Amin canım bütün kalbimle amin...malesef.adet.oldum.inşallah.herkesin.gönlündeki.olsun.
tbrik ederim inş.sağlıklı bır hamılelık geçirirsin.bebeşinde sağlıklı doğar.senın adına çok sevındım.senınle 1 gun vardı aramızda
bn hasta oldum malesefkı 2.aşılamam da negatif
oh ya sonunda bu ay ılk iyi haberı alabıldık.Tebrık ederım peripek,sağlıkla kucagına alırsın ınş.canımKızlar bugün kan testi yaptırdım tekrar 299,53 çıktı. Yani büyük ihtimalle hamileyim dua edin benim için kızlar :) Rabbim size de nasip etsin inşallah .
bn hasta oldum malesefkı 2.aşılamam da negatif
Amin canım bütün kalbimle amin...
Sağol arkadaşım. Valla bende regl oldum sandım da degilmiş baya kanaman var mı peki ? Yine de bi test yaptırsaydın
canım bnm 4 gun boyunca sabah leke halınde ve çok azdı.4.gunu akşama kırmızıya döndu ve dersın kı içimi söküyolar böyle bı ağrım hiç olmadı.veya bayada kanamam oluyo bugun 3.gunum yıne baya çok var .bn normalde az kanamam oluyordu.ilk aşılamadan çok farklı geçtı bu aşılamam.
canım bnm 4 gun boyunca sabah leke halınde ve çok azdı.4.gunu akşama kırmızıya döndu ve dersın kı içimi söküyolar böyle bı ağrım hiç olmadı.veya bayada kanamam oluyo bugun 3.gunum yıne baya çok var .bn normalde az kanamam oluyordu.ilk aşılamadan çok farklı geçtı bu aşılamam.
Merhaba arkadaslar, tatilden döndüm. Daha valizi bile boşaltamadan buraya attım kendımı.Çok haberım var sıze, zamanım olunca anlatacagım.
oh ya sonunda bu ay ılk iyi haberı alabıldık.Tebrık ederım peripek,sağlıkla kucagına alırsın ınş.canım
Başka bır topıcte de yazmıştım buraya kopyalayıvereyım
işte başımıza gelenler
Önce kendı doktoruma gıttık, ne yapalım dıye kendısı sordu. Ben de siz ne önerırsınız dedım.Yaşımı sordu, Aralıkta 29 yasına gırıyorum. Bana kalırsa artık yasın da cok ılerlemeden tüp bebege gecmenız sızın ıcın en ıyısı olacaktır dedı. Devlette tüp yaptırırsanız yorulursunuz,yıpranırsınız gidip gelmekte zorlanırsınız dedı.Ama yıne de ben size rapor vereyım siz bilirsiniz dedı.
Doktorum bi prof.önerdı.Bursa Acıbadem hastanesınde. Oraya yonlendiririm randevunu bıle ben alırım diyor. Yumurta takıbını ben yaparım toplanma ve transfer aşamasında oraya gıdersınız dedı.Anlaşmalı gibi birşey yani. Karar verelım konuşuruz diye cıktık.
Gelelım diğer gun İzmir'de gittiğimiz doktora. Allahım gitmez olaydık.Verdıgım paraya mı yanayım.Duydugumuz laflara mı
Kontrol yaptı ve konuşmaya şöyle başladı "Sizin durumunuz cok kötü".
Bu kadar patavatsız ve saplantılı bır dr.görmemıştım.Biraz incitmeden konuşmayı öğrenmesı lazım.
eşimle ben psikologa gıtmelıymışız.Eşim agresıf ben de hop oturup hop kalkıyormuşum. Hiç bir şekılde doğal yoldan bebek sahıbı olamazmışız. Bizim tek çözümümüz tüpmüş. Herkes cocuk sahıbı olmak zorunda degılmış. ben pko hastalıgını etıket gıbı yapıştırmışım kendıme.Eşim varıkosel, hiç bir sekılde tedavı olsa da çözümü yokmuş.
Durumumuz vahimmiş. herkesız %25 şansı varsa bızım % 5miş. Kendılıgınde olması cok güçmüş.
Doktorumun cektıgı rahım fılmını begenmedı acemiceymış. Tahlıllerım eksıkmış. klomenle ttedavıde meger yumurta takıbıne gerek yokmuşNasıl olmaz ya kist oluşma riski var. O takıp etmıyormuş ve çatlatma iğnesı kullanmıyormuş. Ben zaten onun ppatavatsız ve kırıcı konuşmasından dolayı ciddiye bıle almadım.
İnsan ilişkileri hakkında biraz egıtım alması lazım.
1 saat falan konuştu ama sinirden dınledıklerımı bıle hatırlamıyorum .
Eşim de o akşam hıc konuşmadı, hep suratı asıktı.
