slm canım,benim kırmızılar geldi buğün(( malesef ilk aşılamam tutmadı.p.tesi tekrar doktora gidicem tekrar serephone ve ovitrelle sonra 2.aşılama (
amannnnn hayırlısı olsun üzülmek yok,moralimizi bozmuyoruz,olucak inşallah ya,ben inanıyorum isteyen herkesin ki olucak:)))
biraz önce eşim aradı akşama misafir varmış,adam kendini zorla kabul ettirmiş,ben burda sancıyla cebelleşiyorum adamlar yemek derdinde çok gerildim şimdi.
slm canım,benim kırmızılar geldi buğün(( malesef ilk aşılamam tutmadı.p.tesi tekrar doktora gidicem tekrar serephone ve ovitrelle sonra 2.aşılama (
amannnnn hayırlısı olsun üzülmek yok,moralimizi bozmuyoruz,olucak inşallah ya,ben inanıyorum isteyen herkesin ki olucak:)))
biraz önce eşim aradı akşama misafir varmış,adam kendini zorla kabul ettirmiş,ben burda sancıyla cebelleşiyorum adamlar yemek derdinde çok gerildim şimdi.
bilmiyorum canım ara vermeden uygun gördü heralde doktor.eğer 2.aşılamada tutmazssa 3.aşılama oda tutmazssa biraz beklicez sonra da tüp bebek demişti doktor.aslında şimdiden çok sıkıldımbuğün klomene başlıcam 5 gün,sonra iğne sonra aşılama (
Allahım lütfen yarabbim isteyen herkese nasip eylede bizi doktor kapılarında medet umar gibi bekletme yarabbim.amin amin
buğün doktorumun dediği kafama çok yattı,düşün diyo sağlıklı bi rahimin var,eşinde de sorun yok bu olucak anlamına geliyo dedi,düşün bundan ne kadar mutlu olduğumu,doktorun odasına girmeden öncede benden sonra evlenen ve korunan bi arkadaşla görüştüm korunmayı bırakmış ve 5.5 aylık hamileymiş(( sevinim mi üzülim mi anlamadım iyice doldum o şekilde girdim odaya,sonra öyle deyince doktor toparladım biraz.
bilmiyorum canım ara vermeden uygun gördü heralde doktor.eğer 2.aşılamada tutmazssa 3.aşılama oda tutmazssa biraz beklicez sonra da tüp bebek demişti doktor.aslında şimdiden çok sıkıldımbuğün klomene başlıcam 5 gün,sonra iğne sonra aşılama (
Allahım lütfen yarabbim isteyen herkese nasip eylede bizi doktor kapılarında medet umar gibi bekletme yarabbim.amin amin
buğün doktorumun dediği kafama çok yattı,düşün diyo sağlıklı bi rahimin var,eşinde de sorun yok bu olucak anlamına geliyo dedi,düşün bundan ne kadar mutlu olduğumu,doktorun odasına girmeden öncede benden sonra evlenen ve korunan bi arkadaşla görüştüm korunmayı bırakmış ve 5.5 aylık hamileymiş(( sevinim mi üzülim mi anlamadım iyice doldum o şekilde girdim odaya,sonra öyle deyince doktor toparladım biraz.
tahminen ne zaman olur aşılaman?benim ki muhtemelen perşembe yada cuma günü olur beraber gün sayalım canım hayırlı haberleri almak için:)))
ya bi an evvel kan tahlili yaptırsana bak çok merak ettim şimdi.bat ın ne zaman?
Canım normalde en geç 27 günde olurum bugün 30 gün oldu halen test yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye,bir de burada yazan arkadaşlardan okuduğum kadarıyla idrarda daha geç çıkıyormuş ama herhangi bir belirtim de yok, merak içindeyim beklemedeyim
Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca..şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?
İnşallah bu aşılaman sizi mutlu eder arkadaşım.
bende pco.luyum. Yumurtam oluşmuyor kendiliğinden. Yumurtlama sorunu oluyor pco. Düzensız adet en buyuk belırtısı. Senın adetlerın düzenlı mıydı?
aminnnnn canım benim inşallah... ama inşallah bekleyen herkesi hepimizi mutlulukla sonlandırır çabalarımız...bugüne kadar hiç böyle bişey dememişti bana doktorum,dün söyledi aniden .. onu da direk bana söylemedi,sonrasında bana bi açıklama da yapmadı zaten...benim son 6-7 aydır oldukça düzenli adetim.. zaten muayene esnasında bana sorud '' adetlerin düzenli miydi senin?'' diye,,evet dedim ben de... başka da ne belirtsi var bilmiyorum... sen nasılsın buarada? ne var ne yok ??
iyiyim canım, biz biliyorsun tüpe gecme aşamasındayız.ama maddi acıdan hazır olmadığımız için yaza kadar erteleyeceğiz bu durumu. Yaza kadar kendılıgınden olursa olur olmazsa başlayacagız tüpe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?