Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar, ben de 18 ekimde aşılama yaptırdım ilk kez, perşembe günü kan testi yaptıracağım ama bugün karnım ağrımaya başladı Çok ümitliydim aslında bugüne kadar. Bir de sağ bacağımda, dizimin hemen üstünde inanılmaz bir ağrı var, bıçak saplanır gibi. Böyle bişey yaşayan var mı acaba neden olabilir?

mrb lar. İşallah güzel sonuclar alırsın. benimde ilk aşılamam bende 15 ekimde oldum aşılamamı ve yarın test günüm. İşallah hepimiz için güzel bir sonuç olur.

mrb lar. İşallah güzel sonuclar alırsın. benimde ilk aşılamam bende 15 ekimde oldum aşılamamı ve yarın test günüm. İşallah hepimiz için güzel bir sonuç olur.

İnşallah canım, günler yaklaştıkça beklemek daha zor geliyor. Sende belirti var mı?

İnşallah canım, günler yaklaştıkça beklemek daha zor geliyor. Sende belirti var mı?

hiç bir belirti yok canım şuanlık. Normal adet belirtileri var.Doktorum istemese inan test yaptırmıyıcam. Olmadı gibi hissediyorum sanki. Sende herhangi bişey var mı???

hiç bir belirti yok canım şuanlık. Normal adet belirtileri var.Doktorum istemese inan test yaptırmıyıcam. Olmadı gibi hissediyorum sanki. Sende herhangi bişey var mı???

Olumlu düşünmek lazım aslında ama elinde olmuyor bazen insanın. Benim de karnım ağrıyor sadece adet olacak gibi ama umarım olmam. İnşallah sen yarın güzel haberi alırsın, sonra da biz alırız:) bir de bacağım ağrıyor çok kötü, alakası var mı bilemiyorum:26:

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de bu ay ilk aşılmamı oldum. 12 ekim tarihinde. 16 gün sonra kahverengi akıntım oldu. O akşam test yaptırdım. BHCG değerim 2,39 çıktı. Akıntım çok az, adet gibi değilim. Bir daha test yaptırsam mı diye ikilemdeyim.. Karnım da adetmiş gibi ağrımıyor. Ne yapacağımı şaşırdım..

kızlar testimi yaptırdım. Sonuç 1,20 yani negatif.

Of neden ya
Ben senden umutluydum cunku baya bi süre regl olmamışsın. Allah hayırlısıyla nasıp etsın ınş hepımıze canım. Üzülme, elden birsey gelmıyor başka...

Benim doktorum 14. gün test istedi, yani 16. gün çıkması lazımdı diye düşünüyorum ama drunu bir ara istersen...

serenes bence hamilesin,12 ekimde aşılama yaptırdıysan 26 ekimde sonucu alman lazımdı hala adet olmadıysan kesin hamilesindir inşallah.bende 19 ekimde ilk aşılamamı oldum bat ım 2 kasım,bende bekliyorum.haber verirmisin merak ettim hamile olup,olmadığını?

Benim doktorum 14. gün test istedi, yani 16. gün çıkması lazımdı diye düşünüyorum ama drunu bir ara istersen...

Bugün tekrar test yaptırdım 0.1 çıktı :) Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Neden öyle yükseldi o zaman onu da anlamadım.

Doktorum Ayşe Duman ve kendisi Afrika'da şu an arayamıyorum da.

Bizim morfoloji sorunlu sanırım onun üzerine daha çok gitmemiz gerekiyor. Bir sonraki tedavi aşılamamı yoksa tüp mü olsun ona da karar veremiyorum. Doktorlar illa 3 kere aşılama istiyor..

leyla4627, malesef hamile değilim canım. inşallah sen hamilesindir, güzel haberler alırsın :))

5'in altındaki değer zaten negatiftir canım.. Peki adet olmadın mı henüz? Benim de bugün hafiften geldi kırmızılar, sabah çok ağladım ama yapacak bişey yok, çok ümitlenmiştim bu ay ama olmadı

5'in altındaki değer zaten negatiftir canım.. Peki adet olmadın mı henüz? Benim de bugün hafiften geldi kırmızılar, sabah çok ağladım ama yapacak bişey yok, çok ümitlenmiştim bu ay ama olmadı

Adet oldum, ama çok az. Normal adet gibi değil. Sanırım yumurtlarımı uyarmak için verdikleri ilaçtan dolayı..

Bunu demek hiçi kolay değil ama üzülme sen de, her şeyin bir vakti saati varmış. Bizimki daha gelmedi demek ki..

Arkadaşlar elimde iki kutu gonaf f ve bir kutu otriville var. Allah'a şükür ihtiyacım kalmadı. İsteyen olursa uygun fiyatla vermeyi düşünüyorum. İlgilenenler mesaj atabilir.

Arkadaşım tesadüfen yazdığın bir yazıyı okudum,biz de 1 senedir bir sonuç alamadık, yaşadıklarını benimkilere çok benzettim.şöyle anlatayım puregon kullandım ben,çatlatma iğnesi olarak ben de ovitrelle i vurduktan 4-5 saat kadar sonra adet sancısı gibi bir ağrı oldu sen de böyle anlatmışsın, ben ovitrelle i 25 Ekim de vurdum 36 saat sonra ilişki dedi doktor 26 27 28 Ekim de ilişki dedi, şu an hangi durumdasın bilmiyorum inşallah meleğine kavuşmuşsundur yazdıklarını ben de hissettiğim için yazma isteği oldu içimde, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…