- 30 Haziran 2021
- 102
- 53
- 13
- 43
Merhabalar güzel haberler alın İNŞAALLAH. Sivilce diyorlar, akıntı diyorlar bunlari yaşadınız miDeneyselyazar benim de aynı bu şekilde belirtilerim. Karnım patlayacak gibi, regl öncesi ne yaşıyorsam aynılarını yaşıyorum eksiği yok fazlası var. Onun dışında mide bulantım yok. Akşamları bel ağrım oluyor. Bazen karnım davul gibi şişiyor bazen de gayet normal. Benim de 17. gün sonucum 158 çıktı. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bizimledir miniklerimiz :)
Teşekkür ederim :) Akıntım var, bazen beyaz bazen sarı renkli. Ama bu akıntılarım regl öncesinde hep oluyordu, şuanda ne eksik ne fazla. Sivilcem de çıkmadı. Bol miktarda karın ağrım (regl öncesinin aynısı) ve akşamları da bel ağrım var.Merhabalar güzel haberler alın İNŞAALLAH. Sivilce diyorlar, akıntı diyorlar bunlari yaşadınız mi
Sen test yapmadınmı canımTest yapan yok mu hanimlar
Yok daha vaktim var ama çok da ağrım var. Yani pek umudum yokSen test yapmadınmı canım
Hey maşallah darısı başımıza arkadaşımTeşekkür ederim :) Akıntım var, bazen beyaz bazen sarı renkli. Ama bu akıntılarım regl öncesinde hep oluyordu, şuanda ne eksik ne fazla. Sivilcem de çıkmadı. Bol miktarda karın ağrım (regl öncesinin aynısı) ve akşamları da bel ağrım var.
Yani test yaptırmamış olsam asla hamileyim demem. Her şey regl öncesi ile aynı seyrediyor.
İnşallah arkadaşım :)Hey maşallah darısı başımıza arkadaşım
İNŞAALLAH gönlünüze göre olsunMaşallah kızlar herkes pozitifrabbim sağlıcakla kucağınıza almayida nasip etsin inşallah . Darısı başıma inşallah . Dua edin yarın sabah 8 de bende gidip aşılama yaptırcam inşallah pozitif olur
Yok yok yükselecek ALLAH in izniyleİnşallah arkadaşım :)
Henüz bir şey kesin diil canım, BetaHcg artacak mı önemli olan o. Sağlıklı ilerlemesi çok önemli.
Yaa ben çok merak ediyorum regl gününe kadar dayanamayacak gibiyimSanki test veremeden regl olacak gibiyim . Aslında erken gebelik testinde çıkar diyorlar ama beşinci aşılama olunca pek cesaretim yok. Siz ne zaman vereceksinz test
Aslında erken gebelik testinde çıkar da o cesareti kendimde bulamadimYaa ben çok merak ediyorum regl gününe kadar dayanamayacak gibiyim
Kan testinde kesin çıkar aslında ama korkuyorum sonuçtanAslında erken gebelik testinde çıkar da o cesareti kendimde bulamadim
Al benden de o kadarKan testinde kesin çıkar aslında ama korkuyorum sonuçtan
Canim senin kac günün var suandaAl benden de o kadar
Salı ya da Çarşamba ama çok ağrım varCanim senin kac günün var suanda
Ooo daha cok var yahuSalı ya da Çarşamba ama çok ağrım var
Ben aşılama yapıldığı gun aksam kullandimKızlar progestan fitili aşılama yapıldıktan sonra akşamina kullanmaya başlıyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?