Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
üzüldüm ya,neyse bir sonraki aya inşallah moralimizi bozmak yok.dün kan tahlili yaptırdım negatif,buğünde idrar tahlili yaptırdım oda negatif,hala gelen giden yok kırmızılarda nazlanıyo heralde anlamadım ki:)))

en kısa zamanda hayırlı haber alırız inşallah,üzülmek yok!!!!!!

Arkadaşlar 25 Ekim de ovitrelle iğne oldum, şu an beklemedeyim, ovitrelle ile hamile kalan arkadaşlarım neler hissettiniz ? Ne gibi belirtileriniz oldu ? Ben de göğüslerin şişkinliği ve sıvı beyaz akıntı dışında birşey yok nolur tecrübelerinizi anlatın inanın ufacık bir fikir bile bize kendimizi iyi hissettirir, Allah izin verirse ben de o güzel duyguyu yaşarsam uzun hikayemi anlatmayı çok isterim, Güzel Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun, hepimize o güzel duyguyu tattırsın inşallah ...

ya olur inşallah sizinde sıkmayın canınzı.serephone ve iğne olarakta ovitrelle kullandım olmadı,geçen ayda aşılama oldum daha sonuç belli değil dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı,buğünde idrar tahlili yaptırdım oda negatif ee nerde o zaman kırmızılar:))) ???

siz de ve eşinizde bi sorun yoktur umarım,eşiniz spermioğram testi yaptımı,hiç korunmadınız mı?

İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün, eşimde bir problem yok ben de Eylül ayında polip operasyonu geçirdim engel dedi doktorum, LH 7,75 FSH 8,15 çıktı yumurtlama biraz yavaş dedi, 1 senedir de korunmadığımız halde sonuç alamadık bu ay ilk defa puregon iğne kullandım sonrasında da ovitrelle , şu anda da bekliyorum herseyden bir anlam çıkarıyorum, inşallah sizin de herşey istediğiniz gibi olur, güzel sonuçlar almamız dileğiyle :)

birazda psikolojik ya,evliliğimin 6.ayından bu tarafa bununla uğraşıyorum artık takmamaya başladım,hatta buğün eşimi ben teselli ettim:)) oluruna bırak,farklı şeylerle uğraşmayı dene benim gibi yapma yeni bıraktım o huyumu,uyku zamanı hariç herzaman bunu düşünüyodum yok ovülasyon zamanı,yok yemek içmeye dikkat et felan,ama çok şükür şimdi daha iyiyim,anlıcan kafanı takma fazla çok eşindede bi problem yokmuş sende atlatmışın,bende de kist vardı ve kist yırtılmasından ameliyat oldum 5 ay önce kimi doktor engel dedi kimi doktorda engel değil dedi.

benim fsh 7.63 LH da 5.05 ti aşılama yapıldığında çokta yüksek değil değerlerin,kalabilirsin hamile bence,diyorum ya takma kafana,oluruna bırak,pozitif düşün!!!!!!!

üzüldüm ya,neyse bir sonraki aya inşallah moralimizi bozmak yok.dün kan tahlili yaptırdım negatif,buğünde idrar tahlili yaptırdım oda negatif,hala gelen giden yok kırmızılarda nazlanıyo heralde anlamadım ki:)))

en kısa zamanda hayırlı haber alırız inşallah,üzülmek yok!!!!!!

Sağolasın canım haklısın aynen senin dediğin gibiyim aşırı takıyorum ama kendimi yıpratıyorum, Allah'tan eşim rahat ve pozitif , olacak inşallah bir gün diyor sağolsun, gecmiş olsun canım sana da senin değerlerin de gayet iyi benimkilere göre umarım buradan birbirimize güzel haberler vermek de kısmet olur bir gün...

inşallah..

sizin sorun neydi?

