birde olumsuzluklar o kadar çok oluyor ki insan ister istemez kaygılanıyor. Hepimiz için herşeyin hayırlısı

iyi temennilerin için teşekkr ederz canm
bu dediğin iğneyi duymadm ama dr un senin durumuna özel bi ilaç yazmış olabilir
herkesin tedavisi kendine özel sonuçta
aldığnz karar hayrlı olsn

Teşekkürler inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Hasretim ve senin aşılaman olmuş sanırım. İnşallah önce hamile haberlerinizi sonrada doğum haberlerinizi okuruz buradan. :)

valla canım ben ümisimi kestim kesin tutmadı hiç ama hiç bişey hissetmiyorum çok üzgünüm bu ayda boşa gitti sanırım yani kendimi iyi hissetmem için bi nedenim bile yok şuram ağırıyo buram ağırıyo bile diyemiyorum her zamankininden farksız bi haldeyim
vala bacım bilmiyorum durumumuz iyi mi yoksa daha mı kötüyemi gidiyo bekleyip göreceğiz neyi bekliyosak
bende bugun kontrole gıttım yumurtlama olmuş.Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olacağım çarşamba sabah 2 aşılamam olacak.Rabbim inş hepimize hayırlı kusursuz evlatlar nasip eder.
hayırlısı olsun tatlım inşş 2. de yavruna kavuşursun allahım nasip eder meleğini sana
Haklısın ama evhamlıyım biraz işte. Birde olumsuzluklar o kadar çok oluyor ki insan ister istemez kaygılanıyor. Hepimiz için herşeyin hayırlısı

hepimiz canım sinir sistemim çöktü benim valla çok zor allahım yardımcımız olsun hepimizn inşş

Teşekkürler inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Hasretim ve senin aşılaman olmuş sanırım. İnşallah önce hamile haberlerinizi sonrada doğum haberlerinizi okuruz buradan. :)

AMİİİİİİİİN bitanem ağzın bal yesin inşş bi mücize gerçekleşir rabbim çok büyük mevlam bizlerde nasip eder anne olmayı kucamız da görmeyi bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…