valla canım ben ümisimi kestim kesin tutmadı hiç ama hiç bişey hissetmiyorumçok üzgünüm bu ayda boşa gitti sanırım yani kendimi iyi hissetmem için bi nedenim bile yok şuram ağırıyo buram ağırıyo bile diyemiyorum her zamankininden farksız bi haldeyim
vala bacım bilmiyorum durumumuz iyi mi yoksa daha mı kötüyemi gidiyo bekleyip göreceğiz neyi bekliyosak
canm yaa
olumlu düşünmeye çalışalm yine de
bu gidişatımz hayra çıksn ne diyelim
Teşekkürler inşallah hayırlısı olur hepimiz için.
Hasretim ve senin aşılaman olmuş sanırım. İnşallah önce hamile haberlerinizi sonrada doğum haberlerinizi okuruz buradan. :)
tedavın ıyı sonuclansın ınş.bende bugun kontrole gıttım yumurtlama olmuş.Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olacağım çarşamba sabah 2 aşılamam olacak.Rabbim inş hepimize hayırlı kusursuz evlatlar nasip eder.
valla canım ben ümisimi kestim kesin tutmadı hiç ama hiç bişey hissetmiyorumçok üzgünüm bu ayda boşa gitti sanırım yani kendimi iyi hissetmem için bi nedenim bile yok şuram ağırıyo buram ağırıyo bile diyemiyorum her zamankininden farksız bi haldeyim
vala bacım bilmiyorum durumumuz iyi mi yoksa daha mı kötüyemi gidiyo bekleyip göreceğiz neyi bekliyosak
canm yaa
ben de bugun umutsuzluga kapıldım, olmadı gıbı bı hıs gelıyor:18:
bayılıyorum ananasa, hiç bilgim yokken aşılamadan önce yemıştım.Markette görduk aldık.ımmm cok guzel tadı vardır:131:kızlar bir de ananas faydalıymış,
tüpbebek transferinde özewllikle öneriyrlar
rahme yerleşmesinde etkiliymiş ben aldm her ne kadar hiç bi belirtm olmasa da
denemekten zarar gelmez diye düşündm
hadi gelin bebişlrrr
tablo fikri iyi olmuş
daha kolay takip edebilirz böylece birbirimizi
bitanem ya olum düşün de işte öyle olmuyo sonun da negatifi yeyince bütün hayaller suyavalla canım ben ümisimi kestim kesin tutmadı hiç ama hiç bişey hissetmiyorumçok üzgünüm bu ayda boşa gitti sanırım yani kendimi iyi hissetmem için bi nedenim bile yok şuram ağırıyo buram ağırıyo bile diyemiyorum her zamankininden farksız bi haldeyim
canm yaa
tedavın ıyı sonuclansın ınş.
offf ya neden demek istiyorum ama rabbime karşı gelmek istemiyorum sabırla beklemek istiyorum payıma ne düşerse ya umut yada mutsuzluk :26::26:ben de bugun umutsuzluga kapıldım, olmadı gıbı bı hıs gelıyor:18:
crimson sende mi yaa
yürekten diliyorm ki güzel haberlerle buluşalm inşlh burada
Kızlar bız de tablo yapalım dedım.Eksikleri yanlışları düzeltin lütfen.İlk sayfaya da taşıyacağım..
[table="width: 500, align: center"]
[tr]
[td]Kullanıcı adı[/td]
[td]aşılama tarihi[/td]
[td]test tarihi[/td]
[td]sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]crimson[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td].......[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasretim_[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td]........[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Vuslata_Hasret[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td].......[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zinnureyn[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td]18-19 Ekim[/td]
[td].......[/td]
[/tr]
[/table]
çok güzel olmuş bebeğim ya valla bravo arkadaşıma ne güzel düşünmüş
ya bide şunlar olsa nasıl olur sadece fikir
kaç yıl olduğu
ne kadar tedavi görüldüğü
ne ilaç kullanıldığı
sorunun ne olduğu
bitanem ya olum düşün de işte öyle olmuyo sonun da negatifi yeyince bütün hayaller suya
tedavın ıyı sonuclansın ınş.
offf ya neden demek istiyorum ama rabbime karşı gelmek istemiyorum sabırla beklemek istiyorum payıma ne düşerse ya umut yada mutsuzluk :26::26:
çok güzel olmuş bebeğim ya valla bravo arkadaşıma ne güzel düşünmüş
ya bide şunlar olsa nasıl olur sadece fikir
kaç yıl olduğu
ne kadar tedavi görüldüğü
ne ilaç kullanıldığı
sorunun ne olduğu
Canım gunaydın, duzelttım.isteklerini ekledım arkadasım.Bilgilerinizi yazarsanız tabloya yerleştireyım. İlk sayfada değişikilk yapabılıyorum ancak
bitanem ya olum düşün de işte öyle olmuyo sonun da negatifi yeyince bütün hayaller suya
Canım gunaydın, duzelttım.isteklerini ekledım arkadasım.Bilgilerinizi yazarsanız tabloya yerleştireyım. İlk sayfada değişikilk yapabılıyorum ancak
yok bitanem istek ne demek sadece ricaydı emeğine eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş
benim sorun sağ tüp yok
tedavi sürem 6 ay oldu
iğnelerim menegon pregon ovitrella progestan
veee ilkk aşılamam
:119::119::119::119::119::119:
aşılama 10ekim olacak tamda eşim ve benim doğum günümüz 24 ekim de sonuç öğreniriz o zamnda bayrama geliyor inş.çocuğumuzda olur.2 bayram etmiş oluruz :)7 yıllık evliyiz 5yıldır olmuyor.rabbim hayırlısını versin.
tedavın hayırlı olsun tuanam61aşılama 10ekim olacak tamda eşim ve benim doğum günümüz 24 ekim de sonuç öğreniriz o zamnda bayrama geliyor inş.çocuğumuzda olur.2 bayram etmiş oluruz :)7 yıllık evliyiz 5yıldır olmuyor.rabbim hayırlısını versin.
Selam kızlarr... Ben ilk aşılamamı 31.08.2012 de yaptırdım ama olmadı malesef.. şimdi 2. Için adet olmayı bekliyorum tekrar..o da tahminen 13 ekim gibi olacak bakalım beklemedeyiz.. Belki aranızda bilenler vardır.. 2. Aşılamada devlet karşılıyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı aranızda?
Bugun belim ağrımaya başladı kızlar.Tam dersteyken ayaktaydım, regl olacakmışım gıbı bı de bacaklarımda uyuşma oldu :44:
tedavın hayırlı olsun tuanam61
hoşgeldın arkadasım,
beklemeye geçmıştın hatırlıyorum da.Zaman gecmış hadı 2.için adım atıyorsunuz.hayırlı olsun.
evet nazarboncugm 2.aşılamayı da devlet karşılıyor
hoşbuldumm canımm benimm.. sağolasın :)
evet zaman geçti ve geçiyor da canım yaa sorma .. iyi mi kötü mü bilemedim inandileğim 2012nin sonunda inşallah olumlu haberler alırız,hepimiz tüm bekleyip isteyenler hayırlısıyla tabi ...
ayy çok şükür valla sizlerde olmasanız kimlerden öğrencem bilmem.. teşekkür ederim hepinize... kaçıncıya kadar karşıladığını biliyormusun canım? yani detaylı bi bilgi istiyorum..hatta sanki tüp bebeğe kalcakmışım ben gibi bi his var içimde ama bilmem??*
inşş hayırlı sonuçlar alırısn canım rabbim ilkin de nasip eder bebişini
malesef ki bu 2.aşılamam ilki martta oldu ve negatif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?