ya olur inşallah sizinde sıkmayın canınzı.serephone ve iğne olarakta ovitrelle kullandım olmadı,geçen ayda aşılama oldum daha sonuç belli değil dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı,buğünde idrar tahlili yaptırdım oda negatif ee nerde o zaman kırmızılar:))) ???
siz de ve eşinizde bi sorun yoktur umarım,eşiniz spermioğram testi yaptımı,hiç korunmadınız mı?
birazda psikolojik ya,evliliğimin 6.ayından bu tarafa bununla uğraşıyorum artık takmamaya başladım,hatta buğün eşimi ben teselli ettim:)) oluruna bırak,farklı şeylerle uğraşmayı dene benim gibi yapma yeni bıraktım o huyumu,uyku zamanı hariç herzaman bunu düşünüyodum yok ovülasyon zamanı,yok yemek içmeye dikkat et felan,ama çok şükür şimdi daha iyiyim,anlıcan kafanı takma fazla çok eşindede bi problem yokmuş sende atlatmışın,bende de kist vardı ve kist yırtılmasından ameliyat oldum 5 ay önce kimi doktor engel dedi kimi doktorda engel değil dedi.
benim fsh 7.63 LH da 5.05 ti aşılama yapıldığında çokta yüksek değil değerlerin,kalabilirsin hamile bence,diyorum ya takma kafana,oluruna bırak,pozitif düşün!!!!!!!
üzüldüm ya,neyse bir sonraki aya inşallah moralimizi bozmak yok.dün kan tahlili yaptırdım negatif,buğünde idrar tahlili yaptırdım oda negatif,hala gelen giden yok kırmızılarda nazlanıyo heralde anlamadım ki:)))
en kısa zamanda hayırlı haber alırız inşallah,üzülmek yok!!!!!!
sizin için bence aşılama çok mantıklı,bende ve eşimde bi sorun yok 2 yıllık evliyim 2 ay önce klomen ve ovitrelle kullandım olmadı,geçen ayda aşılama oldum son günlerim artık beklemedeyim.
bana göre aşılama yaptırıpta tutma olasılığı fazla olanlardansınız,bundan emin olun,şöyle düşünün aşılamanın normal yolla olan ilişkiden hiçbir farkı yok yani olasılık yine aynı % 20,ama ne bilim sperm azlığında,vajiniksmus,kalitesiz sperm olduğunda,tek yumurtada bu tip olaylarda tutma olasılığı daha fazla,ayrıca yormuyo aşılama vakit kaybı da değil,asıl tüp bebek çok uğraştırıyo yumurta toplama işlemi felan,ben olmadım tüp bebek daha 2.ve 3. aşılamadan sonra düşünüyorum.
bence siz yaptırın aşılamayı...
yarında benim test günüm sabah gidip kan vereceğim.... heyecan yaptım hayırlısı...ilk aşılamam bu... ekim ayında aşılama olup tutanlardan biride ben olurumn inş....
Hadı canım Allah hayırlısını nasip etsın ınş.hersey dilediğince olsun..slm herkese bn tüp bebek yapmaya karar vrdım ve dun trabzonda araştırma hastanesine gıttım.kısmetse salı heyet toplanacakmış o gune dosyamı yetiştircem.rapor çıkarsa BAT 19 KASIM DA İNŞ hamıle olurum da gerek kalmaz.19 kasımdada tüp için ilaç almaya gıtcem hastaneye dua edın
aşılamamın 14. günü bu sabah kan verdim sonucum 0,6 çıktı maalesef olmadı adetimde gelmedi halaçok üzülüyorum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?