hoşgeldın vuslata_hasret. sen de ben ve hasretımle aynı gun aşılama olmuşsun.aynı zamanda ogrenecegız sonucu deseneherkese hayırlı akşamlar...
ben yeni üye...Kaderdaşlarımı bulunca çok mutlu oldum...Çünkü ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlarmış...
ben de 3 ekim de aşılama oldum...Rabbim hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaalah...
kızlar merhaba bende ekimde aşılama yaptıracagım suan gonalf kullanıyorum bugün dokuzuncu günüm ....size kaçıncı gününüzde aşılama yapıldı hangi ilaçları kullandınız?inşallah bu ay çifte bayram yaşarız
herkese hayırlı akşamlar...
ben yeni üye...Kaderdaşlarımı bulunca çok mutlu oldum...Çünkü ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlarmış...
ben de 3 ekim de aşılama oldum...Rabbim hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaalah...
crimson ve hasretim nasıl gidiyor durumlar bakalım
ya benim kasıklarda ne ağrı ne batma hissi hiçbişi yok
nasıl hissetmem gerektiğini bilemiyorm
sizler nasılsnz
bu arada cemre hoşgeldin,benim aşılamam 13.günümde oldu,ikinci gün başlamıştm iğnelere
benım de arada sırada sol tarafıma giren batmalar devam edıyor.Başka bir degışıklık yok canım
kuzum uzun zamandır haberleşemedik, hayırlı olsun aşılaman, Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkartmasın, hayırlı haberlerinizi bekliyorum, sizin için bol bol dua ediyorum canım
crimson ve hasretim nasıl gidiyor durumlar bakalım
ya benim kasıklarda ne ağrı ne batma hissi hiçbişi yok
nasıl hissetmem gerektiğini bilemiyorm
sizler nasılsnz
bu arada cemre hoşgeldin,benim aşılamam 13.günümde oldu,ikinci gün başlamıştm iğnelere
Merhabalar. Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah. Daha 2 hafta var adet olmama onu bekliyorum. Herkese verilen ilaçlar iğneler farklı ama doktor bana merional yazmış kimse bu iğneyi kullanmıyor sanırım aranızda kullanan var mı? Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Aşılama yaptıran herkesin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. Allah kolaylık versin.
Allah razı olsun arkadasımuğramıyorsun artık buralara tabı goruşemeyız
Canım benım bebeklerın kocaman olmuş, bırı kız bırı erkektı sanırım. Ne guzel maşallah
Nasılsın, nasıl gıdıyor goruşmeyelı?
Merhabalar. Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah. Daha 2 hafta var adet olmama onu bekliyorum. Herkese verilen ilaçlar iğneler farklı ama doktor bana merional yazmış kimse bu iğneyi kullanmıyor sanırım aranızda kullanan var mı? Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Aşılama yaptıran herkesin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. Allah kolaylık versin.
valla bebeğim ben hiç bilmiyorum çok karmaşık duygular içerindeyim bişey hissetmiyorum mutsuz olmaya başladım
bi tek bel ve göğüs hassasiyetim var ve bugün öksürürken sol tarafıma ani bi karmp girdibaşka da olmadı malesef
sende neler var kuzum :26:
aşılaman inşş hayırlı olur tatlım
valla canım bana dr menegon pregon ve ovitrella verdi tabi canım bu ilaçlar kişiden kişiye değişir hepimize aynı verilcek diye bişey yok dr bi bildiği vardır mutlaka sen içini ferah tut daha şimdiden kendine boş yere stres yapma daha tedaviye bile geçilmemiş neyin en olacağı hiç bilinmez
iyi temennilerin için teşekkr ederz canm
bu dediğin iğneyi duymadm ama dr un senin durumuna özel bi ilaç yazmış olabilir
herkesin tedavisi kendine özel sonuçta
aldığnz karar hayrlı olsn
valla canım ben ümisimi kestim kesin tutmadı hiç ama hiç bişey hissetmiyorumbişey hissetmeme noktasında aynen senin gibiym heralde canm ya
hiçbi belirtm yok yani
ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı diğer aylardan farkm yok gibi
gerçi iğneleri kullanrken de göğüs hassasiyeti kasık ağrısı olmadı
sence bu durum iyiye mi kötüye mi işaret:18::18:
hayırlısı olsun tatlım inşş 2. de yavruna kavuşursun allahım nasip eder meleğini sanabende bugun kontrole gıttım yumurtlama olmuş.Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olacağım çarşamba sabah 2 aşılamam olacak.Rabbim inş hepimize hayırlı kusursuz evlatlar nasip eder.
Haklısın ama evhamlıyım biraz işte. Birde olumsuzluklar o kadar çok oluyor ki insan ister istemez kaygılanıyor. Hepimiz için herşeyin hayırlısı
Teşekkürler inşallah hayırlısı olur hepimiz için.
Hasretim ve senin aşılaman olmuş sanırım. İnşallah önce hamile haberlerinizi sonrada doğum haberlerinizi okuruz buradan. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?