Bizim hareketli sayımız çok düşük, bir de morfoloji çok bozuk. Aşılama ile olmayacak sanırım, yaza doğru tüp bebek denemek istiyorum. Aşı vakit kaybıymış.. Kendiliğinden oluverse ne güzel olurdu..

sizin için bence aşılama çok mantıklı,bende ve eşimde bi sorun yok 2 yıllık evliyim 2 ay önce klomen ve ovitrelle kullandım olmadı,geçen ayda aşılama oldum son günlerim artık beklemedeyim.

bana göre aşılama yaptırıpta tutma olasılığı fazla olanlardansınız,bundan emin olun,şöyle düşünün aşılamanın normal yolla olan ilişkiden hiçbir farkı yok yani olasılık yine aynı % 20,ama ne bilim sperm azlığında,vajiniksmus,kalitesiz sperm olduğunda,tek yumurtada bu tip olaylarda tutma olasılığı daha fazla,ayrıca yormuyo aşılama vakit kaybı da değil,asıl tüp bebek çok uğraştırıyo yumurta toplama işlemi felan,ben olmadım tüp bebek daha 2.ve 3. aşılamadan sonra düşünüyorum.

bence siz yaptırın aşılamayı...

yarında benim test günüm sabah gidip kan vereceğim.... heyecan yaptım hayırlısı...ilk aşılamam bu... ekim ayında aşılama olup tutanlardan biride ben olurumn inş....

inşallah güzel haberlerle dönersiniz bizde mutlu oluruz bundan.benim aşılamadan sonraki 14.günüm buğün idrar testi yaptım negatif.hala gelen giden de yok anlamadım??inşallah yarın sizde bende güzel haber alırım,benimki inşallah geç döllenmedir!!

İnşallah sen de güzel haberler alırsın. Hala adet olmadıysan bu bir işaret bence. Kan testi yaptır bir kez daha. Sonuç kaç çıkıyor? Bazen 0'dan yükselenler olmuş forumda okumuştum.

Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin..

Arkadaşlar biz dahil tüm isteyenlere Allah'ım nasip etsin,Allah yardımcımız olsun...O güzel duyguyu bizlere de tattırsın güzel Allah'ım...

slm herkese bn tüp bebek yapmaya karar vrdım ve dun trabzonda araştırma hastanesine gıttım.kısmetse salı heyet toplanacakmış o gune dosyamı yetiştircem.rapor çıkarsa BAT 19 KASIM DA İNŞ hamıle olurum da gerek kalmaz.19 kasımdada tüp için ilaç almaya gıtcem hastaneye dua edın

aşılamamın 14. günü bu sabah kan verdim sonucum 0,6 çıktı maalesef olmadı adetimde gelmedi hala çok üzülüyorum çokkk

Hadı canım Allah hayırlısını nasip etsın ınş.hersey dilediğince olsun..
aşılamamın 14. günü bu sabah kan verdim sonucum 0,6 çıktı maalesef olmadı adetimde gelmedi hala çok üzülüyorum çokkk

2 kez aşılaması tutmamış bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum ve uzuntunu hafifletecek söz bulamıyorum. Allah sabır versın arkadasım. Eşin ve sana sağlık,ömur versın...

slm canım,benim kırmızılar geldi buğün(( malesef ilk aşılamam tutmadı.p.tesi tekrar doktora gidicem tekrar serephone ve ovitrelle sonra 2.aşılama(

amannnnn hayırlısı olsun üzülmek yok,moralimizi bozmuyoruz,olucak inşallah ya,ben inanıyorum isteyen herkesin ki olucak:)))

biraz önce eşim aradı akşama misafir varmış,adam kendini zorla kabul ettirmiş,ben burda sancıyla cebelleşiyorum adamlar yemek derdinde çok gerildim şimdi.

sağlık olsun arkadaşım ya,sıkma tatlı canını,hayırlısı böyleymiş bende buğün hasta oldum,anlıcan benimde ilk aşılamam tutmadı(

ama moral bozmak yok,dirençli olmamız lazım,boşver yaaaa,zamanı var demek ki,bak ben takmıyorum bile,çünkü benim elimde olan bişey değil,senin elinde olan bişeyde değil o yüzden rahat ol sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…