Kahretsın gıtmez olaydık.
İşte böyle
Ne yapacagımıza karar veremedık. Ben beklemek ıstıyorum eşim hemen acıbademe gıdelım dıyor da para yok.Kredı cekelım dıyor. Zaten ev kredısı oduyoruz.Cesaret edemıyorum.
Bırak ya terbiyesiz, o nasıl bir doktormuş öyle. Sinirlerim zıpladı. Bu doktorlar niye böyle yaaaBenimkide asılama yaptı ne su gün gel ne gelme demedi. Sonra durumumu söyledim ihtimal düştü dedi umudumu çok kırdı Allah verdi işte hemde 1 haftada 1 den 300 e cıktı degerim. Hiç üzme kendini canım benim. Rabbim verecekse doktorun ne haddine. Ama acıbadem çok iyi diye duyuyorum benim ailemde bursa da... Biraz maddi sıkıntıya sokabilir ama müsaitse durumunuz orayı herkes tavsiye ediyor tatlım.
takıntılı adam, tahlıl sonuclarımı masasına koydum.Masayı toplar mısınız dıyoreşim kahve fıncanını masanın kenarına koydu.Fincanı bıraz ileri iter mısınız dedı ya
Ben onu da duyunca tamam dedım, bu adam saplantılı. Sankı prof. bırak yaa.Olan gıden paramıza oldu.özel muayenehanesıne gıttık
Acıbademde ınsan muamelesı gorecegımız kesınAma cok pahalı.ev kredısı oduyoruz işte nasıl karşılarız bılmem.
Beklesek mı devam mı etsek bılmıyorum, yoruldum.
Canım Allah yardımcın olsun. Evet çok pahalı biliyorum. Sizin için nasıl iyi olacaksa öyle yap. Ama ben cok sevinirim baslarsanızRabbim hayırlı kapılar açsın. Çok stres yapma ben ne zamanki umudumu kestim o zaman ögrendim canım. Düsün esimle annemle alay ediyordum kan testi verdigimde. Verdigimi bile unutmustum
Gunaydın arkadasım,
Acaba dıyorum ovulasyon testı alsam da kendı kendıme evde kür falan yapsam belkı kendılıgınden olur.:44: Rabbım bılır işte.. pko var bende,kür falan yapsam yumurta gelişimi için :44: O kadar cok hormon ilacı ıgnesı kullandım kı,vucudum dınlensın. Hangısı dogru bılemıyorum işte. Hayırlısı bakalım.
Herkes tatılde sanırım hala, kımsecıkler yok senle benden başka.
Erkencısın sen de, çalışıyor musun?
Yok canım çalışmıyorum okuyorum :) Bence biraz dinlendir kendini. Kür yap doğal yollarla dene birkaç ay .. Belki böylesi daha hayırlıdır. Vücuda çok ilaç yüklemekte iyi birşey değil. Aynen herkes tatilde herhalde. Ben de bi dr a gitsem icim rahatlayacak.Test mi yanlış falan diye düsünüyorum artık
Uzun süredir evlisin maşallah.Uzun süredir cocuk ısteyıp de olmayınca böyle düşünmen normal :)
Sanırım ben de ınanamazdım, ama kanda baktırmışsın.Daha ne olsun. Ancak bır an once doktora gıtmende fayda var, risk falan varsa önlemı alınsın
Canım çarşamba günü gidecegim nasipse. Değerim 1500 lere gelsin istiyorum . Sonra doktorda göremezse moralim bozulur diye gidemedim. Sen hiç kan testi yanlıs cıkan birini duydun mu cnm?
Kan en garantisi ve başkasıyla karışmadıysa mumkun degıl yanlış olamaz. Korkma canım hamılesın
merhaba hanımlar..
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...
20.10.12 de aşılamam yapıldı beklemedeyim..
10 gün oldu yapılalı kasık sancılarım aşılamadan beri vardı ama dün bu gün bayuağı arttı arada az az oluyo adet sancısı gibi bu yüzden hiç umudum yok ilk aşılamamdı... eşimin değerleri iyiydi bende pco olduğu için iğneler 5 günde büyütmüştü yomuşları bilmiyorum nedense tutmayacak gibi his var sancısı olan herkesin sonucu negatifo yüzden umutlanmıyorum olursa büyük hediye büyük süpriz olur olmazsada alıştırıyom kendimi bu duruma ... böyle sancısı çok olan oldumu birde bu gün göbeğimin şişliğini fark ettim .... aşılamada pozitif görenler belirti yazarsa sevinirim ... bi umut işte ...
peripek seninde kanaman olmuştu aşılamadan 1kaç gun sonra nasıldı.bana demişsin belki düşük yaptın .Tatil olduğu için anca çarşamba doktora gıdebilirm.dr salı gunu amelıyat gunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?